Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Elkezdődött a tábor!

Pénteken a tábort előkészítő csapat napközben elvégezte az utolsó simításokat, és este hatkor hivatalosan is elkezdődött az idei médiatábor.

A tábort előkészítő csapat pénteken délutánra elkészült a médiatábor építésével. A lapszerkben napközben elkészült a táborozókat és táborvezetőket bemutató KiKicsoda című kiadvány. Eközben a dolgos kis csapatot a technikusok zenével szórakoztatták a rádióstúdióból, és elkészült az első tábori videó is Torbik Tibinek köszönhetően.

Délután megérkeztek a táborlakók, és Pál Zsombor táborvezető - Kecskeméti Dávid balesetvédelmi oktatásával tarkítva - megnyitotta a tábort.Ezt követte a forgószínpad. Ekkor dönthetik el a táborozók melyik csoportba szeretnének kerülni, azaz melyik csoportvezetőket szeretnék pótszüleiknek az elkövetkező 10 napra. Persze mindezt azután, hogy kiscsoportokban meghallgatták a csoportvezetők bemutatkozásait és terveiket a táborra. Az érkezéskor kapott csoportjelentkezési lapot este 9-ig kell bedobniuk a tábor közepén található Csoportválasztás feliratú dobozra.

Estére Kis Anett, a tábor csoportvezetőinek egyike bemutatkozó játékot szervezett a táborlakóknak.

Holnap reggelre összeállnak a csoportok és elkezdődik a munka.

 

Médiatár

32. Médiatábor 2012. Balatonfenyves

Galériánkban képeket találsz a 2012-es Médiatábor életéből egészen az előkészületektől kezdve, valamint a táborban készült műsorokat, hanganyagokat is megnézted, meghallgathatod.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság