Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nyüzsgés a tábor második napján!

Szorgos munkával telt a második tábori nap. A Hírfelmetszők csapata készített déli krónikát, este pedig ők dolgoztak a másnap reggel megjelenő Partilap hasábjain. Megérkezett Varga G. Gábor szakmai vezető, Tóth Zoltán és Vadnay Szabolcs pedig elhagyta a tábort.

Délelőtt Kiss Gábor hangmérnök megtartotta a tábor első Látványkonyháját. Egyszerű hangeffektek elkészítését mutatta be a táborlakóknak. 

A Hírfelmetszők csapatának produktumát az esti mustrán Herczeg Zsolt, a tábor szakmai vezetője értékelte. Szerinte, a műsor tartalmazott szinte mindent, ami egy ilyen adáshoz szükséges – ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a műsorok elkészítésének határidejét nem illik kitolni a végletekig- néhány anyag az utolsó pillanatban készült el.

Este igazi meglepetésben részesülhettek a táborlakók: Agárdi Szilvia, a tábor gondnokának lánya énekelt az étkezőben összegyűlt diákújságíróknak- a siker nem maradt el, a közönség még vissza is tapsolta. Ezután Kruzslicz Dávid Face to Facebook előadása következett, melyből többek között megismerkedhettünk a Facebook hirdetések sajátosságaival.

Éjjel a Hírfelmetszők elfoglalták a Lapszerket és hétfő reggelre megjelent a tábor első Partilapja.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság