Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Látogasd meg a DUE médiatáborát!

Ha régi táborozó vagy, aki egy kicsit újra megmártózna a DUE-feeling-ben; ha kolléga vagy, aki hallott rólunk és kíváncsi lett; ha diák/szülő vagy, aki megnézné magának "ezt az egészet", akkor regisztráld magad látogatóként most a DUE zánkai médiatáborában!

A DUE Médiahálózat harmincharmadik alkalommal hívja össze az ország legérdekesebb, legkíváncsibb és legnyitottabb fiataljait legendás médiatáborába, ahol nemzedékek nőttek fel, szereztek barátságokat, életre szóló élményeket és szakmai tudást. Idén július 12-től 21-ig Zánkán készítünk újságokat, rádió- és televízióműsorokat, fotókat, magyartengernyi szabadidős program mellett.

A táborról szóló cikket ide kattintva találod meg. Figyelmedbe ajánljuk Facebook-oldalunkat is.

Ha szeretnél meglátogatni bennünket, írj egy levelet most, de legkésőbb július 8-ig a due@due.hu címre.

Írd meg, hogy ki vagy (név, életkor, lakhely, iskola/munkahely) és milyen céllal, mennyi időre jössz (szétnézni, ismerkedni, bulizni, vagy - ha szakember vagy - számíthatunk-e a közreműködésedre egy előadás, beszélgetés, lap-, vagy műsorkészítés, értékelés, esetleg vetélkedőzsűrizés erejéig. Nem baj, ha nem).

A részvétel, a szállás és étkezés díja 3800 forint/fő/nap mindenkinek. A táborlakók biztonsága és a szakmai program zavartalan lebonyolítása érdekében regisztráció nélkül nem áll módunkban vendéget fogadni.

A látogatók - függetlenül életkoruktól, DUE-tagságuktól vagy tábori múltjuktól - kötelesek betartani a tábor házirendjét, viselkedési követelményeit, és alkalmazkodni a tábor előre meghirdetett programjához, elfogadva a táborvezetőség vendégszeretete mellett annak irányító szerepét is.

Szeretettel, nyitott ajtóval és szívvel várunk!

A táborvezetőség

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság