Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Kezdetét vette a DUE Médiatábor!

2013. július 12-én elkezdődött a 33. DUE Médiatábora Zánkán. A megnyitó után rögtön egy látványos baleset- és tűzvédelmi oktatással készültünk.

Az új helyszín kihívás elé állította az építésre érkező táborvezetőségi tagok műszaki csoportját, de örömmel jelenthetjük, hogy péntek délutánra minden hangos és hangtalan, képi és szöveges, illetve ezek előállítását segítő műszaki eszköz a helyére került.

Pál Zsombor, táborvezető kora este megnyitotta az év 10 legjobb napjának ígérkező programot. Vacsora után mindenki részesült egy igazán rendhagyó, ámde kötelező baleset- és tűzvédelmi oktatásban Kecskeméti Dávid csoportvezető jóvoltából. A "sokk" után kezdetét vette a Forgószínpad, melyen mindenkinek lehetősége volt belekukkantani 10-10 perc erejéig mind az 5 csoport munkájába. A látottak és hallottak alapján egy választó lap segítségével kellett a 3 leginkább vágyott csoportot megjelölni és még takarodó előtt leadni. Az 5 bemutatkozó csoport:

1. Újságíró-rádiós csoport. Vezetők: Beke Dániel, Nagy Zsolt
2. Újságíró-rádiós csoport. Vezetők: Kis Anett, Mavrák Kata
3. Televíziós csoport - operatőrök. Vezetők: Hajdú Péter, Kupás Gábor, Torbik Tibor
4. Televíziós csoport - képernyősök. Vezetők: Korpa Melinda, Kruzslicz Dávid
5. Vizuális kultúra csoport. Vezetők: Kecskeméti Dávid, Klebercz Kriszta.

Takarodó után a táborvezetőség teljes létszámban hozza meg az elkövetkezendő 10 napra (és ki tudja, talán egy pályára) szóló döntést: ki melyik csoportba kerül. Döntésük csak a szombat reggeli RÉM (Rádiós Ébresztő Műsor) című műsorból derül ki. Táborlakók figyeljetek!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság