Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Élőben kapcsoljuk Révfülöpöt

A médiatábor 5. napján duésaink felkeresték az MTV Balatoni Nyár című műsorát a révfülöpi mólón. A délután is bővelkedett izgalmakban.


A szerda délelőttöt diákmédiásaink Révfülöpön töltötték, ahol a Balatoni Nyár forgatási helyszínén jártak. A táborozók a mólóról figyelhették az adást, utána pedig Milus Katalin felelős szerkesztőtől kérdeztek. Pár perc erejéig Szujó Zoltán műsorvezető is csatlakozott a fiatalokhoz, akik alaposan kifaggatták a Forma–1-es futamok kommentátorát. A szakember készséggel válaszolt a feltett kérdésekre. A tábor lakóinak szállítását a vezetőségi tagok vállalták autóikkal.

A délután a munka jegyében telt. A komPRESSor csoport hozzálátott megírni a másnap reggeli Partilapot, a fotósok pedig az illusztrációkat szállították az ifjú újságírók cikkeihez. A RetRovat jobbára pihent a reggelig tartó újságkészítést követően, míg a Partizánka csoportfoglalkozást tartott.

Vacsora előtt Kecskeméti Dávid szervezett számháborút. A védők megvédték területüket. Este vette kezdetét a legősibb dués megmérettetés, a Nagy Rádiós Vetélkedő (NRV). A három csoport különböző helyszínen 4-4 szakmai és csoportvezetővel feladatokat oldott meg. Az elején nehezen vették fel a ritmust a táborozók, de később belejöttek, és nagy volt a nyüzsgés az egyes helyszíneken. A körkapcsolásos élő rádióműsort azért tartja fontosnak Herczeg Zsolti, hogy a fiatalok ezzel a műfajjal is találkozzanak. Az izgalmakat közös dinnyeevéssel vezették le a táborozók, a vezetőség pedig fél órával meghosszabbította a takarodót.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság