Eseménynaptár

DUE Almanach

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mobilnet videós képzés a Telenor székházában

Mobilnet videós képzés a Telenor székházábanKivételes lehetőség az okostelefonok és a videózás iránt érdeklődő diákújságíróknak! A Telenor Magyarország törökbálinti székházában, az ország egyik legmodernebb épületében tartunk mobilnetes videós workshopot, melynek témája a mobilnet és a közösségi hálózatok okos hálózata!

Múzeumtól a dzsungelekig - Tudós csajok beszámoló

Múzeumtól a dzsungelekig - Tudós csajok beszámolóMarton Réka a Tudós csajok tehetséggondozó projekt résztvevője, aki egyébként tengerbiológus szeretne lenni és a mélytengerek élővilágának szerelmese, különösen a polipoké, most egy kicsit másabb vizekre evezett és Vörös Judit hüllőkutató előadásának köszönhetően már a kétéltűeket is szívébe zárta.

A nyomozó - FIlmajánló

A nyomozó - FIlmajánlóBár volt magyar krimi, voltak remek magyar bűnügyi filmek, azokon a Kádár kor rajta hagyta erősen a nyomát: a bűnelkövető többnyire csak külföldi vagy külföldiek által megtévesztett magyar lehetett, és a bűn feltárása után a rend maradt.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018.A DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

NETbiztos pályázat – Segítünk ötletelni

NETbiztos pályázat – Segítünk ötletelniSzeretnénk megosztani veletek néhány információt és tippet, melyik kategóriában, milyen témákat is dolgozhattok fel. Természetesen szabadon dönthetitek el, hogy miről szeretnétek videót, kisfilmet készíteni, mi csak a kezdő löketet szeretnénk megadni számotokra.

Brazilok - Filmajánló

Brazilok - FilmajánlóA film elején az Egerhez közeli Noszvaj barlanglakásait látjuk. Itt, elég nagy nyomorban, még ma is élnek romák, földpadlós kunyhókban. Bár a barlanglakások többsége ma már látványosság.

DUE-KGB a Sztárban Sztár stúdiójában

DUE-KGB a Sztárban Sztár stúdiójábanA Sztárban Sztár +1 kicsi főpróbájára visz el januárban a DUE Kulissza Gerilla Brigád! Olyan dolgokat mutatunk, amiket vasárnap este nem láthatsz az SuperTV2 képernyőjén.

DUE-klub: "Háttéremberek" előtérben

DUE-klub: Amikor bekapcsolod a rádiót, neked természetes a jó hangzás. Amikor TV-t nézel, természetes a jó látvány. Amikor olvasol egy cikket, természetes, hogy profi fotóval illusztrálják. Amikor elmész egy koncertre, természetes a minőségi hangzás és az izgalmas látvány.

Testről és lélekről - Filmajánló

Testről és lélekről - FilmajánlóAz utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar szerzői filmjében egy nő és egy férfi ugyanazt álmodja. A húsüzemben, ahol dolgoznak, egy pszichológus előtt kell beszélniük az álmaikról, és ekkor derül ki, hogy mélyen, tudat alatt, közük van egymáshoz: jobban, mint gondolták.

NETbiztos pályázat - készíts nekünk videót

NETbiztos pályázat - készíts nekünk videótA TELENOR és a DUE 12-22 év közötti diákokat érintő pályázatán a videókészítésé a főszerep. Nem kell, hogy profi légy, számunkra egy dolog számít, méghozzá a témák hiteles feldolgozása. Az 1. kategória az internetes zaklatás, a 2. pedig a személyes adatok védelme az interneten, közösségi médiában.

A DUE bemutatja a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál helyszínét

A DUE bemutatja a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál helyszínétImmáron 25. alkalommal kerül megrendezésre a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja, melynek időpontja 2018.05.11. lesz. A rendezvény helyszínéül idén a TESLA Budapest fog szolgálni, ami az Elektrotechnikai Múzeumban került kialakításra.

Netbiztos pályázat diákoknak

Netbiztos pályázat diákoknakA DUE ismét egy érdekes témájú pályázati lehetőséget hirdet a 12-22 év közötti fiatalok számára. Szeretsz videókat készíteni? Kreatív vagy és örömmel lennél egy tablet hűséges tulajdonosa, vagy egy új okostelefonra vágysz? Szállj versenybe és PÁLYÁZZ!

Első Előző 1 2 3 4 5 6 140 141 142 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság