Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ibis presents Európa Színpad

Ibis presents Európa SzínpadAz Európa Színpad programjának összeállításakor minden évben kiemelt szempont, hogy olyan feltörekvő zenekarokat hívjunk meg, akik hazájukon kívül még kevésbé ismertek, így a szigetes fellépésüknek köszönhetően kapnak lehetőséget a nemzetközi közönség előtti bemutatkozásra.

Fenntartható fesztiválozás

Fenntartható fesztiválozásAz idei Sziget fesztivál továbbra is különös figyelmet fordít a környezetvédelemre, illetve a Green Sziget Center program helyszínén a klíma start-upok világába nyerhetnek betekintést a látogatók.

Csatlakozz a Szeretet Forradalmához!

Csatlakozz a Szeretet Forradalmához!Hét nap, kilenc headliner a Nagyszínpadon, ahol beszél majd Jane Goodall, illetve Al Gore is üzen a Szitizeneknek a Love Revolution jegyében. Sziget augusztus 7-13-ig.

DJ fronton is erősít a Sziget

DJ fronton is erősít a SzigetA Sziget szervezői bejelentették az idei Samsung Colosseum teljes zenei felhozatalát, a sorban olyanokat, mint például Avalon Emerson, Courtesy, Red Axes, Butch vagy Margaret Dygas.

Majd’ 20 újabb fellépő jelentkezett a Szigtre

Majd’ 20 újabb fellépő jelentkezett a Szigtre  Ismét egy nagy csokor fellépőt jelentett be a Sziget, köztük a tavalyi “Legjobb alternatív album” Grammy nyertese, a The National, az idei Grammyn a legjobb remixnek járó díjat bezsebelő Mura Masa.

Újabb Sziget nevek: Post Malone, Franz Ferdinand és sokan mások…

Újabb Sziget nevek: Post Malone, Franz Ferdinand és sokan mások…Harminc új név dúsítja az idei Sziget fellépőinek változatos listáját, köztük ott van Post Malone, a Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake vagy a Years&Years is. Aki még szeretne olcsóbban jegyeket venni, március 7-ig megteheti. Nézzük a részleteket!

Mutass be egy uniós finanszírozású projektet- Szelfizz! Írj! Pályázz! Nyerj!

 Mutass be egy uniós finanszírozású projektet- Szelfizz! Írj! Pályázz! Nyerj!Az aktuális uniós fejlesztési ciklus (2014-2020) végéhez közeledve az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága pályázatot hirdet a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alkalmából.

Készülnek a produktumok

Készülnek a produktumokHétfőn is folyik a munka táborban. Az esti programokon kívül folyamatosan készülnek 6 csoport produktumai.

Több újítással kezdődött el a 39. Médiatábor!

Több újítással kezdődött el a 39. Médiatábor!A 39. Médiatábornak ezúttal is a balatonszárszói Lepkeház ad otthont. A idei tábor számos újításon is átesett.Az idei tábor július 12-én kezdődött és egészen 21-ig tart majd.

Három magyar zenekar jubileumi produkciója az EFOTT-on

Három magyar zenekar jubileumi produkciója az EFOTT-onSzuper nyári fesztivál, korban és stílusban is sokszínű közönség, nyitott társaság, lelkes, mosolygós arcok, akikkel a koncert után is szívesen bulizik az ember – ezen benyomásaiknak adtak hangot a 2019-es EFOTT-on jubiláló zenekarok.

Az EFOTT-on az Insta világsztárja, GIANLUCA VACCHI!

Az EFOTT-on az Insta világsztárja, GIANLUCA VACCHI!Az 51 éves olasz milliárdost ma már szinte az egész világ ismeri. Vagyonát 500 millió dollár köré tippelik, Instagram követői pedig egyenesen odavannak érte – mind a 12 millióan. Magyarországon most lép fel először

Amit ne hagyj ki idén az EFOTT-on

Amit ne hagyj ki idén az EFOTT-onAz Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján idén 13 zenei helyszínen több mint 200 fellépő, 35 féle sportprogram és olyan napközbeni élményelemek is várják a fesztiválozókat, amelyekre ezelőtt még nem volt példa.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság