Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2.

Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2.A DUE Médiahálózat népszerű tesztsorozatának ezúttal az a célja, hogy a diákok megtudják: ismerik-e a rájuk leselkedő veszélyeket, tudják-e, mi a különbség a csíny és a bűncselekmény között, és hogyan kerülhetik el azt, hogy jogsértés áldozatai legyenek. Teszteljétek tudásotokat!

Kisebb porszemek a gépezetben – Bohém Rapszódia dupla kritika

Kisebb porszemek a gépezetben – Bohém Rapszódia dupla kritikaTermészetesen mi sem maradhattunk ki a nagy Bohém Rapszódia-lázból, így két fiú egymástól függetlenül írt egy kis kiritkát. Ledvai Martin és Lami Krisztofer írása.

Filmteszt Helpdesk: Guerilla

Filmteszt Helpdesk: GuerillaEgy kis segítség, ez a film ugyan csak március 7-én kerül a mozikba de akár már a döntőn szerepelhet is kérdésként :)

Kalandor: Városi horror legendák – keletiesen

Kalandor: Városi horror legendák – keletiesen Erős idegzetűeknek! A felkelő nap országának utcáin most is keringenek szóbeszédek, legendák titokzatos, természetfeletti alakokról, eseményekről. Természetesen rengeteg van, és területtől függően különböznek bizonyos részletek. Én most csak hat érdekességet és csak egyféleképpen mesélek el.

Mi is ott vagyunk A Dal-on!

Mi is ott vagyunk A Dal-on!Újra keresik Magyarország dalát. A tehetséget, aki képviselheti hazánkat az Euróvíziós Dalfesztiválon idén is a köztelevízió A Dal című műsorában választja ki a szakmai zsűri és persze a közönség, a legnagyobb kritikus.

Nemzeti Civil Akadémia Beszámoló II.

Nemzeti Civil Akadémia Beszámoló II.2019-ben is a Nemzeti Civil Akadémia! A DUE Médiahálózat idén is elindította programját, ahol civil szerveztek tagjainak a DUE kommunikációs szakemberei tartanak képzést. A második alkalommal az online világ rejtelmeibe vezették be a részvevőket a DUE szakemberei.

Vágókép a DUE-ból

Vágókép a DUE-bólA vészmegoldások sem rettenti vissza a Tudós Csajokat. Rendhagyó tudós csajok beszámoló következik, rendhagyó előadóval!

Mi a helyzet az elektronikai hulladékkal?

Mi a helyzet az elektronikai hulladékkal?Az elektronikai hulladékot is újra kell hasznosítani. Erre pedig külön speciális gyűjtőhelyek vannak.

Alumínium és fém. Hasznosítsuk újra!

Alumínium és fém. Hasznosítsuk újra!A hulladékgyűjtés és feldolgozás napjainkban már egyre tudatosabb az emberek életében, olyannyira, hogy már az általános iskolában is felbukkanó tananyaggá vált, nem csak a közös foglalkozásokon, de a természetismeret órák keretein belül is találkozhatunk vele.

Hogyan hasznosítjuk újra az üveget?

Hogyan hasznosítjuk újra az üveget?Lényegesen megnőtt a szemét mennyisége a Földön az elmúlt évtizedekben. Hatalmas mértékű a környezetszennyezés, és még nincs reális megoldás a túl nagy mennyiségű hulladékra. Azonban elkezdődött az újrahasznosítás folyamata, amivel talán helyrebillenthetjük környezetünk normális működését.

Hasznosítsuk újra a műanyagot

Hasznosítsuk újra a műanyagotValószínűleg, ha teljesen eltűnik a műanyag a mindennapjainkból, akkor megváltoznak az árak, valamint az áruházak már nem csak a saját termékeiket fogják visszaváltani.

Mű-vészet, avagy az elveszett műanyagok nyomában

Mű-vészet, avagy az elveszett műanyagok nyomábanAz internetet bejárták azok a képek, ahol elpusztult teknősök, madarak és vízi élőlények szerepeltek, amelyek a műanyaggal való vízszennyezés áldozatai lettek.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 167 168 169 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság