Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tudós csajok pályázat - KÖSZÖNJÜK A JELENTKEZÉSEKET!

Tudós csajok pályázat - KÖSZÖNJÜK A JELENTKEZÉSEKET!A „Tudós csajok” pályázatra a jelentkezés lezárult! Bevalljuk őszintén, hogy nem számítottunk ennyi jelentkezőre! Felülmúltátok az elképzeléseinket és hálásan köszönjük Nektek, hogy szeretnétek részesei lenni ennek a nagyszerű, hasznos és mindenekfelett exkluzív tehetséggondozó projektnek.

Tudós csajok pályázat - A rákkutatás és ami mögötte van

Tudós csajok pályázat - A rákkutatás és ami mögötte vanDr. Orsós Zsuzsanna biológus, rákkutató, hazánk egyik nagy büszkesége is fog egy előadást tartani a projektben résztvevők számára. Külön öröm számunkra, hogy megannyi elfoglaltsága mellett fontosnak tartja, hogy a lányokra is szakítson időt és meséljen a kutatásairól, életpályájáról. Igazi példakép!

Tudós csajok pályázat - Etológia mesterfokon és fMRI

Tudós csajok pályázat - Etológia mesterfokon és fMRIJégh-Czinege Nikolett és Dr. Pongrácz Péter etológusok egy igazán izgalmas kutyakiképző terem látogatással és előadással várják a kis tudósokat az ELTE TTK Lágymányosi Campusán, az Etológia Tanszéken. Kutya-ember kommunikáció, kutyaugatás hatása az emberre, evolúciós háttér, fMRI. Soroljuk még? :)

Tudós csajok - pályázat - Vizsgáljunk meteorit mintát! Benne vagytok?

Tudós csajok - pályázat - Vizsgáljunk meteorit mintát! Benne vagytok?Zsidi Gabriella lesz az a fiatal csillagász, aki a Tudós csajoknak megmutatja a szakma rejtelmeit és általa kitágul majd a világ a fiatalok számára. Másképp néznek a napra és a csillagokra ezentúl. :)

Tudós csajok pályázat – Velünk kipróbálhatod magad időjárás-jelentőként

Tudós csajok pályázat – Velünk kipróbálhatod magad időjárás-jelentőkéntAz Országos Meteorológiai Szolgálat jóvoltából a programban részt vevő „Tudós csajok” betekintést nyerhetnek majd a legfontosabb és legérdekesebb tevékenységi területekbe, mint pl.: időjárás-előrejelzés, veszélyjelzés, repülésmeteorológia, éghajlat-kutatás.

A 12 éves Mercédesz lett a fotópályázat nyertese

A 12 éves Mercédesz lett a fotópályázat nyerteseAz "Önkénteskedni menő!" fotópályázat nyerteseit a Székesfehérvárott megrendezett 16. Médiatalálkozón hirdette ki a zsűri elnöke, Kecskeméti Dávid fotográfus.

Itt a tagsághosszabbítás, légy résen!

Itt a tagsághosszabbítás, légy résen!Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év, addig kell a tagságot megújítani és a sajtóigazolvány érvényességét meghosszabbítani. November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket. A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

Tudós csajok pályázat – Ásványok és kőzetek

Tudós csajok pályázat – Ásványok és kőzetekHányféle ásványt tartunk számon és mire jók egyáltalán? Léteznek gyógyító hatással bíró kőzetek is? Nézzük meg együtt, mik találhatóak az ELTE Ásvány és kőzettárában.

Önkénteskedni menő volt! - Börze is volt a 16. Médianapon

Önkénteskedni menő volt! - Börze is volt a 16. MédianaponMilyen szervezetek vannak, ahol te is önkénteskedhetsz? A DUE és a Táska Rádió médianapján a Lánczosban volt egy börze, ami éppen ezt mutatta be: hova mehetsz, hol segíthetsz, dolgozhatsz akár egy-egy órát, ha van kedved és időd.

Tudós csajok! Pályázat! A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Tudós csajok! Pályázat! A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!2017.10.20-án éjfélkor LEZÁRTUK a jelentkezést! Az idei tanévben kifejezetten a természettudományok iránt érdeklődő diáklányoknak (és fiúknak) hirdetünk exkluzív tehetséggondozó programot "Tudós csajok" címmel.

Tudós csajok pályázat – Földönkívüli élet kutatása

Tudós csajok pályázat – Földönkívüli élet kutatása Mit gondolnak ma a kutatók a földönkívüli életről? Hol érdemes keresgélni a Naprendszerünkben és azon kívül? Milyen módszerekkel próbálkozhatunk a keresés során? Ha akarod tudni ezekre a választ tarts velünk!

Klikk-Csatt-KÉP!

Klikk-Csatt-KÉP!Vajon állíthatjuk azt, hogy ha Bözsi néni beült volna a foglalkozásra, akkor többet tudna a fotózásról? Meg vagyok róla bizonyosodva, hogy IGEN!!! Szombaton a Táska Rádió és a DUE médianapján Kecskeméti Dávid fotográfus tartott workshopot.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 135 136 137 Utolsó

http://ad.adverticum.net/C/4811604/4811598/481160300?

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság