Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Okos eszközök, hasznos videók és hírek a Médiatalálkozón

Okos eszközök, hasznos videók és hírek a MédiatalálkozónHasznos, vagy veszélyes az okostelefon? Biztonságossá tehetjük-e a közösségi médiát? Milyen egy jó vlog? Hogy készül a hírad? Ezekre a kérdésekre adott választ a DUE Médiahálózat és a Táska Rádió székesfehérvári médianapja október 18-án.

Lejár a tagságod! Hosszabbíts!

Lejár a tagságod! Hosszabbíts!Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év, eddig kell a tagságot és a sajtóigazolvány érvényességét megújítani. November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket! A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

Pénteken médianap Székesfehérváron – részletes program

Pénteken médianap Székesfehérváron – részletes programSzínes programmal készülünk a pénteki médianapra. Ott kell lenni.

Nézd meg! Fogd meg! Próbáld ki!

Nézd meg! Fogd meg! Próbáld ki!A SzakMázz! kiállítást idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a HUNGEXPO-n. A népszerű, interaktív bemutatókkal szinesített rendezvényen a fiatalok csaknem száz szakmával ismerkedhettek meg testközelből.

30 éves a DUE – születésnapi parti a KÖSZI-ben!

30 éves a DUE – születésnapi parti a KÖSZI-ben!2019. november 16-án, szombaton délután egy nagy nosztalgia-partira, egy nagy találkozásra várunk minden egykori és mai DUE tagot!

30 éves a DUE - ünnepi találkozások

30 éves a DUE - ünnepi találkozásokHárom évtizede működik az ország legnagyobb újságíró szervezete, ennek örömére találkozunk november 16-án.

Filmeket támogatott és díjazott a Richter Gedeon

Filmeket támogatott és díjazott a Richter GedeonBemutatta a Richter Gedenon Nyrt. a pályázatára beérkezett legjobb kisfilmeket.

Drive Me, Baby! Nők a volán mögött

Drive Me, Baby! Nők a volán mögöttA nők autóvezetéséről – képességéről és tudásáról – megannyi vicc, megjegyzés, társasági tréfa szól. Mindez már akkor letöri az önbizalmunkat, mikor csak a hátsó- vagy az anyósülésen veszünk részt a közlekedésben.

Ismét médianap

Ismét médianapSzékesfehérvár ad otthon az első idei médianapnak október 18-án.

Vége a készpénz hódításának?

Vége a készpénz hódításának?Egyre népszerűbb a bankkártyás és mobilos fizetés a fiatalok körében

Vigyázz…, hogy sose érjen baj!

Vigyázz…, hogy sose érjen baj!Létezik egy remek illusztrált színes könyvsorozat, amely gyerekeknek, fiataloknak szól. A könyvek az ORFK támogatásával, Nógrádi Gábor író tolmácsolásában a hétköznapi veszélyekre és azok elkerülésére hívja fel a fiatal korosztály figyelmét humoros, hétköznapi stílusban.

40. Médiatábor – 41 jelentkező már van is

40. Médiatábor – 41 jelentkező már van isNagyon sokan éltek a Stipi-stopi akció lehetőségével – negyvenegyen már ott lesznek a 40. Médiatáborban.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság