Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Már csak pár nap maradt hátra, ne késlekedj!

Már csak pár nap maradt hátra, ne késlekedj!Visszaszámlálás elindult! Vegyél részt a karácsonyi akcióban!

Filmteszt újratöltve!

Filmteszt újratöltve!Sokaknak már nem ismeretlen a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak elnevezésű vetélkedő, melyet a tavaly először rendeztünk meg, és több mint 17 000-en vettek részt rajta. Az idei országos játék online fordulója 2018. december 15.-én startol.

A földrengések átköltöztek a Marsra!

A földrengések átköltöztek a Marsra!Munkahelyén fogadott minket Kiszely Márta szeizmológus, az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézetének Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumában. Többek között olyan érdekes témákról volt szó, mint hogy mik azok a marsrengések.

Köszönjük a munkátokat!

Köszönjük a munkátokat!Az idei DUE karácsonyon is megköszöntük és értékeltük azok munkáját, akik egy év leforgása alatta legtöbbet tették az egyesületért.

Már öt éve van TSZSZ

Már öt éve van TSZSZHogy micsoda? A Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ). Amely 2013 nyarától, jogszabály által előírt keretek között működik. Létrehozásának célja az építőipari kintlévőségek, lánctartozások mérséklése, a peres eljárások számának csökkentése volt.

Mi is az a THM?

Mi is az a THM?Sokan nem tudják, de mégis fontos ez a mozaikszó!

Fintelligence Központ nyílt Pécsett

Fintelligence Központ nyílt PécsettÚjabb Fintelligence Pénzügyi Oktatási Centrum nyílt november 8-án, ezúttal a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Karácsonyozz velünk!

Karácsonyozz velünk!Ha december, akkor DUE Karácsony, ami idén sem maradhat el. Nem kevés programmal készülnek a szervezők, hiszen lesz két díjkiosztó, meglepetés vendégek, és végérvényben egy kicsit visszatekintünk az előző évre. Idén a közös ünneplés mellett és az est egy DUE Klubbal egészül ki.

A megelőzés, a felkészülés, a felelősség és a tudatosság

A megelőzés, a felkészülés, a felelősség és a tudatosságA látni és látszódni kampány fókuszában a a közös és felelősségteljes közlekedés áll,melynek lényege: minden apró részletre való odafigyelés.

Mit tegyünk az autónkkal, hogy ne okozzunk balesetet?

Mit tegyünk az autónkkal, hogy ne okozzunk balesetet?Ennek van egy szentháromsága: Folyamatosan vizsgálni és ellenőrizni kell a gépjárművet. Rendszeresen el kell vinni ellenőriztetni. És a végén pedig: folyamatosan vizsgálni és ellenőrizni kell a gépjárművet.

Mit ellenőriznek a látni és látszani kampány során?

Mit ellenőriznek a látni és látszani kampány során?Rövidlátás (myopia) esetén a közeli tárgyak jól láthatók, a távoli dolgok, alakok körvonalai azonban elmosódottak, homályosak. De van megoldás!

A szemüveg nem ciki, szuper kiegészítő!

A szemüveg nem ciki, szuper kiegészítő!A rossz látásnak egyértelmű jele, ha sokat hunyorogsz, vagy úgy érzed, elmosódnak a dolgok a távolban. A gyakori fejfájás szintén utalhat szemproblémára.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 162 163 164 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság