Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

MR-re és amarra - Tudós csajok beszámoló

MR-re és amarra - Tudós csajok beszámolóErdősi Bogi és társai a Tudós csajok program keretein belül részt vettek egy laborlátogatáson az MTA TTK Agyi Képalkotó Központjában. És, hogy mit is csináltak ott a csajok? Egyáltalán mi az az MR? Bogi színes és érdekes beszámolója tisztáz egy-két dolgot!

Biztosítsd be helyedet, vedd meg most belépődet a Sajtófesztiválra!

Biztosítsd be helyedet, vedd meg most belépődet a Sajtófesztiválra!Minden évben a DUE megrendezi az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját, melynek keretein belül nemcsak vloggerek, médiaszemélyiségek, színészek, műsorvezetők és sportolók, hanem a természettudományok neves képviselői is ott lesznek velünk. Érdekes aktivitások és szórakoztató programok a láthatáron!

A zsűri értékeli a pályamunkákat

A zsűri értékeli a pályamunkákatA DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatára idén is több száz pályázat érkezett. A DUE szakmai zsűrije már megkezdte a beérkezett pályázatok értékelését. Április végén az eredményhirdetés részleteiről minden pályázó tájékoztató levelet kap a pályázatbeadásnál megadott értesítési e-mail címre.

Nem mindennapi, különleges szaxofonos nyitány a Sajtófesztiválon

Nem mindennapi, különleges szaxofonos nyitány a SajtófesztiválonA DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját egy tehetséges, méltán népszerű szaxofonos, fergeteges zenés produkciója fogja megnyitni. Megtisztelő számunkra, hogy fellépőink között üdvözölhetjük a Best Event DJ szaxofonosát, Kovács Szilárdot, azaz „Saxomant”!

Még a héten kitöltheted a Kresz-tesztet

Még a héten kitöltheted a Kresz-tesztetÁprilis 22-én zárul a Generali Nagy Diák Kresz-teszt – regisztrálj, tölts és nyerj! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy komplex jogosítvány vagy egy robogó.

Lezárult a NE DŐLJ BE! teszt online fordulója

Lezárult a NE DŐLJ BE! teszt online fordulójaKimagasló érdeklődés mellett zárult a NE DŐLJ BE! Bűnmegelőzési Teszt 2018. január 22. – 2018. április 15. online szakasza.

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Közgyűlési meghívó 2018.

Közgyűlési meghívó 2018.A DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2018. május 8. 15.00 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. SajtófesztiválonAz Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

Az emberiség vagy a gépek fejlődése? - Mesterséges intelligencia

Az emberiség vagy a gépek fejlődése? - Mesterséges intelligenciaA tudós csajok az MTA TTK Agyi Képalkotó Központjában jártak. Erdősi Boglárka, akinek ez már nem az első és nem is az utolsó tudósítása, részletezi nekünk a központban hallottakat, mit is érdemes tudnunk a mesterséges intelligenciáról. Stephen Hawking sötét jóslata valóban beteljesül a jövőben?

Ábel Von Müller is vendége lesz a 25. Sajtófesztiválnak

Ábel Von Müller is vendége lesz a 25. SajtófesztiválnakÁbel Von Müller évek óta videózik. A Youtube-on 117 ezer fölé emelkedett a csatornájára feliratkozók száma. A „vlogolást” 2013 júniusában kezdte. Ma már pulóvert, pólót, telefontokot, esernyőt, poharat lehet a logójával rendelni.

Fehér Tiborral is találkozhatsz a 25. jubileumi sajtófesztiválon

Fehér Tiborral is találkozhatsz a 25. jubileumi sajtófesztiválonNem sokan mondhatják el magukról, hogy már 29 évesen Jászai Mari-díjas színészek, és az ország legnagyobb kereskedelmi televíziójának műsorvezetői. Ő azonban igen.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 148 149 150 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság