Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Előfoglalási kedvezmény részletfizetéssel a 2019-es DUE-táborra!

Előfoglalási kedvezmény részletfizetéssel a 2019-es DUE-táborra!Jól érezted magad a DUE idei médiatáborban? Akkor gyere vissza jövőre is! Ha most foglalod le a helyed, hatalmas árkedvezményt és részletfizetési lehetőséget kapsz.

Az Arctic Monkeys is jön a Sziget Nagyszínpadára

Az Arctic Monkeys is jön a Sziget NagyszínpadáraMég fel sem ocsúdtunk a múlt heti bejelentéséből, itt van a következő nagy durranás. Az idei Sziget Nagyszínpadának negyedik headlinere az Arctic Monkeys lesz.

Dua Lipa és a Gorillaz is a Szigetre tart

Dua Lipa és a Gorillaz is a Szigetre tartÚjabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további 20 fellépőt az idei felhozatalból. Jön az idei Brit Awards-ra öt kategóriába is jelölt Dua Lipa, a világ legnépszerűbb virtuális együttese, a Gorillaz és sokan mások.

Dua Lipa és a Gorillaz is a Szigetre tart

Dua Lipa és a Gorillaz is a Szigetre tartÚjabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további 20 fellépőt az idei felhozatalból. Jön az idei Brit Awards-ra öt kategóriába is jelölt Dua Lipa, a világ legnépszerűbb virtuális együttese, a Gorillaz és sokan mások.

Sziget ajánló: Mastercard Színpad by A38

Sziget ajánló: Mastercard Színpad by A38Hamarosan kezdődik a történetének legjobb zenei felhozatalát kínáló Sziget, s hogy mire számíthatunk, álljon itt egy ajánló – a teljesség igénye nélkül – a MasterCard Színpad by A38 nagysátrából.

Rohamosan fogynak a Sziget jegyek

Rohamosan fogynak a Sziget jegyekElfogytak a Sziget diákjegyek és már nem lehet kapni augusztus 11-12-13-ra, azaz szombat-vasárnap-hétfőre szóló háromnapos bérletet sem az idei fesztiválra.

A Sziget egy nagy, közös ünnep

A Sziget egy nagy, közös ünnepA naptárba mindenki írja be: augusztus 8-15-ig Sziget! A jegyek gyorsan fogynak, érdemes mihamarabb beszerezni őket, mert idén kiváló zenei felhozatallal ünnepel a Sziget, ami tavaly jelentkezett 25. alkalommal, idén viszont 25 éves.

Világsztárok, nagy kedvencek, kurrens csemegék

Világsztárok, nagy kedvencek, kurrens csemegékA Sziget, idei zenei felhozataláról eddig nem érkezett hír, most azonban egyből majd’ 40 zenekar zuhant le a Nagyszínpadra, az A38 színpadra és az Arénába. Köztük napjaink egyik legmenőbb rappere, Kendrick Lamar. Folytatás a cikkben, Sziget augusztus 8-15. között.

Szabadság Szigete: Art of Freedom - Art for Love

Szabadság Szigete: Art of Freedom - Art for LoveA Sziget Szervezőiroda 5. éve hirdeti meg az Art of Freedom művészeti pályázatát, mellyel kifejezett célja, hogy támogassa a magyar és külföldi tárgyalkotó művészek tevékenységét és teret adjon fesztiváljain az alkotások bemutatásának. A pályázatra mostantól, 2018. február 15-ig lehet jelentkezni.

Nyári szünet a DUE-irodában

Nyári szünet a DUE-irodábanEgyesületünk irodája is pár hétre szabadságra megy, de azalatt online elérhetők vagyunk.

Véget ért a 38 Médiatábor is

Véget ért a 38 Médiatábor isRengeteg boldog táborozóval, sok-sok csoporttal, csodálatos produktumokkal, tartalmas és szórakoztató programokkal telt, de július 15-én véget is ért a DUE Médiahálózat 38. Médiatábora Balatonszárszón a Lepkeházban.

Pénzügyes nap a Médiatáborban

Pénzügyes nap a MédiatáborbanA Pénzügyminisztérium munkatársai látogattak el a DUE Médiatáborába július 11-én, szerdán. A táborozók egy interaktív előadást követően egy 50 kérdéses tesztben mérhették fel pénzügyi ismereteiket, majd a minisztérium szakemberei segítségével készíthették el képzeletbeli családjuk pénzügyi tervét.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 153 154 155 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság