Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nagy Diák Kresz-teszt – immár negyedszer

Nagy Diák Kresz-teszt – immár negyedszerNyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszttel!

Játékkal az online zaklatás ellen

Játékkal az online zaklatás ellenTöbbek közt az online zaklatás és a gyerekek közötti erőszak megállítását tűzte ki célul a DUE Médiahálózat, az ORFK Bűnmegelőzési Osztálya és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács azzal, hogy elindította a Nagy Diák Bűnmegelőzési Tesztet.

A túrát és az autót is megtoltuk

A túrát és az autót is megtoltukNegyvenfős túrahétvégét rendezett 2020. január 11-12-én a Börzsönyben a DUE a Bakancs Pista természetjáró csoporttal. Ez volt a „Zergék az Őzikék ellen” elnevezésű sorozat kilencedik programja.

Itt a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat új kiírása

Itt a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat új kiírásaA DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát.

Mi az előfizetés?

Mi az előfizetés?Előfizetés – előre fizetés. Gyakran halljuk, de mi a különbség? DUE Online, 2019. december

Ha nem stimmel az összeg

Ha nem stimmel az összegHa online vásárolsz, például egy alkalmazásboltnak a felületén vagy banki oldalon, akkor mindig jóvá kell hagynunk azt az összeget, amit mi szeretnénk ebben a tranzakcióban átutalni vagy kifizetni. DUE Online, 2019. december

Kapocs karácsonyra

Kapocs karácsonyraÁldott karácsonyt kívánunk!

Koncert és színdarab egy este – húsz százalék kedvezménnyel

Koncert és színdarab egy este – húsz százalék kedvezménnyelHúsz százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet a DUE tagjai a József Attila színház Lila ákác című darabjának január 29-i előadására.

Ha mégis elakadnál a vásárláskor

Ha mégis elakadnál a vásárláskorHa mégis gondod támadna a vásárlás során, és a vitád nem tudod rendezni az eladóval, fordulhatsz a fogyasztóvédőkhöz. 2019. november, DUE Online

Tábor negyvenedszer – média és élmény

Tábor negyvenedszer – média és élményHa nyár akkor tábor. Ha tábor, akkor DUE. 2020-ban immár 40. alkalommal rendezzük meg az Országos Médiatábort.

Mik az internetes vásárlás előnyei?

Mik az internetes vásárlás előnyei?Manapság egyre népszerűbb a kényelmes, otthonról intézhető vásárlás. A kérdés költői is lehetne: vajon miért? 2019. november, DUE Online

Távollévők közötti szerződés

Távollévők közötti szerződésOnline vásárlásoknál még indokolni sem kell, miért, 14 napon belül kérhetjük a webáruházat, hogy vegye vissza a megrendelt holmit, és fizesse vissza annak ellenértékét. 2019. november, DUE Online

Első Előző 1 2 3 4 5 6 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság