Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Fintelligence - Ha többet akarsz tudni a pénzügyekről - NGM

Fintelligence - Ha többet akarsz tudni a pénzügyekről - NGMMiskolcon indult el az első magyarországi Fintelligence Pénzügyi Oktatási Központ. A Pénz7 részeként megrendezett Fintelligence konferencián 500 egyetemista vett részt, ekkor mutatták be a high-tech eszközökkel felszerelt, interaktív oktatási központot és kiállítótermet.

Csak SZJA, más semmi - NGM

Csak SZJA, más semmi - NGMMilyen adót kell fizetni a diákmunkánk után? Hogy kell bevallani az adót? Mi a helyzet, ha külföldi munkavállaláson törjük a fejünket? A DUE Tallózónak Izer Norbert, adószabályozásért és szám-vitelért felelős helyettes államtitkár beszélt ezekről a kérdésekről.

Diákmunka: Hogy, mikor, milyet? - NGM

Diákmunka: Hogy, mikor, milyet? - NGMA következőkben a diákmunkával kapcsolatos praktikus tudnivalókat futjuk át, mire kell odafigyelni mindenképpen egy szerződés aláírásakor, milyen formában érdemes beadni az önéletrajzunkat, milyen jogaink, és kötelességeink vannak.

A diákmunka valódi haszna - NGM

A diákmunka valódi haszna - NGMA nyárhoz közeledve egyre többször szembesülünk már diákként is a munkavállalás kérdésével. Nyakunkba szakad a rengeteg szabadidő, a jobbnál jobb programok, amikre saját magunk akarjuk megkeresni a pénzt. Vagy nem akarjuk, de kénytelen vagyunk.

Hitelt felvenni? Csak okosan! NGM

Hitelt felvenni? Csak okosan! NGM„Hitel? Minek az nekem? Csak a baj van vele!” – Sokan gondolkodnak így. A 10 évvel ezelőtti gazdasági világválság okozta hitelválság mély nyomot hagyott. Rengetegen tartanak a hitelfelvételtől, eladósodástól, a kamatoktól.

Mi történik a DUE-táborban 4. rész

Mi történik a DUE-táborban 4. részNálunk a munka buli, a buli pedig munka. Bizony! ;)

Mi történik a DUE-táborban 3. rész

Mi történik a DUE-táborban 3. rész A médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Utolsó lehetőség, hogy részt vehess a DUE 38. médiatáborában

Utolsó lehetőség, hogy részt vehess a DUE 38. médiatáborábanSzerettél volna jelentkezni a DUE 38. Médiatáborába de kicsúsztál a jelentkezési határidőből? Van egy jó hírünk! Június 30-ig még leadhatod jelentkezésedet, hiszen megüresedett pár helyünk, így szeretnénk minél több diáknak nyárra maradandó élményt szerezni azzal, hogy részt vehessen a médiatáborban

Tekintsd meg esményvideónkat az idei sajtófesztiválról

Tekintsd meg esményvideónkat az idei sajtófesztiválrólAz idei sajtófesztivál mindent vitt! Rekord számú látogatóhad érkezett és töltötte velünk együtt május 11-ét! Változatos programok várták az érdeklődőket, több helyszínen a TESLA Budapest rendezvényközpontjában.

Mi történik a DUE-táborban 1. rész

Mi történik a DUE-táborban 1. részA balatonszárszói DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Mi történik a DUE-táborban 2. rész

Mi történik a DUE-táborban 2. részTalán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet. Hogyan válassz csoportvezetőt?

Te voltál már Kémikus Kutatótáborban? - akkor itt az ideje

Te voltál már Kémikus Kutatótáborban? - akkor itt az ideje Az MTA Természettudományi Kutatóközpont bemutatja az AKI kíváncsi kémikus kutatótáborát. Bátorítunk mindenkit, aki érez magában tudásvágyat és eltökéltséget, hogy valami újat és izgalmas dolgot csináljon idén nyáron, ami nem mellesleg tudományos is, hogy jelentkezzen a táborba!

Első Előző 1 2 3 4 5 6 152 153 154 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság