Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Hosszabbítottál már?

Hosszabbítottál már?Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év, addig kell a tagságot megújítani és a sajtóigazolvány érvényességét meghosszabbítani. November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket. A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

4 sorozat és film, amit minden újságírónak látnia kell

4 sorozat és film, amit minden újságírónak látnia kellGondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy országos tévécsatorna szerkesztőségében dolgozni? Ebben a cikkben csokorba szedtük azokat a tv-sorozatokat és filmeket, amelyek a legreálisabban mutatják be ezt a világot. A képekre kattintva elérheted az előzetesek is!

Néha oltani kell- amikor a barátod a tű

Néha oltani kell- amikor a barátod a tűMa már elképzelhetetlen az életünk védőoltások nélkül. Pedig ezelőtt 2-300 évvel még nem rendelkezett az orvostudomány ezekkel a kis mikrocsodákkal. Akkoriban egy torokgyulladás vagy egy apró seb a lábon, halálos kimenetelű lehetett, ma már órák kérdése a javulás és a gyógyulás.

A DUE stábja is kint volt a Budapest Music Expón!

A DUE stábja is kint volt a Budapest Music Expón!Szalai Boglárka és Babcsány András is kilátogatott a Budapest Music Expora, és meg nézték, hogy is néz ki a legnagyobb zenei kiállítás!

Januárban is lesz DUE-s téli túra!

Januárban is lesz DUE-s téli túra!2019 januárjában nyolcadik alkalommal viszi el túrázni a vállalkozó kedvű DUE-sokat egyesületünk négy természetjárója. Már lehet jelentkezni!

Októberi DUE Tallózó már online is!

Októberi DUE Tallózó már online is!Hogy lehet egy együttes több éve a z egyik legkeresettebb? Hová menj továbbtanulni? Milyen a vloggerek élet? Kattints az online DUE Tallózóra és minden kiderül!

Megvettem, de bajban vagyok

Megvettem, de bajban vagyokElállnál a vásárlástól, de nem tudod, hogy hogyan tedd és kihez fordulj? Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakembertől kaphatsz egy két tippet!

Médianap Fehérgyarmaton!

Médianap Fehérgyarmaton!A DUE idén is megrendezi a médianapot ezúttal, Fehérgyarmaton ahol az egész napos esemény tematikája nem lesz mást, mint az olvasás!

DUE KGB a Csillagvirág Klinkán

DUE KGB a Csillagvirág KlinkánA DUE Kulissza Gerilla Brigád novemberben a Jóban Rosszban forgatására visz el téged. Megnézheted, hogy dolgozik a stáb, találkozhatsz a szereplőkkel, és körülnézhetsz a stúdióban. Élőben láthatod azokat a helyiségeket, amik nap mint nap feltűnnek a SuperTV2 képernyőjén.

Rosszat rendeltem, most mi legyen?

Rosszat rendeltem, most mi legyen? Folytatjuk tematikus cikksorozatunkat, amiben a megfelelő internetes vásárlásról adunk hasznos tanácsokat. Az egyik legfontosabb pedig a linkre kattintva el is érhető, ami nem más, mint a 14 napos elállás!

Fiataloknak is bemutatkozik a BKIK

Fiataloknak is bemutatkozik a BKIKIdén 168 éves a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). Az évfordulót egy történelmi visszatekintést nyújtó konferencia is színesíti, amelyre a DUE-tagokat is várják.

A kényelem bűvöletében

A kényelem bűvöletébenElsőként érdemes tisztáznunk, mit is nevezünk online vásárlásnak. Legtöbben azonnal rávágják, hogy termékvásárlásról van szó, amit végül a kezünkbe vehetünk, de manapság ugyanígy szolgáltatásokat – legyen az zene, előfizetés, utazás vagy éppen biztosítás – is fizethetünk a neten.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 156 157 158 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság