Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Készülj velünk a 21. Sajtófesztiválra!

Készülj velünk a 21. Sajtófesztiválra!A DUE Médiahálózat május 16-án, a Budapesti Millenáris Park D csarnokában rendezi meg az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. Az egész napos programon Neked is ott a helyed! Cikkünkből sok hasznos információ derül ki.

A Dreher sörgyárban jártunk

A Dreher sörgyárban jártunkAz idei év második sajtóbejárását a kőbányai Dreher sörgyárba szerveztük. Csapatunk képbe került nem csak a sörkészítés történetével, hanem annak technológiájával is.

Nyerjetek strasbourgi osztálykirándulást!

Nyerjetek strasbourgi osztálykirándulást!Érdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az április 1-től 15-ig tartó EUROSCOLA internetes kvízjáték tavaszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia PályázatNagy sikerrel, közel 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2014-es Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Jövőkutató pályázat, melyekre március 17-én éjfélig lehetett nevezni cikkel, diáklappal, fotóval, videóval, rádióműsorral, sőt még a diákok segítő pedagógusukat is díjra jelölhették.

Március 17-ig meghosszabbítottuk a pályázatbeadási határidőt!

Március 17-ig meghosszabbítottuk a pályázatbeadási határidőt!Jó hírünk van azoknak, akik rápihentek a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Jövőkutató pályázat beadására! 2014. március 17-én éjfélig van lehetőséged beküldened pályázataidat.

Online olvashatod a márciusi DUE Tallózót

Online olvashatod a márciusi DUE TallózótA tavaszt Istenes Bence műsorvezetővel várjuk, akit a május 16-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra is meghívtunk. A friss DUE Tallózóban megtalálod a meseváros Bruges-t, olvashatsz március 15-ről másképpen. Nézd meg a márciusi DUE Tallózót az interneten!

Cikkírókat keres a LifeDirector

Cikkírókat keres a LifeDirectorKülönböző témák feldolgozásához keres alkalmi cikkírókat a LifeDirector.

Koncz Zsuzsa az Arénában

Koncz Zsuzsa az ArénábanRégen is volt X-faktor, csak akkor még Ki mit tud?-nak hívták. Koncz Zsuzsa rögtön az elsőn lett országosan ismert és szeretett énekesnő. Országos turnéja során március 14-én Budapesten lép fel az Arénában.

Új Nemzedék – Fiatalok a Fiatalokért Díj

Új Nemzedék – Fiatalok a Fiatalokért Díj2014-ben újra jutalmazza az Új Nemzedék Jövőjéért Program azokat a fiatalokat, akik tevékenysége példaértékű nemcsak kortársaik, hanem az egész magyar társadalom számára is. A Fiatalok a Fiatalokért Díj Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter fővédnökségével kerül átadásra.

Látogatás a betűk birodalmában

Látogatás a betűk birodalmábanAz év első sajtóbejárását az Országos Széchényi Könyvtárban tartottuk február 26-án. Oda is bejutottunk, ahová mások nem!

Helyi kincs – légy a vendégünk! – Pályázati kiírás

Helyi kincs – légy a vendégünk! – Pályázati kiírásHa valaki hozzátok szervezne osztálykirándulást, mit mutatnál meg neki? Helyi kincs című pályázatunkon bemutathatod, miért érdemes lakóhelyeden turistáskodni. Lendítsétek fel településetek turizmusát, ismertessétek meg településeteket mindenkivel!

Európai Ifjúsági Médianapok 2014

Európai Ifjúsági Médianapok 2014Strasbourgban rendezik meg május 9–11. között „Gondolatok egy jobb Európáért” mottó alatt futó European Youth Event (EYE) elnevezésű ifjúsági rendezvényt, mellyel párhuzamosan tartják a Európai Ifjúsági Médianapok 2014: "Voice of Youth"-t. Jelentkezz te is március 1-ig!

Első 1 2 3 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság