Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Célok most

Célok mostV4 = az európai integrációt kiegészítő szervezet

Célok anno

Célok annoV4 = az európai integráció első lépcsőfoka

Történelmi háttér

Történelmi háttérV4 = történelem

Ahol a magazinok is készülnek – Látogatás a Keskeny Nyomdában

Ahol a magazinok is készülnek – Látogatás a Keskeny NyomdábanA DUE Kulissza Gerilla Brigádja Magyarország egyik legnagyobb gyártási kapacitással rendelkező, magántulajdonban lévő nyomdájába látogatott el 2013. június 5-én. A szakmai vezetésen kiderült, hogyan készülnek a nyomdaipari termékek, melyeket nap mint nap a kezedbe veszel.

Hamisítatlan rock buli a Harley-Davidson Open Road Fest-en

Hamisítatlan rock buli a Harley-Davidson Open Road Fest-enEgy motoros és zenei fesztiválon elég nyilvánvalóan a rockzene van a középpontban. Hogy kik lesznek a fellépők és milyen programokkal várnak a szervezők az Open Road Festen július 5. és 9. között Alsóörsön, alább megnézheted. Tankcsapda, Magna Cum Laude kötelező, de ott lesz a Ten Years After is!

Újdonságok a Harley-Davidson Open Road Festen

Újdonságok a Harley-Davidson Open Road FestenJúnius 5. és 9. között Alsóörsön rendezik meg a Harley-Davidson Open Road Festet, amelyre a szervezők idén rengeteg újdonsággal készülnek. Kisorsolnak egy igazi Harley-t, okoskarszalagot használnak, és nulladik napon bemutatják a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” című musicalt is.

Motorok és zene - idén is Open Road Fest Alsóörsön

Motorok és zene - idén is Open Road Fest AlsóörsönHallgattál már koncertet motoron ülve? Vagy úgy, hogy körülötted annyi volt a hatalmas gép, mint amennyien a nézők voltak? Sok egyéb különleges élmény mellett ezt is az Open Road Festen próbálhatod ki, amely idén június 5-9. között lesz a megszokott alsóörsi helyszínen, az Európa-kempingben.

Bemutatjuk a DUE új vezetőit

Bemutatjuk a DUE új vezetőitA DUE 2013. május 10-én tartott közgyűlésén két, a DUE életében nagyon aktív fiatalt választott intézőbizottsági tagnak az egyesület.

Gyakran ismételt kérdések a DUE-táborról

Gyakran ismételt kérdések a DUE-táborrólRövid és őszinte válaszok arról, hogy mi a DUE-tábor, és mi nem.

Magyar Média Mecenatúra – Újra nyeregben a magyar filmek

Magyar Média Mecenatúra – Újra nyeregben a magyar filmekMár javában zajlik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Magyar Média Mecenatúra programja, melynek célja, hogy feltámassza a nem egész estés magyar filmek és animációs filmek műfaját. Számtalan tehetséges, fiatal alkotó jobbnál jobb filmeket forgat.

Hálóba gabalyodva – Célpont vagy, csak még nem tudod!

Hálóba gabalyodva – Célpont vagy, csak még nem tudod!Az internet a bűnözés melegágyává vált. Manapság egy kellően gyakorlott és rosszindulatú informatikus nagyobb kárt tud okozni, mint egy kisebb hadsereg – de ehhez kell a mi lazaságunk is, szóval érdemes odafigyelni arra, hogy mekkora „digitális lábnyomot” hagyunk magunk után.

Apa, kezdődik! – Elindult a digitális átállás Magyarországon

Apa, kezdődik! – Elindult a digitális átállás MagyarországonDecember 21-re épp az aktuális világvégét várjuk, ami szinte biztos, hogy nem jön el. Egy korszak ettől függetlenül bizonyítottan véget ért az országban – ez a korszak pedig a szemcsés tévéadások, elcsúszó hangok és egyéb bosszantó jelenségek korszaka volt.

Első 1 2 3 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság