Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Beküldted már a suliújságod?

Beküldted már a suliújságod?Még néhány napig lehet pályázni az Év diáklapja címre. Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni egy adatlapot és elküldened nekünk az elmúlt egy évből a suliújságotokat. Rengeteg nyeremény vár gazdára, a dicsőségről már nem is beszélve!

Jelöld tanárodat az Év mentora címre!

Jelöld tanárodat az Év mentora címre!Van olyan tanárotok, aki rengeteget segít a suliújságban, a rádióban? Szakkört vezet és támogat titeket időt és energiát nem sajnálva? Itt a lehetőség, hogy megháláljátok munkáját: jelöljétek az Év mentora díjra!

A magyar szinkron nyomában, avagy DUE-KGB március 27-én

A magyar szinkron nyomában, avagy DUE-KGB március 27-énMeg vagyunk győződve róla, hogy a magyar szinkron páratlan. Ezért megnézzük, hogyan készül, kik csinálják, mennyi munka van egy filmmel, ami oly természetesen szólal meg a képernyőnkön magyarul.

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíjA DUE Médiahálózat és a Telenor jóvoltából idén már a fiatal újságírók tényfeltáró munkája is elismerést, nyilvánosságot kaphat. Emellett értékes díjakkal is jutalmazzuk a legjobb pályaművek szerzőit.

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj: hétfő estig pályázhatsz!

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj: hétfő estig pályázhatsz!A DUE Médiahálózat és a Telenor jóvoltából idén már a fiatal újságírók tényfeltáró munkája is elismerést, nyilvánosságot kaphat. Emellett 300 ezer forint összértékű díjakkal is jutalmazzuk a legjobb pályaművek szerzőit!

Hosszú hétvége, meghosszabbított beadás a Diákmédia Pályázaton!

Hosszú hétvége, meghosszabbított beadás a Diákmédia Pályázaton!A március 15-i hosszú hétvége miatt meghosszabbítjuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejét. Így még lesz pár plusz napotok befejezni a reménybeli nyertes művet. Az új, meghosszabbított határidő március 18., hétfő! A dicsőségen túl szuper kütyüket nyerhettek, érdemes pályázni!

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013 – hétfő estig pályázhatsz!

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013 – hétfő estig pályázhatsz!A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. Március 18-ig várjuk a pályaműveket!

Megjelent a márciusi DUE Tallózó

Megjelent a márciusi DUE TallózóA tavaszt Mikler Rolanddal, a férfi kézilabda-válogatott kapusával várjuk. A friss DUE Tallózóban megtalálod a napfényes Máltát, az Oscar-díjas filmeket, tudnivalókat a külföldi munkavállalásról, tippeket húsvétra és még rengeteg olvasnivalót.

Magyarország legjobb médiatábora a Balatonnál

Magyarország legjobb médiatábora a BalatonnálMagyarország legjobb médiatábora a Balatonnál 2013. július 12. és 21. között. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

Elza, a kisoroszlán is segített a jövőbeni tervek megvalósításában

Elza, a kisoroszlán is segített a jövőbeni tervek megvalósításábanKecskemétre hívta az egyesületért legtöbbet tevő tagjait, az aktivistákat a DUE vezetősége múlt hétvégén. Két napot töltöttünk az alföldi városban vadasparkozással, városnézéssel, közös kikapcsolódással, miközben sok dués tervet megvitattunk és pályára állítottunk.

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – 2013-ban huszadszor!

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – 2013-ban huszadszor!Idén tavasszal új helyszínre költözik az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A jubileumi évhez méltó, tágas és impozáns Millenáris D csarnok (korábban Csodák Palotája helyszíne) ad otthont rendezvényünknek 2013. május 10-én, pénteken. Sztárparádé és díjeső, szakmai programok kavalkádja vár!

Munkalehetőség filmértőknek és filmbarátoknak

Munkalehetőség filmértőknek és filmbarátoknak3 éve működő, jó olvasottságú, online kulturális magazinba keresnek filmek iránt elhivatott cikkírót vagy újságíró gyakornokot.

Első 1 2 3 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság