Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2013. május 2-án 18 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagság fele nem jelent meg a meghirdetett időben és helyszínen.

Közönségtalálkozó a Sajtófesztiválon Rácz Zsuzsa íróval, a Terézanyu-könyvek szerzőjével

Közönségtalálkozó a Sajtófesztiválon Rácz Zsuzsa íróval, a Terézanyu-könyvek szerzőjévelIzgalmas beszélgetésen vehet részt Rácz Zsuzsa íróval, aki ellátogat a 20. Sajtófesztiválra május 10-én. A Terézanyu-könyvek szerzőjével a nők helyzetéről, sikereiről, karrierjéről, azon belül is az újságírónők lehetőségeiről beszélgethetsz.

Mátyássy Áron rendezőt is, aki elsőfilmesként elhozta a Szemle fődíját, várjuk az NMHH mozitermébe

Mátyássy Áron rendezőt is, aki elsőfilmesként elhozta a Szemle fődíját, várjuk az NMHH mozitermébeMátyássy Áron rendezővel is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Az ifjú filmes Csukás István forgatókönyvéből készített ifjúsági filmet, Berosált a rezesbanda címmel.

Süsü és Gombóc Artúr "apukájával" is találkozhatsz a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermében

Süsü és Gombóc Artúr Csukás István íróval, kedvenc mesehőseink – Süsü, Gombóc Artúr, Mirr-Murr – megálmodójával is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Ha ügyes vagy, megtudhatod, hogyan is születik egy mesefigura.

Akciós részvétel sajtófesztiválózóknak a nyári Médiatáborba!

Akciós részvétel sajtófesztiválózóknak a nyári Médiatáborba!A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon ott lenni jó dolog. Mert belekóstolsz a szakmába és jó társaságba keveredsz. Ugyanezt teheted 10 napig Zánkán a DUE nyári Médiatáborában. Sajtófesztivál + DUE-tagság + regisztráció a táborba = 20 000 Ft kedvezmény a teljes árból.

Az Oscar-díjas Rófusz Ferenc a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermében

Az Oscar-díjas Rófusz Ferenc a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermébenRófusz Ferenccel, az animációs film kategóriában Oscar-díjat nyert rendezőnkkel is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Nem csak a díjazott filmet, hanem Rófusz Ferenc legújabb alkotását is megnézheted.

Rengeteg programmal vár a Sajtófesztivál főtámogatója, az NMHH

Rengeteg programmal vár a Sajtófesztivál főtámogatója, az NMHHA 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság két önálló helyszínnel és rengeteg érdekes és interaktív programmal vár május 10-én a Millenáris D csarnokában.

Mozizz a Sajtófesztiválon az NMHH-val!

Mozizz a Sajtófesztiválon az NMHH-val!Vadonatúj magyar kisfilmeket nézhettek meg a Sajtófesztiválon a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a jóvoltából. A moziteremben a filmek készítőivel is találkozhattok és beszélgethettek, mint például az Oscar-díjas Rófusz Ferenccel.

Határtalanul - cserekapcsolat Erdéllyel

Határtalanul - cserekapcsolat ErdéllyelA budapesti Madách Imre Gimnázium és a kolozsvári Apáczai Líceum minden évben egyhetes cserekapcsolatot szervez. A cél, hogy az egy nyelvet beszélő, ám más országban, más kulturális körülmények között felnövő diákok megismerjék egymást, barátságokat kössenek, és jobban megértsék a világot.

Útvonaltervek a Sajtófesztiválra a Millenáris Parkhoz

Útvonaltervek a Sajtófesztiválra a Millenáris ParkhozÖsszegyűjtöttük a legegyszerűbb útvonalakat, melyeken könnyen eljuthatsz a nagyobb vasútállomásoktól és buszpályaudvaroktól a Millenáris Parkba.

Egy hétnyi hétvége Vásárhelyen

Egy hétnyi hétvége VásárhelyenNem unatkoztak az "Állati jó" diákújságíró workshop résztvevői Hódmezővásárhelyen április utolsó hétvégéjén. A II. Vásárhelyi DUE-napok delegációja bruttó két nap alatt 15 programon vett részt, és ebből csak egy volt a több tízezer fős Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok.

Életrevaló vagy?

Életrevaló vagy?Szűts Ildikó, az OTP Bank kommunikációs igazgatója is előadást tart a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Első 1 2 3 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság