Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013. – pályázati kiírás

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013. – pályázati kiírásA DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Az Arcok a jövőből pályázat díjátadás - videó

Az Arcok a jövőből pályázat díjátadás - videóA DUE karácsonyi ünnepségén adtuk át a Diákhitellel közös pályázatunk, az Arcok a jövőből díjait. Erről készült összefoglalónk.

Karácsony jutalmakkal és cipősdobozokkal

Karácsony jutalmakkal és cipősdobozokkal2012-ben ismét új és különleges helyszínen tartottuk a DUE karácsonyi ünnepségét. December 7-én este a budapesti Szimpla Kertben találkoztunk rég nem látott dués barátainkkal szendvicsek, sütemények és forralt bor társaságában.

Megszületett az "Arcok a jövőből" fotópályázat eredménye

Megszületett az Eredményt hirdettek a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös portrépályázatán.

Megjelent a decemberi DUE Tallózó

Megjelent a decemberi DUE TallózóKovács Patríciával a címlapon megjelent a karácsonyi DUE Tallózó. Találsz benne ünnepi tippeket, az év filmjeit, interjút Módos Péterrel, élménybeszámolót Szentpétervárról, és még rengeteg olvasnivalót.

A DUE Karácsony részletes programja

A DUE Karácsony részletes programja17.00 órától várunk Benneteket. Átadjuk a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös fotópályázatának díjait, felidézzük az elmúlt év legemlékezetesebb pillanatait, megjutalmazzuk az aktív duésokat, valamint a legduésabbak Silver igazolványt kapnak. Jó móka lesz!

12. Rátz Tanár Úr Életműdíj - Ne csak a világhírű tudósok, hanem tanáraik nevét is ismerjük!

12. Rátz Tanár Úr Életműdíj - Ne csak a világhírű tudósok, hanem tanáraik nevét is ismerjük!2001 óta évente kitüntetik kimagasló teljesítményükért, lelkiismeretes, áldozatkész munkájukért az ország legjobb matematika, fizika, kémia és biológia szakos tanárait a Rátz Tanár Úr Életműdíjjal.

Lezárult a szavazás, döntött a zsűri!

Lezárult a szavazás, döntött a zsűri!Megszületett az "Arcok a jövőből" fotópályázat eredménye.

Be(v)esszük magunkat Vásárhelyre!

Be(v)esszük magunkat Vásárhelyre!A gasztronómia, a mezőgazdaság és a népi kultúra lesz a II. Vásárhelyi DUE-napok vezérmotívuma 2013. április 26-28-án. A hétvége szervezője ismét a DUE hódmezővásárhelyi származású aktivistája, Herczeg Zsolt újságíró, aki szeretné felülmúlni a tavalyi vásárhelyi DUE-s hétvége emlékezetes sikerét.

Jótékonysági akció a DUE-karácsonyon!

Jótékonysági akció a DUE-karácsonyon!A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

"Mert tisztességesnek lenni igenis menő dolog..." - Sajtótájékoztató diákújságíróknak a Telenor Házban

A DUE Médiahálózat diákújságíróinak tartott sajtótájékoztatót a Telenor 2012. november 21-én, hogy felhívja a leendő médiamunkások figyelmét a korrupció-ellenes küzdelemre és a tisztességes vállalati magatartásra.

Lezárult az "Arcok a jövőből" fotópályzat!

Lezárult az 2012. november 19-én lezárult a DUE és a Diákhitel közös pályázata.

Első 1 2 3 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság