Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

HelyiTipp - Pályázz és mutasd meg, hogy vidéken a fű is zöldebb!

HelyiTipp - Pályázz és mutasd meg, hogy vidéken a fű is zöldebb!Ismersz olyan fiatalokat, akik nem vágynak a városi életre? Akik tettek valamit azért, hogy még jobb legyen vidéken élni? Lehet, hogy te is épp egy ilyen fiatal vagy? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy megmutasd, hadd lássa ország-világ, milyen jó dolgokat csináltok!

Pál Dénes is jön Sajtófesztiválra

Pál Dénes is jön SajtófesztiválraPál Dénes, az egyik tehetségkutató győztese is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon - és természetesen énekelni fog, méghozzá Agárdi Szilvivel együtt!

Agárdi Szilvi, a Sajtófesztivál kincse

Agárdi Szilvi, a Sajtófesztivál kincseA Sajtófesztivál vendége lesz Agárdi Szilvi, a Voice elbűvölő énekesnője, aki különleges kisugárzásával könnyedén elvarázsol bárkit. A Sajtófesztivál zárókoncertjén és előtte közönségtalálkozón is kipróbálhatod bűverejét!

A DUE Médiatáborról diákoknak

A DUE Médiatáborról diákoknakAkarsz egy felejthetetlen nyarat? Érdekel az újságírás, rádiózás, televíziózás, vagyis a média? Tanulnál is minderről valamit? Kipróbálnád magad, hogy tehetséges vagy-e? Találkoznál régi barátaiddal vagy szeretnél újakat? Akkor nálunk a helyed!

A DUE Médiatáborról szülőknek

A DUE Médiatáborról szülőknekMinden szülő szeretné, ha a gyermeke sikeres lenne. Ehhez ma elengedhetetlen, hogy jól tudjon kommunikálni, „el tudja adni magát”. A mai diákoknak már kitűnő kommunikációs képességekkel kellene rendelkezniük, hogy a megszerzett elméleti tudásukat meggyőzően tudják előadni az iskolában.

Március 31-ig extra kedvezményesen jelentkezhetsz a médiatáborba

Március 31-ig extra kedvezményesen jelentkezhetsz a médiatáborbaHa március 31-ig jelentkezel a DUE idei médiatáborába, a legnagyobb kedvezményt veheted igénybe. A 20 ezer forintos first minute kedvezmény ugyanis a hónap végéig él. A médiatábor Zánkán lesz július 12-21. között.

Vujity Tvrtko a Sajtófesztivál vendége

Vujity Tvrtko a Sajtófesztivál vendégeSzámos pokoli történetet írt meg az elmúlt években, és megannyi pokoli helyen járt. A Sajtófesztiválon kifaggathatod őt minderről!

Weisz Fanni a Sajtófesztivál vendége

Weisz Fanni a Sajtófesztivál vendégeA 20. Sajtófesztivál vendége lesz Weisz Fanni, a gyönyörű, 20 éves hallássérült modell. Jeltolmácsa segítségével ti is kérdezhetitek a közönségtalálkozón.

Mádai Vivien a Sajtófesztivál műsorvezetője lesz

Mádai Vivien a Sajtófesztivál műsorvezetője leszMádai Vivien, a DUE Rádió műsorvezetője is részt vesz a Sajtófesztiválon. A délutáni díjátadó gálaműsort vezeti és az iskolarádió hálózat jutalomsorsolásában is a segítségünkre lesz.

Pataki Zita a Sajtófesztivál egyik házigazdája

Pataki Zita a Sajtófesztivál egyik házigazdájaRendszeresen megállítják az utcán, és arról kérdezgetik, milyen lesz az idő. Ő mindig türelmesen válaszol, elmondja, hogy nem meteorológus, ő csak tolmácsolja a híreket az időjárásról. Az RTL Klub műsorvezetője is a DUE-ban kezdte, ezért is vállalta szívesen a házigazda szerepét a Sajtófesztiválon.

A Sajtófesztiválon lesz a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetése

A Sajtófesztiválon lesz a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetéseA DUE által felkért bírálóbizottság már értékeli az idei pályázatra beérkezett közel ezer pályázó munkáit. Az ünnepélyes eredményhirdetést és díjátadást az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartjuk 2013. május 10-én.

Sajtófesztivál-belépő a DUE-shopban!

Sajtófesztivál-belépő a DUE-shopban!A hónap végéig 2000 Ft-ért rendelheted meg belépődet a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. Már a DUE-shopban is rendelhetsz jegyet néhány kattintással!

Első 1 2 3 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság