Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Jutalomsorsolás sulirádióknak

Jutalomsorsolás sulirádióknakA DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes (tisztújító) közgyűlését 2013. május 2-ra. A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, mely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes. Az új közgyűlés időpontja 2013. május 10. 18.00 óra, Millenáris Park D csarnok.

Reklámszünet: „Tízből kilenc orvos ezt ajánlja”

Reklámszünet: „Tízből kilenc orvos ezt ajánlja”A huszadik század elején rájöttek, hogy az ember befolyásolható, meg lehet mondani neki, hogy mire vágyik bármi áron – csak ismerni kell a módszert hozzá. Öveket bekapcsolni, reklámok jönnek!

Lezárult a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013

Lezárult a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013Meghosszabbított határidővel március 18-án lezárult a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázata. Idén is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett hozzánk, a zsűri a napokban már neki is lát a munkának.

DUE Médiatábor a Tilos Rádióban

DUE Médiatábor a Tilos RádióbanA DUE Médiatábora a témája kéthetente a Tilos Rádió hétfő esti műsorának. Báldy Péter és Szayly József egy-egy régi nyári tábori műsor kapcsán idézi fel a kezdeteket, és a műsor készítőivel is beszélgetnek arról, hova vezetett az útjuk a médiatáborból.

Beküldted már a suliújságod?

Beküldted már a suliújságod?Még néhány napig lehet pályázni az Év diáklapja címre. Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni egy adatlapot és elküldened nekünk az elmúlt egy évből a suliújságotokat. Rengeteg nyeremény vár gazdára, a dicsőségről már nem is beszélve!

Jelöld tanárodat az Év mentora címre!

Jelöld tanárodat az Év mentora címre!Van olyan tanárotok, aki rengeteget segít a suliújságban, a rádióban? Szakkört vezet és támogat titeket időt és energiát nem sajnálva? Itt a lehetőség, hogy megháláljátok munkáját: jelöljétek az Év mentora díjra!

A magyar szinkron nyomában, avagy DUE-KGB március 27-én

A magyar szinkron nyomában, avagy DUE-KGB március 27-énMeg vagyunk győződve róla, hogy a magyar szinkron páratlan. Ezért megnézzük, hogyan készül, kik csinálják, mennyi munka van egy filmmel, ami oly természetesen szólal meg a képernyőnkön magyarul.

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíjA DUE Médiahálózat és a Telenor jóvoltából idén már a fiatal újságírók tényfeltáró munkája is elismerést, nyilvánosságot kaphat. Emellett értékes díjakkal is jutalmazzuk a legjobb pályaművek szerzőit.

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj: hétfő estig pályázhatsz!

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj: hétfő estig pályázhatsz!A DUE Médiahálózat és a Telenor jóvoltából idén már a fiatal újságírók tényfeltáró munkája is elismerést, nyilvánosságot kaphat. Emellett 300 ezer forint összértékű díjakkal is jutalmazzuk a legjobb pályaművek szerzőit!

Hosszú hétvége, meghosszabbított beadás a Diákmédia Pályázaton!

Hosszú hétvége, meghosszabbított beadás a Diákmédia Pályázaton!A március 15-i hosszú hétvége miatt meghosszabbítjuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejét. Így még lesz pár plusz napotok befejezni a reménybeli nyertes művet. Az új, meghosszabbított határidő március 18., hétfő! A dicsőségen túl szuper kütyüket nyerhettek, érdemes pályázni!

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013 – hétfő estig pályázhatsz!

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013 – hétfő estig pályázhatsz!A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. Március 18-ig várjuk a pályaműveket!

Első 1 2 3 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság