Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Állati jó – diákújságíró workshop

Állati jó – diákújságíró workshopÁprilis utolsó hétvégéjén, 26-28-án tartják Hódmezővásárhelyen azt a fiatal újságíróknak szóló képzést, melyre elsősorban középiskolásokat és egyetemistákat várnak a szervezők. A programot DUE rendezi meg összekötve a 20. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokkal.

Felméri Péter nem viccel a Sajtófesztiválon

Felméri Péter nem viccel a SajtófesztiválonLassúsága miatt mértékegységet neveztek el róla, és egy tovább nem küldött lánclevél miatt évekig nem volt barátnője. Ezeket már mind tudjuk Felméri Péterről, és amire még kíváncsi vagy, biztosan elárulja a Sajtófesztiválon május 10-én, ahová ezúttal nem fellépni, hanem beszélgetni érkezik.

Kedvezményes áron jöhetsz a médiatáborba, ha április 30-ig jelentkezel!

Kedvezményes áron jöhetsz a médiatáborba, ha április 30-ig jelentkezel!Ha április 30-ig jelentkezel és addig DUE-tag is leszel, 20 ezer forint kedvezménnyel vehetsz részt a DUE idei médiatáborában, a Balaton partján, Zánkán július 12-21. között. A 10 napos szuperintenzív képzés ára most teljes ellátással 64 900 Ft-tól.

Pályázati felhívás középiskolásoknak

Pályázati felhívás középiskolásoknakKettétört sorsok, befejezetlen életutak - A magyar holokauszt tudományos és kulturális veszteségei címmel pályázatot hirdet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.

Új netes magazin indul és szerzőket keres!

Új netes magazin indul és szerzőket keres!Új magazin indul DigitalHungary néven. A média és az információs társadalom közösségi háttérmagazinjaként jelentkező online kiadvány fiatal szerzőket is keres! Már meglévő cikkekkel, tanulmányokkal is lehet jelentkezni.

Friss Sajtófesztivál program

Friss Sajtófesztivál programA DUE Médiahálózat idén is megszervezi a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves találkozóját, amelynek főtámogatója a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált május 10-én tartjuk a Millenáris D csarnokában. Itt megtalálod, mi mindennel várunk!

Életrevaló kvíz középiskolásoknak a Facebookon

Életrevaló kvíz középiskolásoknak a FacebookonÉletrevaló vagy? Akkor épp neked találták az OTP Bank új pénzügyi játékát! Április 8-tól a Facebookon is bizonyíthatod életrevalóságod, mindössze napi néhány kérdés megválaszolásával. És persze szuper ajándékokat nyerhetsz magadnak és a sulidnak is!

Szellemirtás - Szuper szolgáltatások a digitális átállással

Szellemirtás - Szuper szolgáltatások a digitális átállássalBiztosan te is el tudod képzelni azt a mostanáig igazán hétköznapi jelenetet, ahogy a nagymama a tévé előtt ülve azon bosszankodik, hogy megint elcsúszik a kép. Odacammog a készülékhez, majd olyat ver a „dobozra”, hogy még a műsor szereplője is megérzi.

DUE-s fotókiállítás Hódmezővásárhelyen

DUE-s fotókiállítás HódmezővásárhelyenAz ország legjobb diákfotósainak alkotásaiból nyílik vándorkiállítás április 26-án, pénteken este Hódmezővásárhelyen a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. A "Kilövés" című tárlatot a DUE Médiahálózat rendezi a II. Vásárhelyi DUE-napok programsorozatának részeként.

A vásárhelyi DUE-hétvége programja

A vásárhelyi DUE-hétvége programjaHódmezővásárhely városa látja vendégül április utolsó hétvégéjén a DUE-t. A II. Vásárhelyi DUE-napok programjának vezérmotívuma a vidéki élet, a népi kultúra, a mezőgazdaság és a gasztronómia.

Megjelent az áprilisi DUE Tallózó

Megjelent az áprilisi DUE TallózóMi már nagyon készülünk Sajtófesztiválra a DUE Tallózóval is - az áprilisi címlapon legszebb vendégünkkel, Weisz Fannival. Utazunk még Caprira, értekezünk a pápaválasztásról, kipróbáltuk a 4D-s mozit, megnéztük a Joan Miró-kiállítást, adunk szerelmi tippeket, és még millió olvasnivalót.

Magyar fiatalok a Facebooknál

Magyar fiatalok a FacebooknálTehetséges fiatalok gyakornoki pozícióra pályázhatnak a Bridge Budapest-en keresztül. Akár a Facebook-nál is dolgozhatnak a nyertesek.

Első 1 2 3 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság