Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mit olvas egy újságíró? 1. rész - a sportújságírás

Mit olvas egy újságíró? 1. rész - a sportújságírás„Olvassatok! Bármit és mindent, hogy gyarapodjon a szókincsetek, és hogy megismerjétek mások írásstílusát is” – hallhattuk már oly sokszor a médiatáborokban. Na jó, de mégis mit érdemes az újságosnál megvenni? Mire ne sajnáljuk a pénzt?

Újra nyitva a DUE iroda

Újra nyitva a DUE irodaVéget ért a DUE-iroda nyári pihenője is, augusztus 21-től újra szeretettel várjuk jelenlegi és leendő tagjainkat. A szünet alatt érkezett leveleket, kérdéseket igyekszünk minél hamarabb megválaszolni.

Lájkolnivaló program hétvégére: LikeFest 2012

Lájkolnivaló program hétvégére: LikeFest 2012Szeretnél a hosszú hétvégén még fesztiválozni egyet? Akkor ott a helyed Pusztaottlakán, az év egyik legnagyobb buliján, a LikeFesten!

Folytatódik a DUE munkavédelmi sorozata

Folytatódik a DUE munkavédelmi sorozataA következő tanévben folytatódik a DUE Rádió és a DUE Tallózó népszerű munkavédelmi ismereteket adó sorozata. Szeptembertől júniusig még többet tudhattok meg a biztonságos munkavégzésről és az egyes munkák veszélyeiről.

Törökország: egyszerre Európában és Ázsiában

Törökország: egyszerre Európában és ÁzsiábanNyári sorozatunkban úti célokat ajánlunk a szünet hátralévő részére. Ezúttal Törökországba kalauzolunk el.

Nizza: meseszép és azúrkék

Nizza: meseszép és azúrkékA nyári szünet hasznos eltöltését propagáló sorozatunkban ezúttal Nizzára esett a választásunk. Itt sem érzi rosszul magát az ember pár napig.

A Médiatábor rádióműsorai és Partilapok a médiatárban

A Médiatábor rádióműsorai és Partilapok a médiatárbanA csoport- és tábori szignálok után immár a médiatáborban készült rádióműsorok is meghallgathatók és letölthetők a médiatárból, illetve a tábori lapokat is meg lehet nézni.

Az újak, az újdonságok és a szépségek tábora

Az újak, az újdonságok és a szépségek táboraÚjdonságokat hozott a 2012-es év a DUE-tábor 32 éves történelmében. Július 13-tól 22-ig ismét Balatonfenyvesen tolták össze a nappalokat az éjszakákkal a legtehetségesebb diákújságírók, köztük számosan olyanok, akik először csobbantak bele a DUE-feeling mély vizébe. Herczeg Zsolt tudósítása.

A Magyar Televízió a médiatáborban forgatott

A Magyar Televízió a médiatáborban forgatottSzombaton a Magyar Televízió Balatoni nyár című műsorának stábja forgatott a táborban.

Véget ért az év legjobb tíz napja

Véget ért az év legjobb tíz napjaVasárnap reggel a táborlakók búcsúzkodásától volt hangos a balatonfenyvesi ifjúsági tábor. A táborozók a vasútállomás felé indultak, a táborvezetőség nagy része pedig nekikezdett a táborbontásnak.

Micsoda 11-es

Micsoda 11-esElérkezett a DUE médiatáborának legrangosabb idei sporteseménye: több mint 40 kitűnő játékos közül egy péntek este tizenegyedikként csatlakozott a DUE nagy álmokat dédelgető gólvágó-csapatához.

Press teszt a médiatáborban

Press teszt a médiatáborbanCsütörtök este Herczeg Zsolt szervezésében a szakmai vezetők press teszt alá vetették a táborlakókat. Tegnap újra a DUE médiatábor legrégebbi és legnagyobb szakmai versenyétől, a Nagy Rádiós Vetélkedőtől zengett a tábor.

Első 1 2 3 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 184 185 186 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság