Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Itt a szeptemberi DUE Tallózó és a DUE Hírek

Itt a szeptemberi DUE Tallózó és a DUE HírekTémáiban a nyarat idézve, külsejében és tartalmában megújulva megjelent a szeptemberi DUE Tallózó, és kistestvére, a DUE Hírek. Visszatekintünk a szünidő legjobb pillanataira, faggatjuk a Hiperkarmát, programokat ajánlunk, és indítottunk-megújítottunk egy csomó rovatot.

DUE-KGB látogatás a SkyCourton

DUE-KGB látogatás a SkyCourtonA DUE KGB első őszi programjaként megnézzük a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér új utasforgalmi csarnokát, a SkyCourtot Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati kapcsolatokért felelős igazgatójának vezetésével.

Hiperkarma: "Az új lemez anyagának a kétharmadát összeraktuk."

Hiperkarma: Bérczesi Róbertet nem lehet elfelejteni. Idén jelent meg Emléxel? című feldolgozás lemeze, koncertezik a Biorobottal és a Panírozott Barikáddal, a Hiperkarmával pedig visszatérő albumokon dolgozik...

Hűségriadó: van hűség 14 éves kor felett?

Hűségriadó: van hűség 14 éves kor felett?Hűség? Megcsalás? Hazugságok… Mindez egy olyan folyamat, melyen szinte minden ember átesett már életében legalább egyszer. Vagy előbb-utóbb át fog.

Az új tanév DUE-programja

Az új tanév DUE-programjaSajtófesztivál, médiatábor, médianap, karrier expo, aktivista hétvége, SkyCourt látogatás, médiahétvége és még egy tucat program a folytatásban!

Barcelona, ahol mindig zajlik az élet

Barcelona, ahol mindig zajlik az életA nyári szünetet sok mindenre lehet használni: példának okáért nyaralásra. Ötleteket adunk, hova ruccanjatok ki pár napra még augusztusban. Elsőként egyik nagy kedvencünket, Barcelonát ajánljuk figyelmetekbe.

MATESZ tagok lettünk!

MATESZ tagok lettünk!A DUE Médiaügynökség nagyot lépett előre a terjesztési piacon, mivel július 1-jétől hivatalosan is felvette a MATESZ a tagjai közé. Ezzel a fontos lépéssel már nincsen akadálya annak, hogy az ügynökség által kiadott DUE Tallózó havi magazin auditálva legyen.

Új arc a DUE Irodában

Új arc a DUE IrodábanSajtóigazolványt intéz, sajtófesztivált szervez, szereti a korizást, viszont nem szeret főzni- bemutatkozik Szernai Juci, a DUE Iroda új munkatársa!

Feltették a pontot az "i"-re!

Feltették a pontot az Nagy Kátya a SZIN utolsó napját is végigpörögte, hogy az otthonülők megtudják, mit is hagytak ki!

Itt van az ősz, itt van újra...

Itt van az ősz, itt van újra...A DUE Tallózó és a DUE Rádió műsorai is megújulnak, hogy feldobják a szürke hétköznapokat a 2011/2012-es tanévben!

Subscribe a SZIN harmadik napján!

Subscribe a SZIN harmadik napján!Harmadik napra- még ha alig számottevően is- megérkezett egy kis szellő is a fesztiválozók örömére. Bár, annak, aki például a Subscribe koncertjén kezdte az estét, még egy tornádó se igen lett volna feltűnő....

Elfogyasztói társadalom

Elfogyasztói társadalomFenntarthatósági nap szeptember 24-én a Millenárison. A Novák Péter nevével fémjelzett interaktív, bolygómentő nap lényege a mellébeszélés helyett az összefogás és az azonnali cselekvés, de szórakoztató köntösben.

Első 1 2 3 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság