Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

SZINezd újra!

SZINezd újra!A tanév előtti fesztiválozásra 1968 óta a legjobb módszer a Szegedi Ifjúsági Napok, amely már nem csak a szegedi, hanem az ország fiataljainak legnagyobb nyárbúcsúztató programsorozata.

Tíz nap, ezernyi élmény - médiatábor 2011

Tíz nap, ezernyi élmény - médiatábor 2011Az idei volt a XXXI. tábor. Soknak tűnhet, ám mégsem mondhatjuk, hogy a mennyiség a minőség rovására megy...

Interjú Tóth Istvánnal, az idei Tábor emberével

Interjú Tóth Istvánnal, az idei Tábor emberévelŐ a tizedik. Tóth István évek óta táborozó, a folytatásban röviden mesél nekünk arról, mit is érzett, mikor megválasztották Tábor emberének.

Az idei tábor műsorai a médiatárban

Az idei tábor műsorai a médiatárbanA 2011-es médiatábor tévé- és rádióműsorai mind felkerültek a médiatárba, ahol a fotóalbumot is folyamatosan frissítjük.

Facebook postok a tábor után

Facebook postok a tábor utánMég egy napja sem ért véget a DUE 10 napos tábora Balatonfenyvesen, a Facebook-ot máris elárasztották a postok. Zsepit elő!

Open Stég koncert a táborban!

Open Stég koncert a táborban!Idén a Szalonna Brothers helyett a popszakmába frissen belecsöppent Open Stég zenekar nyújtotta át kulturális bokrétáját a táborozóknak.

Open Stég koncert a táborban!

Open Stég koncert a táborban!Idén a Szalonna Brothers helyett a popszakmába frissen belecsöppent Open Stég zenekar nyújtotta át kulturális bokrétáját a táborozóknak.

Itt az idei Tábor Embere!

Itt az idei Tábor Embere!Pénteken tovább fokozódtak az izgalmak-az előző napi "BírtamFüredig" tehetségkutató után a "Tábor embere" választásra került sor.

Tábori rangadó

Tábori rangadóAz ifjúság diadalát hozta az egy éves kihagyás után ismét megrendezett táborlakók-táborvezetők mérkőzés. A találkozót megelőzően nagyon fogadkoztak a felek, Kecskés István például fölényes diadal vizionált övéinek, ám visszatérését nem övezte siker...

Média, Hekk

Média, HekkTechnikai okok miatt bő fél napot csúszott a rádióAKTÍVfröccs Partilapja, így csak tegnapelőtt éjszaka olvashattuk a csoport munkáját. A csütörtöki nap mumus volt a Szövetschégnek is-tönkrementek a számítógépek, amikkel az esti tévéműsort vágták volna....

Kreatív nap a DUE táborban

Kreatív nap a DUE táborbanA szerdai napon felbontották a csoportokat, az új teamek már nem tisztán csak újságírókból, vagy fotósokból, vagy tévésekből álltak, hanem minden csoport ezen három csoport elegyéből állt össze. 5 órája volt minden csoportnak, hogy, az ENERGIA témakörében alkosson képet, videót és szöveget.

Szalonna és művér

Szalonna és művérA keddi nap is bővelkedett izgalmakban. Az egész éjjel tartó munka után reggel megjelent az új Parilap, most a Szövetschég csapatának gondozásában.

Első 1 2 3 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 176 177 178 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság