Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Stop! Shop!

Stop! Shop!Itt a megújult DUE Shop! Pólók és könyvek csak Neked-mert nem minden újságíró kezdi diákújságíróként, csak a legjobbak!

Borgia, napsütés és Szeged - SZIN 2. nap!

Borgia, napsütés és Szeged - SZIN 2. nap!Rekordot döntöttünk – már ami a meleget illeti. Így a délutáni koncerteket leginkább valami árnyékos helyen feküdték végig az emberek, pedig a kora délutáni zenekarok igen derekasan viselték a hőséget...

Megkezdődött a nyár utolsó fesztiválja, a SZIN!

Megkezdődött a nyár utolsó fesztiválja, a SZIN!Nagy Kátya tudósítása a Szegedi Ifjúsági Napok első napjáról!

Így tartsd tisztán a bolygót!

Így tartsd tisztán a bolygót!A klímaváltozás már nem a küszöbünkön toporog, hanem pimasz módon a nappalinkban heverészik és az arcunkba röhög.

Ez történt 2011-es Kommunikációs és Média Szaktáborban

Ez történt 2011-es Kommunikációs és Média Szaktáborban2011. július 8-án kora este Kecskés István, a DUE elnöke és a médiatábor vezetője megnyitotta az év legjobb tíz napjaként emlegetett programot. 67 táborlakó, zömében újoncok mehettek azzal a biztos tudattal aludni, hogy most tíz napig nyakig lesznek a médiában.

Fenntarthatósági nap

Fenntarthatósági napRendhagyó szakmai konferencia, kiállítás és fesztivál. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon.

Fenntarthatósági nap

Fenntarthatósági napRendhagyó szakmai konferencia, kiállítás és fesztivál. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon.

Felejtsd el a belépő árát!

Felejtsd el  a belépő árát!Voltál már a Towerben? Megfejtenéd Mona Lisa mosolyának titkát? Vadásznál kísértetekre a Károly-hídon? Akarsz érte fizetni? Ugye, hogy nem!

A KomMentor szakértői

A KomMentor szakértőiKomMentor szolgáltatásunk négy állandó és számos alkalmi szakértővel működik. Itt az állandó szakértőkkel ismerkedhettek meg.

Már elérhetőek az idei táborban készült újságok!

Már elérhetőek az idei táborban készült újságok!A Re:tro csoport archiválta a 2011-es táborban készült összes lapot. Az öt, nyomtatásban is megjelent újság két csoport, a rádióAKTÍVfröccs és a Szövetschég keze munkáját dicséri.

KomMentor - a szakértő válaszol

KomMentor - a szakértő válaszolOnline kommunikációs tanácsadást indított a DUE, amelyben szakértőink válaszolnak a feltett kérdésekre. A szolgáltatás ingyenes, és bárki beküldheti cikkeit, kommunikációs anyagait véleményezésre, vagy konkrét kérdéseket tehet fel a kommentor@due.hu e-mail címen.

Nyári szünet a DUE irodájában

Nyári szünet a DUE irodájábanNyári pihenőre ment a DUE iroda is - augusztus 21-ig zárva tartunk, így addig az ügyintézés is szünetel. Utána frissen, kipihenten és gyorsan válaszolunk minden e-mailre, kérdésre, és elkészítünk minden sajtóigazolványt - addig viszont kérjük a türelmeteket.

Első 1 2 3 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság