Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Munkában a DUE külügyi szekciója

Munkában a DUE külügyi szekciójaOhrid, a fények városa adott otthont idén a European Youth Press (EYP), az európai diákújságíró egyesületeket és egyéb európai médiumokat tömörítő szervezet éves közgyűlésének, amin a DUE küldöttsége is részt vett.

Novák Péter a médiatáborban járt

Novák Péter a médiatáborban jártReggel a Szövetschég vezette RÉM-re ébredhettek a táborozók. A műsor különlegessége az volt, hogy a szokásos „zene-beszélgetés” kombinációját kiegészítették előre felvett anyagokkal. Megjelent az első Partilap, a rádióAKTÍVfröccs csoportja végiggürizte az éjszakát, hogy reggelre készen legyenek...

A táborozó nem felejt

A táborozó nem felejtA fékbe taposott Dián Tamás, a Best magazin főszerkesztő helyettese, mikor véletlenül elhaladt a 2011 nyarán megrendezett balatonfenyvesi DUE tábor előtt, s egy rövid látogatást is tett nálunk.

A médiatábor első napja

A médiatábor első napjaA médiatábor első napját a Szabadsáv-testvériség indította be egy pörgős reggeli műsorral - ez az egyetlen olyan RÉM (Reggeli Ébresztő Műsor) melyet nem a csoporttagok, hanem a csoportvezetők vezetnek.

Megkezdődött a médiatábor

Megkezdődött a médiatáborMegkezdődött a 2011-es médiatábor. Július 8-án kora este Kecskés István, a DUE elnöke és a médiatábor vezetője megnyitotta az év legjobb tíz napjaként emlegetett programot.

Novák Péter a médiatábor vendége lesz

Novák Péter a médiatábor vendége leszA DUE médiatáborának vendége lesz Novák Péter, aki a Magyar Telekom hello holnap! mozgalmának szóvivőjeként a fenntarthatósággal kapcsolatos programmal érkezik hozzánk.

Elkészült a médiatábor

Elkészült a médiatáborAz idei médiatábort előkészítő csapat szerda este Balatonfenyvesre érkezett, és egy nap leforgása alatt szinte teljesen előkészítette a tábort. Lesifotósunk le is fényképezte, hogy haladnak - holnapra már csak az utolsó simítások maradtak.

Ezüst igazolvány a „legduésabbaknak”

Ezüst igazolvány a „legduésabbaknak”Új igazolványt bocsátott ki a DUE Médiahálózat a DUE 2011. évi közgyűlésére. A „Silver”, vagyis ezüst DUE igazolványt az egyesület aktivistáinak felvetése nyomán vezettük be. Célja a DUE-ban és média különböző területein sokat dolgozó tagjaink elismerésére.

Megújult a DUE Média Archívum is

Megújult a DUE Média Archívum isMi jut eszedbe Balatonszepezd, Nagyberény, Velence, Tata, Törökkoppány, Lakitelek, Mezőberény, Szanazug, Balinka vagy Balatonfenyves településekről? Esetleg az AKAI, Rádió-HIT vagy a DUE médiatábor mond valamit? A DUE Média Archívuma ezeknek a táboroknak a „termékeit” gyűjti digitalizált formában.

Esti Showder sportolókkal és csillagokkal

Esti Showder sportolókkal és csillagokkalAz Esti Showder május 25-i felvételén vett részt a DUE Médiahálózat különítménye. Azt ugyan nem tudtuk meg, ki Oroszlán Szonja férje, de azt igen, hogy itt vannak a leghatékonyabb közönséghangolók. Ha minden igaz, benne leszünk a tévében!

Rövidített közhasznúsági jelentés 2008.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2008.A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) 2008. évi közhasznúsági jelentése.

Hello holnap! a DUE-val

Hello holnap! a DUE-valA Magyar Telekom hello holnap! nevű fenntarthatósági programja keretében három civil szervezettel lépett partnerségre, amelyek a cég támogatásával megvalósíthatják fenntarthatósági programjukat. A három szervezet egyike a DUE Médiahálózat.

Első 1 2 3 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 176 177 178 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság