Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Gyöngyösön tévéztünk és rádióztunk

Gyöngyösön tévéztünk és rádióztunkKözel hatvan 2002-es táborozó vett részt a 2002. november 8-11. között megrendezett érdekes és tartalmas őszi gyöngyösi médiahétvégén. A munka három csoportban folyt: az újságírók szombat estig nyolcoldalas tábori kiadványt készítettek.

DUE Médiatalálkozó - 12 csillagos nap

DUE Médiatalálkozó - 12 csillagos nap„Sok az EU-s molekula a levegőben” – mondta köszöntőjében dr. Vass László, a Budapesti Kommunikációs Főiskola rektora, Kecskés István, a DUE elnöke pedig mint egy gigantikus nagycsaládot jellemezte az EU-t 2010. október 15-én, az egyesület Médiatalálkozóján.

Sztárok, média, címlapok

Sztárok, média, címlapok2008-ban nyolcadik alkalommal rendezte meg a DUE a Diák-médiatalálkozót, de először tartottuk meg a CÍMLAP+ARC diáklap szépségversenyt. A fesztivál a BKF körépületében volt, a résztvevők számos érdekes előadást hallhattak, sőt kérdezhettek is a vendégektől.

Kóla, hotdog, telefon

Kóla, hotdog, telefon2007. október 12-én az A38 hajón rendeztük meg a Diák-médiatalálkozót, amelynek fő témája az újmédia és az internet volt. Közel kétszáz diákújságíró figyelme cikázott a Coca-Cola-sarok, a Hotdog közösségi portál standja és a Nokia telefonbemutatója, valamint a színpadi fellépők előadása között.

Szex, szappan, szalámi és elveszett gyerekek

Szex, szappan, szalámi és elveszett gyerekekA DUE VI. Diák-médiafesztiválján a híradós Bárdos András megmagyarázta, hogy mikor és miért ne legyen objektív egy újságíró, Ómolnár Miklós bulvárcézár felmagasztalta a női olvasókat, Incze Zsuzsa pedig elmesélte, milyen az, amikor fiatal főnökök akarnak megszüntetni egy 13 éves sikerműsort.

Fogyasztóvédelem és drog - a fesztivál egy résztvevő szemével

Fogyasztóvédelem és drog - a fesztivál egy résztvevő szemévelAz V. Diák-Médiafesztiválon két előadásra voltam kíváncsi. Az online vásárlás fogyasztóvédelmi szabályai és Az ország legjobb drogprevenciós előadása keltette fel az érdeklődésemet. Siklósi Máté arról beszélt, hogy az internetes vásárlásaink közben leginkább a csalóktól kell tartanunk.

Sztárok, fogyasztóvédelem, divat

Sztárok, fogyasztóvédelem, divat Médiasztárok és médiában szereplő sztárok egyaránt ellátogattak a DUE V. Diák-Médiafesztiváljára, amelyet az egyesület a tavaszi sajtófesztivál jól bevált helyszínén, a budapesti Pataky Művelődési Központban rendezett meg szeptember 30-án.

Sztárok és prevenció az Almássy téren

Sztárok és prevenció az Almássy térenSikeresen lezajlott a DUE IV. Diák-médiafesztiválja és a Médiaismeret Konferencia 2004. szeptember 24-én. A résztvevők száma és a visszajelzések alapján népszerű előadásokon és beszélgetéseken vettek részt a diákok és tanárok.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2006.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2006.  A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) 2006. évi közhasznúsági jelentése.

A DUE 2007. évi közhasznúsági jelentése

A DUE 2007. évi közhasznúsági jelentéseA DUE 2008. október 16-i közgyűlésén Kecskés István, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének elnöke ismertette az egyesület 2007. évi közhasznúsági jelentését.

Kőbánya alul üres - megnéztük

Kőbánya alul üres - megnéztükGyermekkorunkban sokan susogták: Kőbánya alul üres. Legendák keringtek arról, hogy a II. világháborúban szerelőüzemnek használt járatokban még ma is élnek német katonák. Hazánk egyik legnagyobb, összefüggő pincerendszere még ma is sok titkot őriz. Hat DUE-s megismerkedett a föld alatti világgal.

Csak néztünk, mintatévében

Csak néztünk, mintatévébenHajdanán törvénybe iktatták a hétfői adásszünetet, hogy a családtagok egymással törődjenek és ne a tévét bámulják – mesélte kísérőnk a Magyar Televízió új székházában lett látogatásunkkor 2010. március 19-én. Forgattunk műsort, megnéztük, hol születnek a hírek, és mit őriz Süsü, a sárkány.

Első 1 2 3 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 176 177 178 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság