Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

5W+H

5W+HEz a felirat már egyetlen DUE-táborozónak sem okozhat fejtörést, hiszen a többi között ezzel is megismerkedhedtünk a szombati Műfajelmélet előadáson. De mi a köze mindehhez az üvegfalnak és Velencének? A folytatásban kiderül!

Táborzárás

TáborzárásBezárja kaputi az idei Kommunikációs és Média Szaktábor. Búcsút veszünk a balatonfenyvesi táborhelyünktől és persze a régi és új barátoktól... Azért az utolsó nap is tartogat programokat.

Roma és roma között is van különbség

Roma és roma között is van különbség"Sokkal több közös van bennünk, mint azokban, akiket egy repülőtéren hoz össze a sors” – hangzott el a DUE-tábor Ütközések című első esti műsorában vasárnap este, melyet a CsoPont az antidiszkrimináció jegyében készített el.

Szakembert hívtunk

Szakembert hívtunkNem kell megijedni, nem egy elromlott eszköz okozott problémát a DUE-tábor lakóinak, hanem egy, a televíziózás világában jártas szakember érkezett hozzánk, hogy bevezessen minket a tévézés kulisszatitkaiba. Kedden délután H. Bíró László, a TV2 Babavilág című műsorának producere vedégeskedett nálunk

Szépek vagyunk és jók

Szépek vagyunk és jókA DUE-táborokban a hagyományokhoz hűen idén is kiosztották a Tábor Embere és a Tábor szépe díjat. A hagyományokhoz hűen a trófeákat a záróbuli előtti napon, pénteken adták át a nyerteseknek.

A tábori Tarantino

A tábori TarantinoCsak ezen a néven emlegetik Kupás Gábort a Beep TV egyik csoportvezetőjét, aki részben saját alkotásaiból rendezett filmestet a DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában vasárnap este. A vetítés után Kupi készségesen válaszolt a DUE Online kérdéseire.

Útba estek jövet-menet

Útba estek jövet-menet"Tizenhét éve kezdtem el táborba járni, de idén nem tudok eltölteni veletek tíz napot. Sokan azt mondják, hogy nem tudom, mit hagyok ki. Dehogynem. Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy miről maradok le." Kecskés István DUE-elnök köszöntője.

Újságíró vagy! - normatív gyorstalpaló a táborban elvárt viselkedésről

Újságíró vagy! - normatív gyorstalpaló a táborban elvárt viselkedésrőlÚjságíró vagy, viselkedj is úgy. Ne hazudj, és ne gázolj bele senkibe. Ha mégis megtetted, akkor helyesbíts és kérj bocsánatot. Ne politizálj, mert az a táboron kívül sem sok mindenkit érdekel, itt aztán meg pláne.

Restart: Tábor újraindítva

Restart: Tábor újraindítvaSe Nádas, se alkohol, se éjszakai limonádés traccsparti a barátokkal. Tudunk ezek mellett a DUE-táborban létezni? A jó DUE-s idén este 11 órakor aludni megy. Vagy nem?

Miért mondjuk, hogy új a tábor?

Miért mondjuk, hogy új a tábor?A harmincadik DUE-tábor sok tekintetben az első is volt. Mindenki - minden csoport-, és szakmai vezető, valamint táborlakó - hozzátett valamit ahhoz, hogy 2010-ben már csak a jó hagyományokat vigyük tovább és tanuljunk a hibáinkból. Ez a közösség ismét képes volt erre.

Miért mondjuk, hogy új a tábor?

Miért mondjuk, hogy új a tábor?A harmincadik DUE-tábor sok tekintetben az első is volt. Mindenki - minden csoport-, és szakmai vezető, valamint táborlakó - hozzátett valamit ahhoz, hogy 2010-ben már csak a jó hagyományokat vigyük tovább és tanuljunk a hibáinkból. Ez a közösség ismét képes volt erre.

Mi ez a csoportosulás itt?

Mi ez a csoportosulás itt?Megalakultak és már dolgoznak a csoportok a DUE-táborban. Tíz napon át hat mini szerkesztőség tagjai - újságírók, rádiósok, tévések, fotósok és technikusok - tapasztalt vezetők segítségével a gyakorlatban sajátítják el a szakma alapjait. Az idő szép, és beugrott a táborba a DUE elnöke.

Első 1 2 3 157 158 159 160 161 162 163 164 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság