Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Rövidített közhasznúsági jelentés 2008.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2008.A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) 2008. évi közhasznúsági jelentése.

2006-ban is tartottunk közgyűlést

2006-ban is tartottunk közgyűléstA DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2006. október 3., 17 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

Hasznos hétvége sok káros tartalommal

Hasznos hétvége sok káros tartalommal  Tudd, hogy nem tudsz mindent, ha csak a médiára hagyatkozol - hangzott el november 17-én az DUE egri konferenciáján. Az Eszterházy Károly Főiskolán elméleti és gyakorlati szakemberek vitáztak a káros médiatartalmakról.

Európa Kulturális Fővárosában jártunk

Európa Kulturális Fővárosában jártunk2006. november 10-12. között ismét Pécsett rendezte meg őszi médiahétvégéjét a DUE. Péntek este ellátogattunk a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Média Központjába, ahol betekintést nyerhettünk az Universitas Televízió műsorainak és az Univ Pécs című lap készítésének titkaiba.

Debrecent is elfogyasztotta a DUE

Debrecent is elfogyasztotta a DUE A 2005. november 4-6. közötti hosszú hétvége szép környezetben, kellemes hangulatban telt a DUE-csapatnak, Debrecenben. Betekinthettünk a fogyasztóvédelem rejtelmeibe, megtudtuk hogyan véd meg minket egy hipermarket, a napi izgalmakat pedig egy hipermodern fürdőközpontban pihentük ki.

Most Pécsen volt a sör...

Most Pécsen volt a sör... 2004. március 26-28. között Pécsett tartottunk médiahétvégét. 30 fős csapatunk hangulatát fokozta, hogy pénteken első programunkként meglátogattuk a pécsi Sörfőzdét. A körbevezetés során minden lényeges dolgot megtudtunk arról, hogyan készül a Szalon Sör, majd sikeresen beiratkoztunk a Söregyetemre.

DUE Médiatalálkozó - 12 csillagos nap

DUE Médiatalálkozó - 12 csillagos nap„Sok az EU-s molekula a levegőben” – mondta köszöntőjében dr. Vass László, a Budapesti Kommunikációs Főiskola rektora, Kecskés István, a DUE elnöke pedig mint egy gigantikus nagycsaládot jellemezte az EU-t 2010. október 15-én, az egyesület Médiatalálkozóján.

Sztárok, média, címlapok

Sztárok, média, címlapok2008-ban nyolcadik alkalommal rendezte meg a DUE a Diák-médiatalálkozót, de először tartottuk meg a CÍMLAP+ARC diáklap szépségversenyt. A fesztivál a BKF körépületében volt, a résztvevők számos érdekes előadást hallhattak, sőt kérdezhettek is a vendégektől.

Sztárok, fogyasztóvédelem, divat

Sztárok, fogyasztóvédelem, divat Médiasztárok és médiában szereplő sztárok egyaránt ellátogattak a DUE V. Diák-Médiafesztiváljára, amelyet az egyesület a tavaszi sajtófesztivál jól bevált helyszínén, a budapesti Pataky Művelődési Központban rendezett meg szeptember 30-án.

A DUE 2007. évi közhasznúsági jelentése

A DUE 2007. évi közhasznúsági jelentéseA DUE 2008. október 16-i közgyűlésén Kecskés István, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének elnöke ismertette az egyesület 2007. évi közhasznúsági jelentését.

Kőbánya alul üres - megnéztük

Kőbánya alul üres - megnéztükGyermekkorunkban sokan susogták: Kőbánya alul üres. Legendák keringtek arról, hogy a II. világháborúban szerelőüzemnek használt járatokban még ma is élnek német katonák. Hazánk egyik legnagyobb, összefüggő pincerendszere még ma is sok titkot őriz. Hat DUE-s megismerkedett a föld alatti világgal.

Nagyot vetítettünk a Kutatók Éjszakáján

Nagyot vetítettünk a Kutatók ÉjszakájánSzeptember 24-én országszerte közérthető nyelven várt kicsiket és nagyokat, különösen kíváncsi szülőket és felnőtteket, szenvedélyesen tehetséges diákokat és fiatalokat a Kutatók Éjszakája, az ország egyik legjelentősebb kutatás-fejlesztéssel foglalkozó eseménysorozata.

Első 1 2 3 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság