Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Érvényesíts időben!

Érvényesíts időben!Október 31-én véget ér az idei DUE-év. Reméljük, hogy az új tanévben is a diákújságíró egyesület tagjai maradtok! Ahhoz, hogy a sajtóigazolványt továbbra is használni tudjátok, valamint kapjátok a Tallózót, meg kell újítanotok tagságotokat legkésőbb október 31-ig. Ennek éves díja 3600 forint!

DUE Médiaiskola - meghosszabbított jelentkezési határidő október 15.

DUE Médiaiskola - meghosszabbított jelentkezési határidő október 15.A DUE Médiaiskola idén is elindítja kurzusait, melynek keretein belül retorikát, videóriporter képzést és vizuális kultúra tanfolyamot szervezünk. A meghosszabbított jelentkezési határidő október 15.

Itt a szeptemberi DUE Tallózó és a DUE Hírek

Itt a szeptemberi DUE Tallózó és a DUE HírekTémáiban a nyarat idézve, külsejében és tartalmában megújulva megjelent a szeptemberi DUE Tallózó, és kistestvére, a DUE Hírek. Visszatekintünk a szünidő legjobb pillanataira, faggatjuk a Hiperkarmát, programokat ajánlunk, és indítottunk-megújítottunk egy csomó rovatot.

DUE-KGB látogatás a SkyCourton

DUE-KGB látogatás a SkyCourtonA DUE KGB első őszi programjaként megnézzük a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér új utasforgalmi csarnokát, a SkyCourtot Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati kapcsolatokért felelős igazgatójának vezetésével.

Hiperkarma: "Az új lemez anyagának a kétharmadát összeraktuk."

Hiperkarma: Bérczesi Róbertet nem lehet elfelejteni. Idén jelent meg Emléxel? című feldolgozás lemeze, koncertezik a Biorobottal és a Panírozott Barikáddal, a Hiperkarmával pedig visszatérő albumokon dolgozik...

Hűségriadó: van hűség 14 éves kor felett?

Hűségriadó: van hűség 14 éves kor felett?Hűség? Megcsalás? Hazugságok… Mindez egy olyan folyamat, melyen szinte minden ember átesett már életében legalább egyszer. Vagy előbb-utóbb át fog.

Az új tanév DUE-programja

Az új tanév DUE-programjaSajtófesztivál, médiatábor, médianap, karrier expo, aktivista hétvége, SkyCourt látogatás, médiahétvége és még egy tucat program a folytatásban!

Barcelona, ahol mindig zajlik az élet

Barcelona, ahol mindig zajlik az életA nyári szünetet sok mindenre lehet használni: példának okáért nyaralásra. Ötleteket adunk, hova ruccanjatok ki pár napra még augusztusban. Elsőként egyik nagy kedvencünket, Barcelonát ajánljuk figyelmetekbe.

MATESZ tagok lettünk!

MATESZ tagok lettünk!A DUE Médiaügynökség nagyot lépett előre a terjesztési piacon, mivel július 1-jétől hivatalosan is felvette a MATESZ a tagjai közé. Ezzel a fontos lépéssel már nincsen akadálya annak, hogy az ügynökség által kiadott DUE Tallózó havi magazin auditálva legyen.

Új arc a DUE Irodában

Új arc a DUE IrodábanSajtóigazolványt intéz, sajtófesztivált szervez, szereti a korizást, viszont nem szeret főzni- bemutatkozik Szernai Juci, a DUE Iroda új munkatársa!

Feltették a pontot az "i"-re!

Feltették a pontot az Nagy Kátya a SZIN utolsó napját is végigpörögte, hogy az otthonülők megtudják, mit is hagytak ki!

Itt van az ősz, itt van újra...

Itt van az ősz, itt van újra...A DUE Tallózó és a DUE Rádió műsorai is megújulnak, hogy feldobják a szürke hétköznapokat a 2011/2012-es tanévben!

Első 1 2 3 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság