Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Richter Aranyanyu Díj

Richter Aranyanyu DíjBárki jelölheti Richter Aranyanyu Díjra, és így akár 200 ezer forinttal jutalmazhatja gyermeke kedvenc óvónőjét vagy tanítónőjét; példaképének tartott tanárát; az élete leg­boldogabb pillanatában mellette álló szülésznőt, de akár egy háziorvost is.

Világfalu - Kepes András előadása

Világfalu - Kepes András előadásaA XI. DUE Médiatalálkozó és az Ifjúság és média konferencia előadója Kepes András. Világfalu című műsora alapján, Különböző kultúrák kommunikációja témában tart előadást a résztvevő diákoknak és pedagógusoknak.

Szombaton XI. DUE Médiatalálkozó

Szombaton XI. DUE MédiatalálkozóKét nap van hátra, úgyhogy ne habozzatok a regisztrációval, mellyel megspóroljátok a belépő (500 forint) árát! Töltsetek velünk egy szombatot, meglátjátok, megéri!

Tükörben a világ

Tükörben a világKöztudott, hogy a mai fogyasztók életstílusa hatalmas károkat okoz. Pazarló életmódot folytatunk, és azt gondoljuk a szelektív hulladékgyűjtéssel mindent megoldunk. Emellett a fogyasztás mellett négy földet igénylünk. A Zöld Fiatalok Egyesülete a pedagógusoknak tart előadást fenntartható fejlődésről

Szakmai programok a pedagógusoknak szóló konferencián

Szakmai programok a pedagógusoknak szóló konferenciánAz október 21-22-én megrendezendő Ifjúság és média konferencia célja, hogy segítséget nyújtson az iskolarádióval, és iskolaújsággal foglalkozó pedagógusok számára. Szakmai előadás, és workshop keretében, a DUE szakemberei vezetik be a tanároknak a rádiózás és újságírás alapjaiba.

Korlátok és gátak - Diákmunka, de hogyan?

Korlátok és gátak - Diákmunka, de hogyan?Sokan közületek biztosan nagyon várják már, hogy betöltsék a 18. életévüket. Az addigi korlátok leomlanak, helló, világ, kapj el, ha tudsz – ez a dolog szép oldala. Ezzel együtt azonban a korábbi védőgátak is leomlanak, s bizony, néha fogod azt kívánni, hogy bárcsak megint ott lennének.

Váczi Gergő a Médiatalálkozón

Váczi Gergő a MédiatalálkozónA Médiatalálkozón vendégünk lesz a TV2 híradójából már jól ismert arc Váczi Gergő. Balogh Virággal a Gazdasági Versenyhivataltól és Román Balázzsal a Kreatívtól a felelős kommunikációról fognak egyelőadást tartani.

Jönnek a Zöfik!

Jönnek a Zöfik!A Médiatalálkozón a Zöld Fiatalok Egyesülete is bemutatkozik a diákújságíróknak. Az egyesület társadalmi és környezeti problémákra szeretne gyógyírt találni, bár nem saját erőből, hanem a nagy tömegek megmozgatásával.

Iskolán belüli erőszak

Iskolán belüli erőszakTalán mindenki számára ismerős lehet az a kép, amikor a suliudvar egy eldugott szegletében egy hatalmas felsős éppen vidáman ütlegeli a nála 20 kilóval és 40 centivel kisebb szemüveges másodikost...

Menő cuccok a Médiatalálkozón

Menő cuccok a MédiatalálkozónMióta van farmernadrág? Hogyan készülnek a divatos ruhák és kütyük? Egyáltalán, miért veszünk márkás cuccokat? Hová dobhatod, ha már meguntad őket? Október 22-én a Médiatalálkozón ilyen kérdésekre is választ kaphatsz.

Tábori találkozó október 22-én a BKF-en

Tábori találkozó október 22-én a BKF-enOtt voltál 2011 júliusában a Balatonfenyvesi DUE táborban? Mert akkor feltétlenül gyere el október 22-én a Médiatalálkozóra, igyekszünk annyi volt táborost utolérni, amennyit csak tudunk! Találkozz a nyár legjobb 10 napjának legjobb arcaival!

Ifjúság és média konferencia program

Ifjúság és média konferencia programA pedagógusok számára rendezendő két napos Ifjúság és média konferencia szakmai és kulturális programokkal várja a diákrádiókat és diáklapokat patronáló tanárokat.

Első 1 2 3 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság