Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Iszap - megérkezett a DUE-s segély

Iszap - megérkezett a DUE-s segélyMegérkezett a DUE és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segélye Devecserbe, az iszapömlés miatt bajba került Gárdonyi Géza Általános Iskolába. Az intézmény diákrádiója egyesületünk tagja. Helyszíni tudósítás.

Valakik figyelik a blogodat

Valakik figyelik a blogodatNem csak megvan nekik minden Magyarországon megjelent könyv és újság úgy az elmúlt kétszáz évből, de minden mást is megkapnak, ami nyomtatva van – áruházi szórólapoktól éttermi étlapokig. Ráadásul a nyilvános internetes honlapokat is rendszeresen archiválják.

Legek háza a V.I.P. szektorból

Legek háza a V.I.P. szektorbólKulissza Gerilla Brigádunk január 21-én a Parlamentben járt, aminek olyan helyeire is bejutottunk, ahová egy átlagos látogató nem. Volt ott minden: korona, magán-tévéstúdió, gyufaszál-makett, óriáskönyv, Vilmos herceg.

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről„Én egy márka vagyok, a tv2 egy márka, Frei Tamás egy márka” – jelentette ki Bárdos András, a Tények főszerkesztője az adás stúdiójában. A DUE Kulissza Gerilla Brigád ennek a minőséghez ragaszkodó műsornak a szigorú munkafolyamatait követhette végig 2007. március 21-én, a TV2 épületében.

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárban

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárbanZománcozott kádat küldtünk cserébe Coca-Cola koncentrátumért egy időben - árulta el Mészáros Zsuzsanna PR-munkatárs a közismert üdítőitalos cég gyárlátogatásán. Az érdekes információkért Dunaharasztiba kellett utaznia a DUE brigádnak 2006. május 25-én.

Eddigi legmagasabb mélypontján a DUE

Eddigi legmagasabb mélypontján a DUEFöldöntúli földalatti élményben volt része azoknak, akik eljöttek a DUE Kulissza Gerilla Brigád legutóbbi, Budavári Labirintus-beli látogatására. Aki nem jött, bánhatja, de a folytatásban megtudhatja, miből maradt ki.

300 milliós díszletek között sétáltunk

300 milliós díszletek között sétáltunkElhagyatott gyártelepre kanyarodott szeptember 7-én a 168-as busz néhány DUE-sal a fedélzetén. A megállóban aztán biztató tábla fogadott: Csillagvirág utca. Ezek szerint – gondoltuk – nem vagyunk már messze a tv2 Csillagvirág klinikán játszódó, Jóban Rosszban című szappanoperájának stúdiójától.

A legkisebb királyfi

A legkisebb királyfiA DUE-KGB legutóbbi akciójának keretében tizenkettő plusz egy dués foglalta el a Magyar Televízió épületében a csatorna ifjúsági híradójának stúdióját. A királyi tévé székháza előtt gyülekező tucatnyi diákújságírót Steinhauser Andrea, a műsor egyik szerkesztője fogadta és vezette végig a stúdióban.

2003-ban is karácsonyoztunk

2003-ban is karácsonyoztunkHagyományainkhoz híven december 12-én ismét megrendeztük Budapesten DUE Karácsonyt, 2003-ban a Magyar Újságírók Országos Szövetségének székházában. A karácsonyi hangulat megteremtéséhez rövid műsorral kedveskedtünk a vendégeknek.

Az emlékek karácsonya

Az emlékek karácsonyaA DUE 2004-ben is megtartotta hagyományos karácsonyi rendezvényét, amely idén az egyesület tizenötödik évfordulójának lezárását is jelentette. A régi és az új DUE-tagok ez alkalomból december 17-én a Buena Vista étterem hangulatos pincehelyiségében ünnepelhettek együtt.

Voltak, vannak, lesznek - a DUE motorjai

Voltak, vannak, lesznek - a DUE motorjaiNélkülük bizony nem működne az egyesület. Rövid összeállítás arról, kik is tevékenykednek, vagy tevékenykedtek a színfalak mögött, avagy a DUE Médiahálózat és akik mögötte vannak.

A legfontosabb a három E!

A legfontosabb a három E!Energia, Empátia, Etika – hallhattuk Varga G. Gábor újságírótól a Civil Kommunikációs Akadémia harmadik előadásnapján, 2011. január 26-án, a Barabás Villában. A civil szervezetek munkatársai megtudhatták, hogy a három E nélkül nem lehet hiteles sem az újságíró, sem pedig a civil önkéntes.

Első 1 2 3 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság