Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megkezdődött a médiatábor

Megkezdődött a médiatáborMegkezdődött a 2011-es médiatábor. Július 8-án kora este Kecskés István, a DUE elnöke és a médiatábor vezetője megnyitotta az év legjobb tíz napjaként emlegetett programot.

Novák Péter a médiatábor vendége lesz

Novák Péter a médiatábor vendége leszA DUE médiatáborának vendége lesz Novák Péter, aki a Magyar Telekom hello holnap! mozgalmának szóvivőjeként a fenntarthatósággal kapcsolatos programmal érkezik hozzánk.

Elkészült a médiatábor

Elkészült a médiatáborAz idei médiatábort előkészítő csapat szerda este Balatonfenyvesre érkezett, és egy nap leforgása alatt szinte teljesen előkészítette a tábort. Lesifotósunk le is fényképezte, hogy haladnak - holnapra már csak az utolsó simítások maradtak.

Ezüst igazolvány a „legduésabbaknak”

Ezüst igazolvány a „legduésabbaknak”Új igazolványt bocsátott ki a DUE Médiahálózat a DUE 2011. évi közgyűlésére. A „Silver”, vagyis ezüst DUE igazolványt az egyesület aktivistáinak felvetése nyomán vezettük be. Célja a DUE-ban és média különböző területein sokat dolgozó tagjaink elismerésére.

Megújult a DUE Média Archívum is

Megújult a DUE Média Archívum isMi jut eszedbe Balatonszepezd, Nagyberény, Velence, Tata, Törökkoppány, Lakitelek, Mezőberény, Szanazug, Balinka vagy Balatonfenyves településekről? Esetleg az AKAI, Rádió-HIT vagy a DUE médiatábor mond valamit? A DUE Média Archívuma ezeknek a táboroknak a „termékeit” gyűjti digitalizált formában.

Esti Showder sportolókkal és csillagokkal

Esti Showder sportolókkal és csillagokkalAz Esti Showder május 25-i felvételén vett részt a DUE Médiahálózat különítménye. Azt ugyan nem tudtuk meg, ki Oroszlán Szonja férje, de azt igen, hogy itt vannak a leghatékonyabb közönséghangolók. Ha minden igaz, benne leszünk a tévében!

Rövidített közhasznúsági jelentés 2008.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2008.A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) 2008. évi közhasznúsági jelentése.

Hello holnap! a DUE-val

Hello holnap! a DUE-valA Magyar Telekom hello holnap! nevű fenntarthatósági programja keretében három civil szervezettel lépett partnerségre, amelyek a cég támogatásával megvalósíthatják fenntarthatósági programjukat. A három szervezet egyike a DUE Médiahálózat.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2005.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2005.A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) 2005. évi közhasznúsági jelentése.

2006-ban is tartottunk közgyűlést

2006-ban is tartottunk közgyűléstA DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2006. október 3., 17 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

Hírösen jó hétvége meglepően rossz idővel

Hírösen jó hétvége meglepően rossz idővel A „hírös városban”, Kecskeméten rendezte meg tavaszi médiahétvégéjét a DUE 2007. március 23 és 25 között, s bár az időjárás egyáltalán nem emlékeztetett a tavaszra, a két napon át tartó jó hangulat határozottan DUE-programra utalt.

Szekszárd nem csinált belőlünk bolondot

Szekszárd nem csinált belőlünk bolondotMinden érzékszervünket megmozgatta a szekszárdi médiahétvége, ugyanis a rádióstúdión át, kerámiaműhelyen keresztül a tévéig mindenhol megfordultunk. És persze a borozást sem felejtettük el. A maroknyi lelkes DUE-csapat 2006. március 31-én a Rádió Antritt Stúdiójában kezdte a város feltérképezését.

Első 1 2 3 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság