Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Kártyatudomány

KártyatudományÉrdemes tisztázni: a legtöbb kártyával nemcsak készpénzt lehet felvenni a bankjegy-kiadó automatákból (angolul ATM, azaz Automatic Teller Machine), hanem vásárolni is lehet velük akár egy üzletben, akár pedig az interneten.

Az internet és pedagógiája - Széplaki Erzsébet és Balázs Géza előadása

Az internet és pedagógiája - Széplaki Erzsébet és Balázs Géza előadásaNapjainkban az internet már életünk részévé, mindennapos használati eszközzé vált. Gyorsabbá, egyszerűbbé teszi a kommunikációt, segít a tanulásban. Az Ifjúság és média konferencia második napját Széplaki Erzsébet tankönyvíró, és Balázs Géza nyelvész Az internet és pedagógiája című előadása nyitja.

Balázs Géza az Ifjúság és média konferencián

Balázs Géza az Ifjúság és média konferenciánBalázs Géza az ELTE Mai Magyar Nyelvi Tanszék vezetője, Az internet és pedagógiája címmel tart előadást Széplaki Erzsébet tankönyvíróval, az Ifjúság és média konferencián.

Széplaki Erzsébet az Ifjúság és média konferencián

Széplaki Erzsébet az Ifjúság és média konferenciánSzéplaki Erzsébet magyar szakos tanár, és tankönyvíró. A tanítás mellett igyekszik könnyebbé tenni a tanárok munkáját is, interaktív tananyagok, tanári kézikönyvek és komplex tanmenetek formájában. Az Ifjúság és média konferencia második napján, szombaton Balázs Gézával tart előadást.

Csók és könnyek

Csók és könnyek Tippek fiúknak, lányoktól randihoz.

Csók és könnyek

Csók és könnyek Tippek fiúknak, lányoktól randihoz.

Minden kezdet nehéz

Minden kezdet nehézA bazi nagy Ő ott ül tőled nem messze. Mit csinálsz? Várod, hogy megszólítson. De feléd se néz. Cink, nem? Tippek lányoknak, fiúktól.

Minden kezdet nehéz

Minden kezdet nehézA bazi nagy Ő ott ül tőled nem messze. Mit csinálsz? Azt várod, hogy megszólítson? Tudod, mi jár a fejünkben? Tippek fiúknak, lányoktól!

Ifjúság és média konferencia kulturális programja a Művészetek Palotájában

Ifjúság és média konferencia kulturális programja a Művészetek PalotájábanA pedagógusoknak szóló Ifjúság és média konferencia első napján, pénteken este vacsorával egybekötött kulturális program keretében a Művészetek Palotájába látogatunk el, ahol a Concerto Budapest hangversenyén veszünk részt 19.30-tól, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Csók és könnyek

Csók és könnyekTippek lányoknak, fiúktól randihoz.

Ciki honlapok, illegális fájl-cserebere - Kalandozások az internet sötét oldalán

Ciki honlapok, illegális fájl-cserebere - Kalandozások az internet sötét oldalán Az elmúlt két-három évben ugrásszerűen megnőtt azoknak a weblapoknak a száma, ahol névvel, sőt, elérhetőséggel „másodközlik” a közösségi portálokra feltöltött képeket, olyan kommentlavinákat elindítva, amelyek láttán az érintett legszívesebben sírógörcsöt kapna...

Ne légy paranoiás, de légy óvatos! Adatok, fotók az interneten

Ne légy paranoiás, de légy óvatos! Adatok, fotók az interneten Az internet. Öt éve még nagy szó volt, ha otthonról tudtál netezni, ma meg már a zsebedben hordod. A suliban, ha unatkoztál, pár éve még amőbáztál a padtársaddal, ma meg suttyomban csetelsz a kettővel arrébb ülő haverral. Egyre inkább a napi rutin része lesz, és egyre többet tud rólunk.

Első 1 2 3 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság