Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Hasznos hétvége sok káros tartalommal

Hasznos hétvége sok káros tartalommal  Tudd, hogy nem tudsz mindent, ha csak a médiára hagyatkozol - hangzott el november 17-én az DUE egri konferenciáján. Az Eszterházy Károly Főiskolán elméleti és gyakorlati szakemberek vitáztak a káros médiatartalmakról.

Európa Kulturális Fővárosában jártunk

Európa Kulturális Fővárosában jártunk2006. november 10-12. között ismét Pécsett rendezte meg őszi médiahétvégéjét a DUE. Péntek este ellátogattunk a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Média Központjába, ahol betekintést nyerhettünk az Universitas Televízió műsorainak és az Univ Pécs című lap készítésének titkaiba.

Fehérvárt is elfoglaltuk

Fehérvárt is elfoglaltukSikeresen lezajlott a DUE 2005-ös székesfehérvári médiahétvégéje: az együtt töltött másfél nap nyugodt hangulatban telt, széleskörű, nemzetközi napsütés alatt. A huszonöt fős csoport a péntek délutáni érkezés után, némi késéssel a Fejér Megyei Hírlap szerkesztősége felé vette útját.

Lezsíroztuk a DUE jövőjét

Lezsíroztuk a DUE jövőjétLeölettünk egy állatot, elfogyasztottunk nyolcvan kilogramm első osztályú ételt, előtte, közben és utána pedig irányt adtunk az egyesületnek. Operatív minitábort rendezett a DUE a világ legzsírosabb végén, Bugacpusztán azoknak, akik minden nap tesznek valamit az egyesületért.

A rádiós siker receptje

A rádiós siker receptje A 2004 októberi győri médiahétvége első programjaként ellátogatottunk a Magyar Rádió győri szerkesztőségébe, ahol betekintést nyerhettünk a rádió műhelytitkaiba. Ditrói Zoltán főszerkesztő kedvesen fogadta a tudásra szomjazó, lelkes DUE-s csapatot, majd a stúdió megtekintésére invitált.

Debrecent is elfogyasztotta a DUE

Debrecent is elfogyasztotta a DUE A 2005. november 4-6. közötti hosszú hétvége szép környezetben, kellemes hangulatban telt a DUE-csapatnak, Debrecenben. Betekinthettünk a fogyasztóvédelem rejtelmeibe, megtudtuk hogyan véd meg minket egy hipermarket, a napi izgalmakat pedig egy hipermodern fürdőközpontban pihentük ki.

Most Pécsen volt a sör...

Most Pécsen volt a sör... 2004. március 26-28. között Pécsett tartottunk médiahétvégét. 30 fős csapatunk hangulatát fokozta, hogy pénteken első programunkként meglátogattuk a pécsi Sörfőzdét. A körbevezetés során minden lényeges dolgot megtudtunk arról, hogyan készül a Szalon Sör, majd sikeresen beiratkoztunk a Söregyetemre.

Erős Antónia a DUE-ban

Erős Antónia a DUE-ban2003. március 28-30. között közel ötven résztvevővel tartottunk médiahétvégét Pécsett. Péntek este az RTL Klub Híradójának munkatársaival, Erős Antóniával és Kollár Róberttel nyitottuk programsorozatunkat, akik nagyon érdekes és izgalmas előadást tartottak a diákoknak.

Gyöngyösön tévéztünk és rádióztunk

Gyöngyösön tévéztünk és rádióztunkKözel hatvan 2002-es táborozó vett részt a 2002. november 8-11. között megrendezett érdekes és tartalmas őszi gyöngyösi médiahétvégén. A munka három csoportban folyt: az újságírók szombat estig nyolcoldalas tábori kiadványt készítettek.

DUE Médiatalálkozó - 12 csillagos nap

DUE Médiatalálkozó - 12 csillagos nap„Sok az EU-s molekula a levegőben” – mondta köszöntőjében dr. Vass László, a Budapesti Kommunikációs Főiskola rektora, Kecskés István, a DUE elnöke pedig mint egy gigantikus nagycsaládot jellemezte az EU-t 2010. október 15-én, az egyesület Médiatalálkozóján.

Sztárok, média, címlapok

Sztárok, média, címlapok2008-ban nyolcadik alkalommal rendezte meg a DUE a Diák-médiatalálkozót, de először tartottuk meg a CÍMLAP+ARC diáklap szépségversenyt. A fesztivál a BKF körépületében volt, a résztvevők számos érdekes előadást hallhattak, sőt kérdezhettek is a vendégektől.

Kóla, hotdog, telefon

Kóla, hotdog, telefon2007. október 12-én az A38 hajón rendeztük meg a Diák-médiatalálkozót, amelynek fő témája az újmédia és az internet volt. Közel kétszáz diákújságíró figyelme cikázott a Coca-Cola-sarok, a Hotdog közösségi portál standja és a Nokia telefonbemutatója, valamint a színpadi fellépők előadása között.

Első 1 2 3 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság