Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

KomMentor - a szakértő válaszol

KomMentor - a szakértő válaszolOnline kommunikációs tanácsadást indított a DUE, amelyben szakértőink válaszolnak a feltett kérdésekre. A szolgáltatás ingyenes, és bárki beküldheti cikkeit, kommunikációs anyagait véleményezésre, vagy konkrét kérdéseket tehet fel a kommentor@due.hu e-mail címen.

Nyári szünet a DUE irodájában

Nyári szünet a DUE irodájábanNyári pihenőre ment a DUE iroda is - augusztus 21-ig zárva tartunk, így addig az ügyintézés is szünetel. Utána frissen, kipihenten és gyorsan válaszolunk minden e-mailre, kérdésre, és elkészítünk minden sajtóigazolványt - addig viszont kérjük a türelmeteket.

"Nem fogok meghasonulni"

Novák Pétert elkísérte a DUE médiatáborába Szomolányi Kata is, aki a Magyar Telekom – hello holnap! mozgalmának vezetője. Ismerősei szerint ő egy betöretlen csikó, akinek a Greenpeace elbújhat a háta mögött.

Novák Péter, a bolygó kapitánya

Novák Péter, a bolygó kapitányaHány métert tesz meg a sárgarépa, mielőtt Novák Péter fazekában landolna? A színész-mozgalmárt a fenntartható fejlődésről, a duplabillentős vécéöblítőről és a lázadásról kérdeztük a DUE 2011-es médiatáborában.

SZINezd újra!

SZINezd újra!A tanév előtti fesztiválozásra 1968 óta a legjobb módszer a Szegedi Ifjúsági Napok, amely már nem csak a szegedi, hanem az ország fiataljainak legnagyobb nyárbúcsúztató programsorozata.

Tíz nap, ezernyi élmény - médiatábor 2011

Tíz nap, ezernyi élmény - médiatábor 2011Az idei volt a XXXI. tábor. Soknak tűnhet, ám mégsem mondhatjuk, hogy a mennyiség a minőség rovására megy...

Interjú Tóth Istvánnal, az idei Tábor emberével

Interjú Tóth Istvánnal, az idei Tábor emberévelŐ a tizedik. Tóth István évek óta táborozó, a folytatásban röviden mesél nekünk arról, mit is érzett, mikor megválasztották Tábor emberének.

Az idei tábor műsorai a médiatárban

Az idei tábor műsorai a médiatárbanA 2011-es médiatábor tévé- és rádióműsorai mind felkerültek a médiatárba, ahol a fotóalbumot is folyamatosan frissítjük.

Facebook postok a tábor után

Facebook postok a tábor utánMég egy napja sem ért véget a DUE 10 napos tábora Balatonfenyvesen, a Facebook-ot máris elárasztották a postok. Zsepit elő!

Open Stég koncert a táborban!

Open Stég koncert a táborban!Idén a Szalonna Brothers helyett a popszakmába frissen belecsöppent Open Stég zenekar nyújtotta át kulturális bokrétáját a táborozóknak.

Open Stég koncert a táborban!

Open Stég koncert a táborban!Idén a Szalonna Brothers helyett a popszakmába frissen belecsöppent Open Stég zenekar nyújtotta át kulturális bokrétáját a táborozóknak.

Itt az idei Tábor Embere!

Itt az idei Tábor Embere!Pénteken tovább fokozódtak az izgalmak-az előző napi "BírtamFüredig" tehetségkutató után a "Tábor embere" választásra került sor.

Első 1 2 3 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság