Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Fenntarthatósági nap, negyedszer

Fenntarthatósági nap, negyedszerA negyedik Fenntarthatósági napot tartották szeptember 24-én a Millenárison. A rendezvény házigazdái Novák Péter és a Momentán Társulat voltak.

Re-kultúra

Re-kultúraNyár, napsütés, tengerpart. Jobb kezedben egy üveg kóla, bal kezedben pedig az e-bookod. Szüleid persze melletted az aktuális krimijüket az évszázadok óta bevált, színes, szagos, szakadozott, papírfedeles könyvből olvassák.

Kik foglalkoznak a pénzünkkel?

Kik foglalkoznak a pénzünkkel?A hazai bankrendszer kétszintű: a nemzeti bankok (minden országban egy van) vagyis a jegybankok mellett a kereskedelmi bankok szolgáltatásait vehetjük igénybe.

Persely és pénztárca helyett

Persely és pénztárca helyettÚj rovatunkkal közelebb hozzuk a bonyolultnak látszó pénzügyi világot. Így a hétköznapokban biztosabban mozogsz majd e területen, és képben leszel a bankok szükséges és hasznos szolgáltatásait illetően.

Lezárult a jelentkezés az Ifjúság és média konferenciára

Lezárult a jelentkezés az Ifjúság és média konferenciáraOktóber 5-én lezárult a jelentkezés a pedagógusoknak szóló konferenciánkra.

Regisztrálj a DUE Médiatalálkozóra!

Regisztrálj a DUE Médiatalálkozóra!Jelezd részvételi szándékodat a Médiatalálkozón még ma! Ha nem regisztrálsz, akkor is részt vehetsz a rendezvényen, ám ebben az esetben a belépődíj 500 forint!

Így jutsz el legkönnyebben a Médiatalálkozóra

Így jutsz el legkönnyebben a MédiatalálkozóraHa nem vagy járatos Pesten, vagy az Örs vezér tere környékén, akkor ne ess pánikba, összeszedtük a legegyszerűbb útvonalakat a nagy vasúti és buszvégállomásoktól

Ifjúság és média konferencia megközelíthetőség

Ifjúság és média konferencia megközelíthetőségHa nem járatos Pesten, különösen az Örs vezér tere és a DUE iroda környékén, akkor most gyorsan elmondjuk, hogy a legnagyobb pályaudvaroktól hogyan juthat el a Váci Mihály Kollégiumba, majd másnap a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolára!

Szalai Annamária nyitotta meg a Sajtófesztivált

Szalai Annamária nyitotta meg a SajtófesztiváltA 2011-es Sajtófesztivált, a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves találkozóját Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke nyitotta meg. Az elnök asszony az egész napos esemény több programján is részt vett.

KIM Kormányzati Karrier Expo a Millenárison

KIM Kormányzati Karrier Expo a MillenárisonA Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium idén is megrendezi a „Regeneráció Kormányzati Karrier Expo” kiállítást. Az október 15-i rendezvényen megtudhatod azt is, mi kell ahhoz, hogy egy kormányhivatalban dolgozhass. A programon a DUE is ott lesz, keresd a mi standunkat is a Millenárison!

Találkozz velünk a Kormányzati Karrier Expo-n is!

Találkozz velünk a Kormányzati Karrier Expo-n is!Egy rendezvény nem is az igazi a diákújságírók, diákrádiósok nélkül, ezért ne felejtsd otthon magad október 15-én - a DUE standjánál pedig még ismerős arcokra is bukkanhatsz! Persze most is készülünk meglepetésekkel...

Legyél most DUE-tag!

Legyél most DUE-tag!6700 forint. Ez kb. egy húzósabb szombat esti buliban elverhető pénzösszeg. Tedd magad takarékra egy hétvége erejéig és élvezd a kedvezményeket, amelyek a diákújságíró egyesület egy éves tagságával és sajtóigazolványával járnak!

Első 1 2 3 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság