Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Széplaki Erzsébet az Ifjúság és média konferencián

Széplaki Erzsébet az Ifjúság és média konferenciánSzéplaki Erzsébet magyar szakos tanár, és tankönyvíró. A tanítás mellett igyekszik könnyebbé tenni a tanárok munkáját is, interaktív tananyagok, tanári kézikönyvek és komplex tanmenetek formájában. Az Ifjúság és média konferencia második napján, szombaton Balázs Gézával tart előadást.

Csók és könnyek

Csók és könnyek Tippek fiúknak, lányoktól randihoz.

Minden kezdet nehéz

Minden kezdet nehézA bazi nagy Ő ott ül tőled nem messze. Mit csinálsz? Azt várod, hogy megszólítson? Tudod, mi jár a fejünkben? Tippek fiúknak, lányoktól!

Ciki honlapok, illegális fájl-cserebere - Kalandozások az internet sötét oldalán

Ciki honlapok, illegális fájl-cserebere - Kalandozások az internet sötét oldalán Az elmúlt két-három évben ugrásszerűen megnőtt azoknak a weblapoknak a száma, ahol névvel, sőt, elérhetőséggel „másodközlik” a közösségi portálokra feltöltött képeket, olyan kommentlavinákat elindítva, amelyek láttán az érintett legszívesebben sírógörcsöt kapna...

Ne légy paranoiás, de légy óvatos! Adatok, fotók az interneten

Ne légy paranoiás, de légy óvatos! Adatok, fotók az interneten Az internet. Öt éve még nagy szó volt, ha otthonról tudtál netezni, ma meg már a zsebedben hordod. A suliban, ha unatkoztál, pár éve még amőbáztál a padtársaddal, ma meg suttyomban csetelsz a kettővel arrébb ülő haverral. Egyre inkább a napi rutin része lesz, és egyre többet tud rólunk.

Persely és pénztárca helyett

Persely és pénztárca helyettÚj rovatunkkal közelebb hozzuk a bonyolultnak látszó pénzügyi világot. Így a hétköznapokban biztosabban mozogsz majd e területen, és képben leszel a bankok szükséges és hasznos szolgáltatásait illetően.

Regisztrálj a DUE Médiatalálkozóra!

Regisztrálj a DUE Médiatalálkozóra!Jelezd részvételi szándékodat a Médiatalálkozón még ma! Ha nem regisztrálsz, akkor is részt vehetsz a rendezvényen, ám ebben az esetben a belépődíj 500 forint!

Pályázat - Légy a Diákhitel újságírója!

Pályázat - Légy a Diákhitel újságírója!Tehetséges vagy? Bizonyítsd be! A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület meghirdeti közös tehetségkutató pályázatát. Szeretsz írogatni? Jól fogalmazol? Pályázz november 21-ig és nyerd meg az értékes díjak egyikét! Sőt, még gyakornoki lehetőségere is szert tehetsz!

Megnéztük az égi csarnokot

Megnéztük az égi csarnokotA DUE Kulissza Gerilla Brigádja keresztül-kasul bejárta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. Megtudtak rengeteg érdekességet a reptér történetétől kezdve az egyszerre szállított oroszlánok számáig...

Ifjúság és média konferencia pedagógusoknak

Ifjúság és média konferencia pedagógusoknakA DUE Médiahálózat október 21-22-én rendezi meg a diákújságokat, diákrádiókat patronáló pedagógusoknak szóló "Ifjúság és média" konferenciát.

A DUE Médiatalálkozó programja

A DUE Médiatalálkozó programjaIdén is DUE Médiatalálkozó a BKF-en! A részletes programot, és hogy kik lesznek a vendégek, a továbbiakban megtalálod. Gyere el, érezd jól magad, várunk minden diákújságírót és diákrádióst!

Védekezz okosan - a diákmunkák buktatói ellen

Védekezz okosan - a diákmunkák buktatói ellenFesztivál, buli, nyaralás a haverokkal, a tandíjról nem is beszélve – ezek mind olyan dolgok, amik nem kevés pénzbe kerülnek, a válság óta pedig nem igazán lehet anyuék zsebében kotorászni. A pénz sajnos nem hullik a fáról, nyakunkba kell hát venni az igát...megmondjuk, mire vigyázzatok!

Első 1 2 3 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 173 174 175 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság