Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Szex, szappan, szalámi és elveszett gyerekek

Szex, szappan, szalámi és elveszett gyerekekA DUE VI. Diák-médiafesztiválján a híradós Bárdos András megmagyarázta, hogy mikor és miért ne legyen objektív egy újságíró, Ómolnár Miklós bulvárcézár felmagasztalta a női olvasókat, Incze Zsuzsa pedig elmesélte, milyen az, amikor fiatal főnökök akarnak megszüntetni egy 13 éves sikerműsort.

Fogyasztóvédelem és drog - a fesztivál egy résztvevő szemével

Fogyasztóvédelem és drog - a fesztivál egy résztvevő szemévelAz V. Diák-Médiafesztiválon két előadásra voltam kíváncsi. Az online vásárlás fogyasztóvédelmi szabályai és Az ország legjobb drogprevenciós előadása keltette fel az érdeklődésemet. Siklósi Máté arról beszélt, hogy az internetes vásárlásaink közben leginkább a csalóktól kell tartanunk.

Sztárok, fogyasztóvédelem, divat

Sztárok, fogyasztóvédelem, divat Médiasztárok és médiában szereplő sztárok egyaránt ellátogattak a DUE V. Diák-Médiafesztiváljára, amelyet az egyesület a tavaszi sajtófesztivál jól bevált helyszínén, a budapesti Pataky Művelődési Központban rendezett meg szeptember 30-án.

Sztárok és prevenció az Almássy téren

Sztárok és prevenció az Almássy térenSikeresen lezajlott a DUE IV. Diák-médiafesztiválja és a Médiaismeret Konferencia 2004. szeptember 24-én. A résztvevők száma és a visszajelzések alapján népszerű előadásokon és beszélgetéseken vettek részt a diákok és tanárok.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2006.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2006.  A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) 2006. évi közhasznúsági jelentése.

A DUE 2007. évi közhasznúsági jelentése

A DUE 2007. évi közhasznúsági jelentéseA DUE 2008. október 16-i közgyűlésén Kecskés István, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének elnöke ismertette az egyesület 2007. évi közhasznúsági jelentését.

Kőbánya alul üres - megnéztük

Kőbánya alul üres - megnéztükGyermekkorunkban sokan susogták: Kőbánya alul üres. Legendák keringtek arról, hogy a II. világháborúban szerelőüzemnek használt járatokban még ma is élnek német katonák. Hazánk egyik legnagyobb, összefüggő pincerendszere még ma is sok titkot őriz. Hat DUE-s megismerkedett a föld alatti világgal.

Csak néztünk, mintatévében

Csak néztünk, mintatévébenHajdanán törvénybe iktatták a hétfői adásszünetet, hogy a családtagok egymással törődjenek és ne a tévét bámulják – mesélte kísérőnk a Magyar Televízió új székházában lett látogatásunkkor 2010. március 19-én. Forgattunk műsort, megnéztük, hol születnek a hírek, és mit őriz Süsü, a sárkány.

Merry X-BOX!

Merry X-BOX!  Építészpince, csütörtök este. Karácsonyfa, kivetítő, sonkás szendvics. Egy DUE generáció – 6 év – mondta Balázs Géza a köszöntő beszédében. Ezek szerint 4 DUE generáció karácsonyozott együtt.

Nagyot vetítettünk a Kutatók Éjszakáján

Nagyot vetítettünk a Kutatók ÉjszakájánSzeptember 24-én országszerte közérthető nyelven várt kicsiket és nagyokat, különösen kíváncsi szülőket és felnőtteket, szenvedélyesen tehetséges diákokat és fiatalokat a Kutatók Éjszakája, az ország egyik legjelentősebb kutatás-fejlesztéssel foglalkozó eseménysorozata.

De jó, hogy van ez a DUE!

De jó, hogy van ez a DUE!Ezt mondta a budapesti Educatio kiállítás egyik résztvevője, miután végighallgatta a DUE Médiahálóat, a diákújságíró egyesület bemutatkozását a DUE standjánál. 2010. január 22-én és 23-án több tízezer fiatal ismerkedhetett meg a Syma Csarnokban kiemelten közhasznú egyesületünkkel.

Duésok a Magyar Gallup Intézetben

Duésok a Magyar Gallup IntézetbenA rádiók hallgatottságának mérési módszereiről tartott előadást egy maroknyi duésnak 2005. október 27-én délután Varga Ilona főigazgató a Magyar Gallup Intézetben.

Első 1 2 3 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság