Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Média, Hekk

Média, HekkTechnikai okok miatt bő fél napot csúszott a rádióAKTÍVfröccs Partilapja, így csak tegnapelőtt éjszaka olvashattuk a csoport munkáját. A csütörtöki nap mumus volt a Szövetschégnek is-tönkrementek a számítógépek, amikkel az esti tévéműsort vágták volna....

Kreatív nap a DUE táborban

Kreatív nap a DUE táborbanA szerdai napon felbontották a csoportokat, az új teamek már nem tisztán csak újságírókból, vagy fotósokból, vagy tévésekből álltak, hanem minden csoport ezen három csoport elegyéből állt össze. 5 órája volt minden csoportnak, hogy, az ENERGIA témakörében alkosson képet, videót és szöveget.

Szalonna és művér

Szalonna és művérA keddi nap is bővelkedett izgalmakban. Az egész éjjel tartó munka után reggel megjelent az új Parilap, most a Szövetschég csapatának gondozásában.

Munkában a DUE külügyi szekciója

Munkában a DUE külügyi szekciójaOhrid, a fények városa adott otthont idén a European Youth Press (EYP), az európai diákújságíró egyesületeket és egyéb európai médiumokat tömörítő szervezet éves közgyűlésének, amin a DUE küldöttsége is részt vett.

Novák Péter a médiatáborban járt

Novák Péter a médiatáborban jártReggel a Szövetschég vezette RÉM-re ébredhettek a táborozók. A műsor különlegessége az volt, hogy a szokásos „zene-beszélgetés” kombinációját kiegészítették előre felvett anyagokkal. Megjelent az első Partilap, a rádióAKTÍVfröccs csoportja végiggürizte az éjszakát, hogy reggelre készen legyenek...

A táborozó nem felejt

A táborozó nem felejtA fékbe taposott Dián Tamás, a Best magazin főszerkesztő helyettese, mikor véletlenül elhaladt a 2011 nyarán megrendezett balatonfenyvesi DUE tábor előtt, s egy rövid látogatást is tett nálunk.

A médiatábor első napja

A médiatábor első napjaA médiatábor első napját a Szabadsáv-testvériség indította be egy pörgős reggeli műsorral - ez az egyetlen olyan RÉM (Reggeli Ébresztő Műsor) melyet nem a csoporttagok, hanem a csoportvezetők vezetnek.

Megkezdődött a médiatábor

Megkezdődött a médiatáborMegkezdődött a 2011-es médiatábor. Július 8-án kora este Kecskés István, a DUE elnöke és a médiatábor vezetője megnyitotta az év legjobb tíz napjaként emlegetett programot.

Novák Péter a médiatábor vendége lesz

Novák Péter a médiatábor vendége leszA DUE médiatáborának vendége lesz Novák Péter, aki a Magyar Telekom hello holnap! mozgalmának szóvivőjeként a fenntarthatósággal kapcsolatos programmal érkezik hozzánk.

Elkészült a médiatábor

Elkészült a médiatáborAz idei médiatábort előkészítő csapat szerda este Balatonfenyvesre érkezett, és egy nap leforgása alatt szinte teljesen előkészítette a tábort. Lesifotósunk le is fényképezte, hogy haladnak - holnapra már csak az utolsó simítások maradtak.

Ezüst igazolvány a „legduésabbaknak”

Ezüst igazolvány a „legduésabbaknak”Új igazolványt bocsátott ki a DUE Médiahálózat a DUE 2011. évi közgyűlésére. A „Silver”, vagyis ezüst DUE igazolványt az egyesület aktivistáinak felvetése nyomán vezettük be. Célja a DUE-ban és média különböző területein sokat dolgozó tagjaink elismerésére.

Megújult a DUE Média Archívum is

Megújult a DUE Média Archívum isMi jut eszedbe Balatonszepezd, Nagyberény, Velence, Tata, Törökkoppány, Lakitelek, Mezőberény, Szanazug, Balinka vagy Balatonfenyves településekről? Esetleg az AKAI, Rádió-HIT vagy a DUE médiatábor mond valamit? A DUE Média Archívuma ezeknek a táboroknak a „termékeit” gyűjti digitalizált formában.

Első 1 2 3 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság