Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Duésok a ZP bezárásáról

Duésok a ZP bezárásárólA XI. kerület önkormányzata nem hosszabbította meg a Zöld Pardon közterület-használati kérelmét, a szórakozóhelyet bezárásra és elbontásra ítélte. Körbekérdeztük aktivistáinkat, hogy ők mit szólnak ehhez.

Tarts mértéket és Tiéd a jövő

Tarts mértéket és Tiéd a jövőTudtad-e, hogy az emberiség húsfogyasztás iránti igényének kielégítése több kárt okoz, mint a bolygó összes autójának pöfögése? Szeretnél többet is tudni? Akkor gyere szeptember 24-én a Millenárisra!

Itt a szeptemberi DUE Tallózó és a DUE Hírek

Itt a szeptemberi DUE Tallózó és a DUE HírekTémáiban a nyarat idézve, külsejében és tartalmában megújulva megjelent a szeptemberi DUE Tallózó, és kistestvére, a DUE Hírek. Visszatekintünk a szünidő legjobb pillanataira, faggatjuk a Hiperkarmát, programokat ajánlunk, és indítottunk-megújítottunk egy csomó rovatot.

Az új tanév DUE-programja

Az új tanév DUE-programjaSajtófesztivál, médiatábor, médianap, karrier expo, aktivista hétvége, SkyCourt látogatás, médiahétvége és még egy tucat program a folytatásban!

MATESZ tagok lettünk!

MATESZ tagok lettünk!A DUE Médiaügynökség nagyot lépett előre a terjesztési piacon, mivel július 1-jétől hivatalosan is felvette a MATESZ a tagjai közé. Ezzel a fontos lépéssel már nincsen akadálya annak, hogy az ügynökség által kiadott DUE Tallózó havi magazin auditálva legyen.

Megkezdődött a nyár utolsó fesztiválja, a SZIN!

Megkezdődött a nyár utolsó fesztiválja, a SZIN!Nagy Kátya tudósítása a Szegedi Ifjúsági Napok első napjáról!

Így tartsd tisztán a bolygót!

Így tartsd tisztán a bolygót!A klímaváltozás már nem a küszöbünkön toporog, hanem pimasz módon a nappalinkban heverészik és az arcunkba röhög.

Felejtsd el a belépő árát!

Felejtsd el  a belépő árát!Voltál már a Towerben? Megfejtenéd Mona Lisa mosolyának titkát? Vadásznál kísértetekre a Károly-hídon? Akarsz érte fizetni? Ugye, hogy nem!

A KomMentor szakértői

A KomMentor szakértőiKomMentor szolgáltatásunk négy állandó és számos alkalmi szakértővel működik. Itt az állandó szakértőkkel ismerkedhettek meg.

KomMentor - a szakértő válaszol

KomMentor - a szakértő válaszolOnline kommunikációs tanácsadást indított a DUE, amelyben szakértőink válaszolnak a feltett kérdésekre. A szolgáltatás ingyenes, és bárki beküldheti cikkeit, kommunikációs anyagait véleményezésre, vagy konkrét kérdéseket tehet fel a kommentor@due.hu e-mail címen.

Nyári szünet a DUE irodájában

Nyári szünet a DUE irodájábanNyári pihenőre ment a DUE iroda is - augusztus 21-ig zárva tartunk, így addig az ügyintézés is szünetel. Utána frissen, kipihenten és gyorsan válaszolunk minden e-mailre, kérdésre, és elkészítünk minden sajtóigazolványt - addig viszont kérjük a türelmeteket.

"Nem fogok meghasonulni"

Novák Pétert elkísérte a DUE médiatáborába Szomolányi Kata is, aki a Magyar Telekom – hello holnap! mozgalmának vezetője. Ismerősei szerint ő egy betöretlen csikó, akinek a Greenpeace elbújhat a háta mögött.

Első 1 2 3 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 173 174 175 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság