Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Szépek vagyunk és jók

Szépek vagyunk és jókA DUE-táborokban a hagyományokhoz hűen idén is kiosztották a Tábor Embere és a Tábor szépe díjat. A hagyományokhoz hűen a trófeákat a záróbuli előtti napon, pénteken adták át a nyerteseknek.

A tábori Tarantino

A tábori TarantinoCsak ezen a néven emlegetik Kupás Gábort a Beep TV egyik csoportvezetőjét, aki részben saját alkotásaiból rendezett filmestet a DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában vasárnap este. A vetítés után Kupi készségesen válaszolt a DUE Online kérdéseire.

Útba estek jövet-menet

Útba estek jövet-menet"Tizenhét éve kezdtem el táborba járni, de idén nem tudok eltölteni veletek tíz napot. Sokan azt mondják, hogy nem tudom, mit hagyok ki. Dehogynem. Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy miről maradok le." Kecskés István DUE-elnök köszöntője.

Újságíró vagy! - normatív gyorstalpaló a táborban elvárt viselkedésről

Újságíró vagy! - normatív gyorstalpaló a táborban elvárt viselkedésrőlÚjságíró vagy, viselkedj is úgy. Ne hazudj, és ne gázolj bele senkibe. Ha mégis megtetted, akkor helyesbíts és kérj bocsánatot. Ne politizálj, mert az a táboron kívül sem sok mindenkit érdekel, itt aztán meg pláne.

Restart: Tábor újraindítva

Restart: Tábor újraindítvaSe Nádas, se alkohol, se éjszakai limonádés traccsparti a barátokkal. Tudunk ezek mellett a DUE-táborban létezni? A jó DUE-s idén este 11 órakor aludni megy. Vagy nem?

Miért mondjuk, hogy új a tábor?

Miért mondjuk, hogy új a tábor?A harmincadik DUE-tábor sok tekintetben az első is volt. Mindenki - minden csoport-, és szakmai vezető, valamint táborlakó - hozzátett valamit ahhoz, hogy 2010-ben már csak a jó hagyományokat vigyük tovább és tanuljunk a hibáinkból. Ez a közösség ismét képes volt erre.

Miért mondjuk, hogy új a tábor?

Miért mondjuk, hogy új a tábor?A harmincadik DUE-tábor sok tekintetben az első is volt. Mindenki - minden csoport-, és szakmai vezető, valamint táborlakó - hozzátett valamit ahhoz, hogy 2010-ben már csak a jó hagyományokat vigyük tovább és tanuljunk a hibáinkból. Ez a közösség ismét képes volt erre.

Mi ez a csoportosulás itt?

Mi ez a csoportosulás itt?Megalakultak és már dolgoznak a csoportok a DUE-táborban. Tíz napon át hat mini szerkesztőség tagjai - újságírók, rádiósok, tévések, fotósok és technikusok - tapasztalt vezetők segítségével a gyakorlatban sajátítják el a szakma alapjait. Az idő szép, és beugrott a táborba a DUE elnöke.

Megy a meló ezerrel

Megy a meló ezerrelAdásba került az első olyan produkció - egy reggeli rádióműsor -, amelyet már teljes egészében a diákok készítettek a DUE média szaktáborában. Kánikula van, vendégül láttunk egy "igazi" tényfeltáró újságírót - és történt még kábé húsz fontos dolog.

Már a tábor is kampányol

Már a tábor is kampányol"...aztán, amikor átvirrasztottuk az első éjszakát, amikor egymás hátát masszírozva, néha kétségbeesve, néha vidáman elkészítettük az első lapot, már együtt mentünk aludni, egy asztalhoz ültünk az ebédlőben."

Kizsu különös visszatérése

Kizsu különös visszatéréseAz elmúlt évek első számú vezetője, Kecskés István jelezte, hogy idén nem tud itt lenni velünk, ezért az egyesület szűk körű vezetősége (Szayly József, Balázs Géza, Kecskés István) összegyűlt és döntést hozott: idén Királyhegyi Zsuzsanna látja el a táborvezetési feladatokat.

Már készül a Kis Hasznos

Már készül a Kis HasznosA tábor első és egyetlen olyan lapja, amit a vezetőségi tagok írnak, a Kis Hasznos. Ezt a körülbelül húsz oldalas újságot minden táborlakó megkapja a becsekkoláskor. Benne lesz minden fontos információ, ami nélkül mozdulni sem tudnál a DUE-táborban.

Első 1 2 3 162 163 164 165 166 167 168 169 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság