Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Fél nap diéta

Fél nap diétagyomornak talán. De a szemnek, a fülnek és az agynak már korántsem volt ínséges az a néhány óra, amelyet egy hűvös szerdai délelőttön a Parlamentben tölthettünk, ugyanis a DUE-s Incze Nikinek igen tartalmas programot sikerült összeállítania számunkra.

Legek háza a V.I.P. szektorból

Legek háza a V.I.P. szektorbólKulissza Gerilla Brigádunk január 21-én a Parlamentben járt, aminek olyan helyeire is bejutottunk, ahová egy átlagos látogató nem. Volt ott minden: korona, magán-tévéstúdió, gyufaszál-makett, óriáskönyv, Vilmos herceg.

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről„Én egy márka vagyok, a tv2 egy márka, Frei Tamás egy márka” – jelentette ki Bárdos András, a Tények főszerkesztője az adás stúdiójában. A DUE Kulissza Gerilla Brigád ennek a minőséghez ragaszkodó műsornak a szigorú munkafolyamatait követhette végig 2007. március 21-én, a TV2 épületében.

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárban

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárbanZománcozott kádat küldtünk cserébe Coca-Cola koncentrátumért egy időben - árulta el Mészáros Zsuzsanna PR-munkatárs a közismert üdítőitalos cég gyárlátogatásán. Az érdekes információkért Dunaharasztiba kellett utaznia a DUE brigádnak 2006. május 25-én.

Duésok TCCC titkainak nyomában

Duésok TCCC titkainak nyomábanKulissza Gerilla Brigádunk legújabb hódítása The Coca-Cola Company. Kalandos utazáson vehettünk részt - villamos, HÉV, busz - mire eljutottunk Dunaharasztiba, hogy betekinthessünk a Cola gyár kulisszái mögé.

Eddigi legmagasabb mélypontján a DUE

Eddigi legmagasabb mélypontján a DUEFöldöntúli földalatti élményben volt része azoknak, akik eljöttek a DUE Kulissza Gerilla Brigád legutóbbi, Budavári Labirintus-beli látogatására. Aki nem jött, bánhatja, de a folytatásban megtudhatja, miből maradt ki.

Az állatkert és ami mögötte van

Az állatkert és ami mögötte vanKulissza Gerilla Brigádunk az állatkertben járt 2006. április 8-án, ahol minden állathoz tartozik egy sztori, érdekesség vagy egy furcsán átköltve visszahallott pletyka. Itt is bejutottunk néhány titkos helyre. Láttunk állatokat akcióban, egy 200 év körüli platánfát és a Sóhajok Hídját.

300 milliós díszletek között sétáltunk

300 milliós díszletek között sétáltunkElhagyatott gyártelepre kanyarodott szeptember 7-én a 168-as busz néhány DUE-sal a fedélzetén. A megállóban aztán biztató tábla fogadott: Csillagvirág utca. Ezek szerint – gondoltuk – nem vagyunk már messze a tv2 Csillagvirág klinikán játszódó, Jóban Rosszban című szappanoperájának stúdiójától.

A legkisebb királyfi

A legkisebb királyfiA DUE-KGB legutóbbi akciójának keretében tizenkettő plusz egy dués foglalta el a Magyar Televízió épületében a csatorna ifjúsági híradójának stúdióját. A királyi tévé székháza előtt gyülekező tucatnyi diákújságírót Steinhauser Andrea, a műsor egyik szerkesztője fogadta és vezette végig a stúdióban.

2003-ban is karácsonyoztunk

2003-ban is karácsonyoztunkHagyományainkhoz híven december 12-én ismét megrendeztük Budapesten DUE Karácsonyt, 2003-ban a Magyar Újságírók Országos Szövetségének székházában. A karácsonyi hangulat megteremtéséhez rövid műsorral kedveskedtünk a vendégeknek.

Az emlékek karácsonya

Az emlékek karácsonyaA DUE 2004-ben is megtartotta hagyományos karácsonyi rendezvényét, amely idén az egyesület tizenötödik évfordulójának lezárását is jelentette. A régi és az új DUE-tagok ez alkalomból december 17-én a Buena Vista étterem hangulatos pincehelyiségében ünnepelhettek együtt.

A médiatábor pályázat eredménye

A médiatábor pályázat eredményeFiatal újságíróknak, diákújságíróknak és a média iránt érdeklődő fiataloknak írt ki pályázatot a DUE Médiahálózat a Vodafone Magyarország támogatásával. A beadási határidő május 20. volt, azóta a zsűri elbírálta a pályázatokat és értesítette a pályázókat.

Első 1 2 3 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság