Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Korlátok és gátak - Diákmunka, de hogyan?

Korlátok és gátak - Diákmunka, de hogyan?Sokan közületek biztosan nagyon várják már, hogy betöltsék a 18. életévüket. Az addigi korlátok leomlanak, helló, világ, kapj el, ha tudsz – ez a dolog szép oldala. Ezzel együtt azonban a korábbi védőgátak is leomlanak, s bizony, néha fogod azt kívánni, hogy bárcsak megint ott lennének.

Váczi Gergő a Médiatalálkozón

Váczi Gergő a MédiatalálkozónA Médiatalálkozón vendégünk lesz a TV2 híradójából már jól ismert arc Váczi Gergő. Balogh Virággal a Gazdasági Versenyhivataltól és Román Balázzsal a Kreatívtól a felelős kommunikációról fognak egyelőadást tartani.

Jönnek a Zöfik!

Jönnek a Zöfik!A Médiatalálkozón a Zöld Fiatalok Egyesülete is bemutatkozik a diákújságíróknak. Az egyesület társadalmi és környezeti problémákra szeretne gyógyírt találni, bár nem saját erőből, hanem a nagy tömegek megmozgatásával.

Iskolán belüli erőszak

Iskolán belüli erőszakTalán mindenki számára ismerős lehet az a kép, amikor a suliudvar egy eldugott szegletében egy hatalmas felsős éppen vidáman ütlegeli a nála 20 kilóval és 40 centivel kisebb szemüveges másodikost...

Menő cuccok a Médiatalálkozón

Menő cuccok a MédiatalálkozónMióta van farmernadrág? Hogyan készülnek a divatos ruhák és kütyük? Egyáltalán, miért veszünk márkás cuccokat? Hová dobhatod, ha már meguntad őket? Október 22-én a Médiatalálkozón ilyen kérdésekre is választ kaphatsz.

Tábori találkozó október 22-én a BKF-en

Tábori találkozó október 22-én a BKF-enOtt voltál 2011 júliusában a Balatonfenyvesi DUE táborban? Mert akkor feltétlenül gyere el október 22-én a Médiatalálkozóra, igyekszünk annyi volt táborost utolérni, amennyit csak tudunk! Találkozz a nyár legjobb 10 napjának legjobb arcaival!

Ifjúság és média konferencia program

Ifjúság és média konferencia programA pedagógusok számára rendezendő két napos Ifjúság és média konferencia szakmai és kulturális programokkal várja a diákrádiókat és diáklapokat patronáló tanárokat.

Kártyatudomány

KártyatudományÉrdemes tisztázni: a legtöbb kártyával nemcsak készpénzt lehet felvenni a bankjegy-kiadó automatákból (angolul ATM, azaz Automatic Teller Machine), hanem vásárolni is lehet velük akár egy üzletben, akár pedig az interneten.

Az internet és pedagógiája - Széplaki Erzsébet és Balázs Géza előadása

Az internet és pedagógiája - Széplaki Erzsébet és Balázs Géza előadásaNapjainkban az internet már életünk részévé, mindennapos használati eszközzé vált. Gyorsabbá, egyszerűbbé teszi a kommunikációt, segít a tanulásban. Az Ifjúság és média konferencia második napját Széplaki Erzsébet tankönyvíró, és Balázs Géza nyelvész Az internet és pedagógiája című előadása nyitja.

Balázs Géza az Ifjúság és média konferencián

Balázs Géza az Ifjúság és média konferenciánBalázs Géza az ELTE Mai Magyar Nyelvi Tanszék vezetője, Az internet és pedagógiája címmel tart előadást Széplaki Erzsébet tankönyvíróval, az Ifjúság és média konferencián.

Széplaki Erzsébet az Ifjúság és média konferencián

Széplaki Erzsébet az Ifjúság és média konferenciánSzéplaki Erzsébet magyar szakos tanár, és tankönyvíró. A tanítás mellett igyekszik könnyebbé tenni a tanárok munkáját is, interaktív tananyagok, tanári kézikönyvek és komplex tanmenetek formájában. Az Ifjúság és média konferencia második napján, szombaton Balázs Gézával tart előadást.

Csók és könnyek

Csók és könnyek Tippek fiúknak, lányoktól randihoz.

Első 1 2 3 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság