Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mire használhatod a DUE-igazolványt, ha nem újságírásra?

Mire használhatod a DUE-igazolványt, ha nem újságírásra?A DUE-tagoknak a sajtóigazolványokat készítő Euro Discount Club tagjaként számtalan fantasztikus kedvezményt vehetsz igénybe ezzel a kis kártyával!

Miért jó a DUE?

Miért jó a DUE?A kérdést akár meg is fordíthatnánk: miért nem? De mivel erre nehezen tudnánk válaszolni, inkább mégis az előnyeiről írtunk, mert abból sokkal, sokkal több van.

Schmitt Pál köszöntője a Sajtófesztivál résztvevőinek

Schmitt Pál köszöntője a Sajtófesztivál résztvevőinekDr. Schmitt Pál köztársasági elnök levélben köszöntötte a Sajtófesztivál résztvevőit. A levelet dr. Cservák Csaba, a Köztársasági Elnöki Hivatal vezetője tolmácsolta.

A „Tudatosan takarékoskodj!” pályázat nyertesei

A „Tudatosan takarékoskodj!” pályázat nyerteseiTöbb mint száz jelentkezés érkezett a „Tudatosan takarékoskodj!” című, a Magyar Nemzeti Bankkal közös szakmai pályázatunkra. Az igen népszerű pályázat eredményhirdetését és ünnepélyes díjátadását az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk 2011. május 6-án a Millenáris Fogadóban.

Egri Gergely 2011 ifjúsági sajtódíjasa

Egri Gergely 2011 ifjúsági sajtódíjasaAz Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését Egri Gergely vehette át. Az Ifjúsági Sajtódíjat 1997 óta évente egy fiatal újságíró, egy ígéretes tehetség kaphatja meg.

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2011. eredménye

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2011. eredményeA DUE Médiahálózat 21. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2011. május 6-án tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyerteseiA DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 10 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2011. május 6-án az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Első 1 2 3 164 165 166 167 168 169 Következő Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság