Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Regisztrálj a DUE Médiatalálkozóra!

Regisztrálj a DUE Médiatalálkozóra!Jelezd részvételi szándékodat a Médiatalálkozón még ma! Ha nem regisztrálsz, akkor is részt vehetsz a rendezvényen, ám ebben az esetben a belépődíj 500 forint!

Így jutsz el legkönnyebben a Médiatalálkozóra

Így jutsz el legkönnyebben a MédiatalálkozóraHa nem vagy járatos Pesten, vagy az Örs vezér tere környékén, akkor ne ess pánikba, összeszedtük a legegyszerűbb útvonalakat a nagy vasúti és buszvégállomásoktól

Ifjúság és média konferencia megközelíthetőség

Ifjúság és média konferencia megközelíthetőségHa nem járatos Pesten, különösen az Örs vezér tere és a DUE iroda környékén, akkor most gyorsan elmondjuk, hogy a legnagyobb pályaudvaroktól hogyan juthat el a Váci Mihály Kollégiumba, majd másnap a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolára!

Szalai Annamária nyitotta meg a Sajtófesztivált

Szalai Annamária nyitotta meg a SajtófesztiváltA 2011-es Sajtófesztivált, a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves találkozóját Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke nyitotta meg. Az elnök asszony az egész napos esemény több programján is részt vett.

KIM Kormányzati Karrier Expo a Millenárison

KIM Kormányzati Karrier Expo a MillenárisonA Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium idén is megrendezi a „Regeneráció Kormányzati Karrier Expo” kiállítást. Az október 15-i rendezvényen megtudhatod azt is, mi kell ahhoz, hogy egy kormányhivatalban dolgozhass. A programon a DUE is ott lesz, keresd a mi standunkat is a Millenárison!

Találkozz velünk a Kormányzati Karrier Expo-n is!

Találkozz velünk a Kormányzati Karrier Expo-n is!Egy rendezvény nem is az igazi a diákújságírók, diákrádiósok nélkül, ezért ne felejtsd otthon magad október 15-én - a DUE standjánál pedig még ismerős arcokra is bukkanhatsz! Persze most is készülünk meglepetésekkel...

Legyél most DUE-tag!

Legyél most DUE-tag!6700 forint. Ez kb. egy húzósabb szombat esti buliban elverhető pénzösszeg. Tedd magad takarékra egy hétvége erejéig és élvezd a kedvezményeket, amelyek a diákújságíró egyesület egy éves tagságával és sajtóigazolványával járnak!

Pályázat - Légy a Diákhitel újságírója!

Pályázat - Légy a Diákhitel újságírója!Tehetséges vagy? Bizonyítsd be! A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület meghirdeti közös tehetségkutató pályázatát. Szeretsz írogatni? Jól fogalmazol? Pályázz november 21-ig és nyerd meg az értékes díjak egyikét! Sőt, még gyakornoki lehetőségere is szert tehetsz!

Megnéztük az égi csarnokot

Megnéztük az égi csarnokotA DUE Kulissza Gerilla Brigádja keresztül-kasul bejárta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. Megtudtak rengeteg érdekességet a reptér történetétől kezdve az egyszerre szállított oroszlánok számáig...

Ifjúság és média konferencia pedagógusoknak

Ifjúság és média konferencia pedagógusoknakA DUE Médiahálózat október 21-22-én rendezi meg a diákújságokat, diákrádiókat patronáló pedagógusoknak szóló "Ifjúság és média" konferenciát.

Kepes András a DUE Médiatalálkozón

Kepes András a DUE Médiatalálkozón Győzike különös „másik” élete, Rózsa Flores utolsó interjúja - csak kettő azon történetek közül, amelyek feldolgozása Kepes András nevéhez fűződik. A DUE Médiatalálkozó vendégeként a kultúrák közötti kommunikációról fog előadást tartani.

A DUE Médiatalálkozó programja

A DUE Médiatalálkozó programjaIdén is DUE Médiatalálkozó a BKF-en! A részletes programot, és hogy kik lesznek a vendégek, a továbbiakban megtalálod. Gyere el, érezd jól magad, várunk minden diákújságírót és diákrádióst!

Első 1 2 3 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság