Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Civilek a médiában

Civilek a médiában2010. január 13-án délelőtt a 12. kerületi Barabás Villába, Barabás Miklós festőművész gyönyörűen felújított és kibővített egykori otthonába invitáltunk civil szervezeteket.

Hogyan írjunk pályázatot?

Hogyan írjunk pályázatot?Ehhez kaptunk tanácsokat dr. Gádor György jogásztól 2010. január 27-én. A Közép-Magyarországi Regionális Tanács vezetőjének nagy gyakorlata van a pályázatírásban és az elbírálásban is. Mint elmondta, a pályázati piac „elszürkült”, mindenki igyekszik „betagozódni”, megfelelni a kiírók igényeinek.

PR és marketing a civil szervezetek világában

PR és marketing a civil szervezetek világábanTeregettek már valaha kertben? – kezdte előadását Ferling József PR szakember a Civil Kommunikációs Akadémia 2010. január 27-i képzési napján. „Ugye, nem mindegy, mit tereget az ember a szomszéd felőli oldalra? Persze, hogy a fiam legjobb márkás pólóját."

A segítségnyújtás pszichológiája

A segítségnyújtás pszichológiája2010. január 13-án délelőtt a 12. kerületi Barabás Villába, Barabás Miklós festőművész gyönyörűen felújított és kibővített egykori otthonába invitáltunk civil szervezeteket.

Facebook, iWiW vagy Twitter?

Facebook, iWiW vagy Twitter?A Civil Kommunikációs Akadémia 2010. január 20-i képzésén a közösségi oldalakról és a közösségépítés művészetéről Borek András, a nyílt forráskódú közösségépítés „atyja” tartott előadást.

Révbe ért a Kommunikációs Akadémia

Révbe ért a Kommunikációs AkadémiaTöbb tucat civil szervezet - köztük olyan nagyok, mint az Amnesty International - munkatársainak tartottak ingyenes kommunikációs tréninget a DUE Médiahálózat szakemberei 2010. április 23-25-én Szántódon.

Tréninggel folytatódik a Civil Kommunikációs Akadémia

Tréninggel folytatódik a Civil Kommunikációs AkadémiaHárom napos, ingyenes gyakorlati tréninget szervez a DUE civil szervezeteknek 2010. április 23-25-én Szántódon. A résztvevők 5-6 fős csoportokban sajátíthatják el az alapvető kommunikációs formákat.

Egerben tanácskozott a DUE

Egerben tanácskozott a DUEA Civil Kommunikációs Akadémia első előadássorozatának és egy sajtónyelvi konferenciának adott otthont Eger 2009. november 20-22. között az Eszterházy Károly Főiskola és a DUE Médiahálózat szervezésében.

Civileket a pályára!

Civileket a pályára!Civil szervezetek munkatársainak szervez ingyenes képzést a DUE. Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk? Hogyan „adjuk el” magunkat és az ügyünket?

Bőkezű volt a DUE-Mikulás

Bőkezű volt a DUE-MikulásMeghitt és családias hangulatban telt a 2005. évi DUE karácsony. Aki a tagok közül december 16-án ellátogatott a Buena Vista étterembe, nem mehetett haza ajándék nélkül, ugyanis a belépőket egy igazi piros ruhás télapó fogadta, szaloncukrot osztogatva.

Pincében és sapkában karácsonyoztunk

Pincében és sapkában karácsonyoztunkAktivistákat jutalmaztunk, pályázati díjakat adtunk át, megköszöntük támogatóink segítségét és felidéztük 2007 legjobb DUE-s pillanatait az egyesület december hetedikei karácsonyi ünnepségén. A budapesti Buena Vista étteremben több tucat DUE-s gyűlt össze, akiket saját Mikulásunk ajándékozott meg.

Tatuval és kígyóval karácsonyoztunk

Tatuval és kígyóval karácsonyoztunkCipőpertlit, a kígyót és Fürgét, a tatut is vendégül láttuk a DUE karácsonyi ünnepségén, amelyet 2009. december 18-án este rendeztünk meg a Fővárosi Állat- és Növénykert Barlangtermében. Az egyesület új tiszteletbeli tagja Kuti Sándor lett.

Első 1 2 3 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság