Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A DUE-KGB a McDonald's konyhájában járt

A DUE-KGB a McDonald's konyhájában jártA DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2005. szeptember 25-én délután rohamozta meg a Nyugati pályaudvar melletti McDonald’s-ot – az európai gyorsétkezdék legszebbikét. Hamar védőfelszerelésbe öltöztünk és ellenőrzésük alá vettük Magyarország legnagyobb "Mekijét”, ahol semmi sem maradhatott előttük rejtve.

Az első diákújságírók a bankok bankjában

Az első diákújságírók a bankok bankjábanA Magyar Nemzeti Bank tekintélyt parancsoló épületét, és az Állami Pénzverő Rt. üzemét vette be ezúttal a DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2005. november 18-án. Az épület környékét rengeteg rendőr őrzi, de a csapat a lehetetlent nem ismerve bepillanthatott "a bankok bankjának" színfalai mögé is.

A nagybetűs Rádióban vendégeskedett a DUE

A nagybetűs Rádióban vendégeskedett a DUEA Magyar Rádióban tett látogatást 2005. december 9-éna DUE Kulissza Gerilla Brigádja. A Budapesti Kommunkációs Főiskola néhány érdeklődő hallgatójával kiegészült csapatot Kuti Sándor hangmérnök Kiss Gábor informatikus és Érsok Zoltán hangmester társaságában kalauzolta végig az MR új stúdióin.

Bevetésen a DUE-KGB a Rendőrpalotában

Bevetésen a DUE-KGB a RendőrpalotábanBábjáték, rajzverseny, akadálypályák - most nem egy közművelődési ház programjait sorolom, hanem az Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) küzdelmének módszereit. Palágyi István, az Országos Rendőr-Főkapitányság (ORFK) OBB főtanácsosa vázolta fel nekünk - minden színészi készséget beleadva.

Valakik figyelik a blogodat

Valakik figyelik a blogodatNem csak megvan nekik minden Magyarországon megjelent könyv és újság úgy az elmúlt kétszáz évből, de minden mást is megkapnak, ami nyomtatva van – áruházi szórólapoktól éttermi étlapokig. Ráadásul a nyilvános internetes honlapokat is rendszeresen archiválják.

A KGB a színészek nyomában

A KGB a színészek nyomábanMármint a DUE-KGB és a Nemzeti Színház színésznagyságainak nyomában: lelkes kommandónk ugyanis sikeresen átkutatta a magyar színjátszás új központját. Mivel terrorizálják a jegyszedőket a felzaklatott nyugdíjasok? Milyen színű a szokatlan megjelenésű színház belülről és miért éppen kék? Kiderül!

Terror és tanulság pincétől padlásig

Terror és tanulság pincétől padlásigNem mondom, hogy érezzétek jól magatokat." Ezekkel a szavakkal bocsátotta útjára a DUE húszfős delegációját a Terror Háza sajtófőnöke február 10-én. Velencei Renáta indokoltan spórolta meg az udvarias semmitmondást: a múzeum elborzasztotta és elgondolkodtatta mindannyiunkat.

Fél nap diéta

Fél nap diétagyomornak talán. De a szemnek, a fülnek és az agynak már korántsem volt ínséges az a néhány óra, amelyet egy hűvös szerdai délelőttön a Parlamentben tölthettünk, ugyanis a DUE-s Incze Nikinek igen tartalmas programot sikerült összeállítania számunkra.

Legek háza a V.I.P. szektorból

Legek háza a V.I.P. szektorbólKulissza Gerilla Brigádunk január 21-én a Parlamentben járt, aminek olyan helyeire is bejutottunk, ahová egy átlagos látogató nem. Volt ott minden: korona, magán-tévéstúdió, gyufaszál-makett, óriáskönyv, Vilmos herceg.

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről„Én egy márka vagyok, a tv2 egy márka, Frei Tamás egy márka” – jelentette ki Bárdos András, a Tények főszerkesztője az adás stúdiójában. A DUE Kulissza Gerilla Brigád ennek a minőséghez ragaszkodó műsornak a szigorú munkafolyamatait követhette végig 2007. március 21-én, a TV2 épületében.

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárban

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárbanZománcozott kádat küldtünk cserébe Coca-Cola koncentrátumért egy időben - árulta el Mészáros Zsuzsanna PR-munkatárs a közismert üdítőitalos cég gyárlátogatásán. Az érdekes információkért Dunaharasztiba kellett utaznia a DUE brigádnak 2006. május 25-én.

Duésok TCCC titkainak nyomában

Duésok TCCC titkainak nyomábanKulissza Gerilla Brigádunk legújabb hódítása The Coca-Cola Company. Kalandos utazáson vehettünk részt - villamos, HÉV, busz - mire eljutottunk Dunaharasztiba, hogy betekinthessünk a Cola gyár kulisszái mögé.

Első 1 2 3 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság