Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Az új tanév DUE-programja

Az új tanév DUE-programjaSajtófesztivál, médiatábor, médianap, karrier expo, aktivista hétvége, SkyCourt látogatás, médiahétvége és még egy tucat program a folytatásban!

Barcelona, ahol mindig zajlik az élet

Barcelona, ahol mindig zajlik az életA nyári szünetet sok mindenre lehet használni: példának okáért nyaralásra. Ötleteket adunk, hova ruccanjatok ki pár napra még augusztusban. Elsőként egyik nagy kedvencünket, Barcelonát ajánljuk figyelmetekbe.

MATESZ tagok lettünk!

MATESZ tagok lettünk!A DUE Médiaügynökség nagyot lépett előre a terjesztési piacon, mivel július 1-jétől hivatalosan is felvette a MATESZ a tagjai közé. Ezzel a fontos lépéssel már nincsen akadálya annak, hogy az ügynökség által kiadott DUE Tallózó havi magazin auditálva legyen.

Új arc a DUE Irodában

Új arc a DUE IrodábanSajtóigazolványt intéz, sajtófesztivált szervez, szereti a korizást, viszont nem szeret főzni- bemutatkozik Szernai Juci, a DUE Iroda új munkatársa!

Feltették a pontot az "i"-re!

Feltették a pontot az Nagy Kátya a SZIN utolsó napját is végigpörögte, hogy az otthonülők megtudják, mit is hagytak ki!

Itt van az ősz, itt van újra...

Itt van az ősz, itt van újra...A DUE Tallózó és a DUE Rádió műsorai is megújulnak, hogy feldobják a szürke hétköznapokat a 2011/2012-es tanévben!

Subscribe a SZIN harmadik napján!

Subscribe a SZIN harmadik napján!Harmadik napra- még ha alig számottevően is- megérkezett egy kis szellő is a fesztiválozók örömére. Bár, annak, aki például a Subscribe koncertjén kezdte az estét, még egy tornádó se igen lett volna feltűnő....

Elfogyasztói társadalom

Elfogyasztói társadalomFenntarthatósági nap szeptember 24-én a Millenárison. A Novák Péter nevével fémjelzett interaktív, bolygómentő nap lényege a mellébeszélés helyett az összefogás és az azonnali cselekvés, de szórakoztató köntösben.

Stop! Shop!

Stop! Shop!Itt a megújult DUE Shop! Pólók és könyvek csak Neked-mert nem minden újságíró kezdi diákújságíróként, csak a legjobbak!

Borgia, napsütés és Szeged - SZIN 2. nap!

Borgia, napsütés és Szeged - SZIN 2. nap!Rekordot döntöttünk – már ami a meleget illeti. Így a délutáni koncerteket leginkább valami árnyékos helyen feküdték végig az emberek, pedig a kora délutáni zenekarok igen derekasan viselték a hőséget...

Megkezdődött a nyár utolsó fesztiválja, a SZIN!

Megkezdődött a nyár utolsó fesztiválja, a SZIN!Nagy Kátya tudósítása a Szegedi Ifjúsági Napok első napjáról!

Így tartsd tisztán a bolygót!

Így tartsd tisztán a bolygót!A klímaváltozás már nem a küszöbünkön toporog, hanem pimasz módon a nappalinkban heverészik és az arcunkba röhög.

Első 1 2 3 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság