Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUEKözgyűlést tartott 2007. október 11-én a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete a szervezet budapesti irodájában. A napirendi pontokat Kecskés István elnök ismertette.

Sikeres közgyűlést tartottunk

Sikeres közgyűlést tartottunk Október 16-án 18 órai kezdettel tartotta meg éves rendes közgyűlését a DUE. Kecskés István megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2008. október 14-ére kitűzött közgyűlés pótközgyűlése

Továbbra is ott leszünk mindenhol

Továbbra is ott leszünk mindenholA DUE 2010. május 14-én pénteken a Millenáris Parkban tartotta meg évi rendes közgyűlését, amely a 2010. május 11-én 17 órára kitűzött közgyűlés határozatképtelensége miatt megismételt rendezvénye volt.

Jubileumi közgyűlés volt

Jubileumi közgyűlés volt2009. május 8-án 18 órai kezdettel tartotta éves rendes és tisztújító közgyűlését a DUE Budapesten, a Millenáris Fogadóban. Kecskés István elnök megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2009. május 5-re kitűzött közgyűlés pótközgyűlése.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége összehívta a 20 éves DUE évi rendes (tisztújító) közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2009. május 5. 17.00 óra, DUE iroda (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni.

A nyugalom tábora

A nyugalom tábora2004. július 11-én bezárta kapuit a DUE idei nyári médiatábora. Az üzenőfalra már számtalan személyes élmény felkerült, itt a részletekre kattintva összefoglalót találhattok legutóbbi kalandunkról.

Hogyan szerez információt az újságíró?

Hogyan szerez információt az újságíró?Hogyan szerez információt egy újságíró? – ez volt a témája a mai délutáni elõadásnak, amit Herczeg Zsolt, Varga G. Gábor és Kruzslicz Dávid tartott. Lencsés Zsófi tudósítása.

Start!-indul a jubileumi tábor!

Start!-indul a jubileumi tábor!Megkezdődött a DUE 25. Országos Ifjúsági Médiatábora Balatonalmádi-Káptalanfüreden. A tábornyitó és a fontosabb helyszíneket, illetve a csoportvezetőket bemutató "forgószínpad" után ki-ki kedvére választhatott magának csapatot. A végleges csoportlisták a folytatásban olvashatók!

DUE Karrierek

DUE KarrierekHárom új csoportvezető-helyettessel bővült a vezetőség csapata az idei DUE-táborban. Matisa Júlia a Presszó, Győri Hajnalka a BalaTanrádió és Pál Zsombor a Bulvárszivattyú csoportvezetőjének segítőjeként mutatkozik be ebben az évben.

A három testőr Almádiban

A három testőr AlmádibanHárom ember, akik nem egyformák, de egyformán szeretik egymást. Kecskés István, Turányi-Vadnay Szabolcs és Herczeg Zsolt barátsága nem tíz napra szól. Kecsó és TVSZ volt Zsolti és felesége esküvõi tanúja, de együtt voltak akkor is, amikor tragédiákat kellett feldolgozniuk.

A harmadik az első

A harmadik az elsőÚjításokat vezettek be a tábor szervezői az első "dolgos" napon megrendezett versenyben. Az ősduésok kíváncsian vártak, hogy lesz-e olyan feladat, amelyben használhatatlan tárgyat kell eladni. Az verseny megkezdése előtt táborvezetőségi tagokra lehetett licitálni.

Vízirendőrök horgonyoztak le a táborban

Vízirendőrök horgonyoztak le a táborbanÉrdekes előadást tartottak a vízirendőrök csütörtökön kettőtől. Először a főfeladataikról beszéltek, mint pédául a vízi mentés, az igazoltatás és rendfenntartás, télen pedig a hajók karbantartása, a jég felügyelése és a körzetben lévő rendőrőrsök segítése.

Első 1 2 3 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság