Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ez történt 2011-es Kommunikációs és Média Szaktáborban

Ez történt 2011-es Kommunikációs és Média Szaktáborban2011. július 8-án kora este Kecskés István, a DUE elnöke és a médiatábor vezetője megnyitotta az év legjobb tíz napjaként emlegetett programot. 67 táborlakó, zömében újoncok mehettek azzal a biztos tudattal aludni, hogy most tíz napig nyakig lesznek a médiában.

Fenntarthatósági nap

Fenntarthatósági napRendhagyó szakmai konferencia, kiállítás és fesztivál. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon.

Fenntarthatósági nap

Fenntarthatósági napRendhagyó szakmai konferencia, kiállítás és fesztivál. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon.

Felejtsd el a belépő árát!

Felejtsd el  a belépő árát!Voltál már a Towerben? Megfejtenéd Mona Lisa mosolyának titkát? Vadásznál kísértetekre a Károly-hídon? Akarsz érte fizetni? Ugye, hogy nem!

A KomMentor szakértői

A KomMentor szakértőiKomMentor szolgáltatásunk négy állandó és számos alkalmi szakértővel működik. Itt az állandó szakértőkkel ismerkedhettek meg.

Már elérhetőek az idei táborban készült újságok!

Már elérhetőek az idei táborban készült újságok!A Re:tro csoport archiválta a 2011-es táborban készült összes lapot. Az öt, nyomtatásban is megjelent újság két csoport, a rádióAKTÍVfröccs és a Szövetschég keze munkáját dicséri.

KomMentor - a szakértő válaszol

KomMentor - a szakértő válaszolOnline kommunikációs tanácsadást indított a DUE, amelyben szakértőink válaszolnak a feltett kérdésekre. A szolgáltatás ingyenes, és bárki beküldheti cikkeit, kommunikációs anyagait véleményezésre, vagy konkrét kérdéseket tehet fel a kommentor@due.hu e-mail címen.

Nyári szünet a DUE irodájában

Nyári szünet a DUE irodájábanNyári pihenőre ment a DUE iroda is - augusztus 21-ig zárva tartunk, így addig az ügyintézés is szünetel. Utána frissen, kipihenten és gyorsan válaszolunk minden e-mailre, kérdésre, és elkészítünk minden sajtóigazolványt - addig viszont kérjük a türelmeteket.

"Nem fogok meghasonulni"

Novák Pétert elkísérte a DUE médiatáborába Szomolányi Kata is, aki a Magyar Telekom – hello holnap! mozgalmának vezetője. Ismerősei szerint ő egy betöretlen csikó, akinek a Greenpeace elbújhat a háta mögött.

Novák Péter, a bolygó kapitánya

Novák Péter, a bolygó kapitányaHány métert tesz meg a sárgarépa, mielőtt Novák Péter fazekában landolna? A színész-mozgalmárt a fenntartható fejlődésről, a duplabillentős vécéöblítőről és a lázadásról kérdeztük a DUE 2011-es médiatáborában.

SZINezd újra!

SZINezd újra!A tanév előtti fesztiválozásra 1968 óta a legjobb módszer a Szegedi Ifjúsági Napok, amely már nem csak a szegedi, hanem az ország fiataljainak legnagyobb nyárbúcsúztató programsorozata.

Tíz nap, ezernyi élmény - médiatábor 2011

Tíz nap, ezernyi élmény - médiatábor 2011Az idei volt a XXXI. tábor. Soknak tűnhet, ám mégsem mondhatjuk, hogy a mennyiség a minőség rovására megy...

Első 1 2 3 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság