Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Alagúttörők lettünk Budapest alatt

Alagúttörők lettünk Budapest alattOlyan jó lenne úgy kezdeni, hogy húsz DUE-s kétszer is végigment Éván, de legyünk hivatalosak, mégiscsak egy 486 milliárd forintos beruházás helyszínén járt a DUE Kulissza Gerilla Brigádja. 2007. október 9-én a DBR Metró Projekt Igazgatóságának vendégeként a 4-es metró építkezésén vendégeskedtünk.

A DUE-KGB a McDonald's konyhájában járt

A DUE-KGB a McDonald's konyhájában jártA DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2005. szeptember 25-én délután rohamozta meg a Nyugati pályaudvar melletti McDonald’s-ot – az európai gyorsétkezdék legszebbikét. Hamar védőfelszerelésbe öltöztünk és ellenőrzésük alá vettük Magyarország legnagyobb "Mekijét”, ahol semmi sem maradhatott előttük rejtve.

Az első diákújságírók a bankok bankjában

Az első diákújságírók a bankok bankjábanA Magyar Nemzeti Bank tekintélyt parancsoló épületét, és az Állami Pénzverő Rt. üzemét vette be ezúttal a DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2005. november 18-án. Az épület környékét rengeteg rendőr őrzi, de a csapat a lehetetlent nem ismerve bepillanthatott "a bankok bankjának" színfalai mögé is.

A nagybetűs Rádióban vendégeskedett a DUE

A nagybetűs Rádióban vendégeskedett a DUEA Magyar Rádióban tett látogatást 2005. december 9-éna DUE Kulissza Gerilla Brigádja. A Budapesti Kommunkációs Főiskola néhány érdeklődő hallgatójával kiegészült csapatot Kuti Sándor hangmérnök Kiss Gábor informatikus és Érsok Zoltán hangmester társaságában kalauzolta végig az MR új stúdióin.

Bevetésen a DUE-KGB a Rendőrpalotában

Bevetésen a DUE-KGB a RendőrpalotábanBábjáték, rajzverseny, akadálypályák - most nem egy közművelődési ház programjait sorolom, hanem az Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) küzdelmének módszereit. Palágyi István, az Országos Rendőr-Főkapitányság (ORFK) OBB főtanácsosa vázolta fel nekünk - minden színészi készséget beleadva.

Valakik figyelik a blogodat

Valakik figyelik a blogodatNem csak megvan nekik minden Magyarországon megjelent könyv és újság úgy az elmúlt kétszáz évből, de minden mást is megkapnak, ami nyomtatva van – áruházi szórólapoktól éttermi étlapokig. Ráadásul a nyilvános internetes honlapokat is rendszeresen archiválják.

A KGB a színészek nyomában

A KGB a színészek nyomábanMármint a DUE-KGB és a Nemzeti Színház színésznagyságainak nyomában: lelkes kommandónk ugyanis sikeresen átkutatta a magyar színjátszás új központját. Mivel terrorizálják a jegyszedőket a felzaklatott nyugdíjasok? Milyen színű a szokatlan megjelenésű színház belülről és miért éppen kék? Kiderül!

Terror és tanulság pincétől padlásig

Terror és tanulság pincétől padlásigNem mondom, hogy érezzétek jól magatokat." Ezekkel a szavakkal bocsátotta útjára a DUE húszfős delegációját a Terror Háza sajtófőnöke február 10-én. Velencei Renáta indokoltan spórolta meg az udvarias semmitmondást: a múzeum elborzasztotta és elgondolkodtatta mindannyiunkat.

Fél nap diéta

Fél nap diétagyomornak talán. De a szemnek, a fülnek és az agynak már korántsem volt ínséges az a néhány óra, amelyet egy hűvös szerdai délelőttön a Parlamentben tölthettünk, ugyanis a DUE-s Incze Nikinek igen tartalmas programot sikerült összeállítania számunkra.

Legek háza a V.I.P. szektorból

Legek háza a V.I.P. szektorbólKulissza Gerilla Brigádunk január 21-én a Parlamentben járt, aminek olyan helyeire is bejutottunk, ahová egy átlagos látogató nem. Volt ott minden: korona, magán-tévéstúdió, gyufaszál-makett, óriáskönyv, Vilmos herceg.

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről„Én egy márka vagyok, a tv2 egy márka, Frei Tamás egy márka” – jelentette ki Bárdos András, a Tények főszerkesztője az adás stúdiójában. A DUE Kulissza Gerilla Brigád ennek a minőséghez ragaszkodó műsornak a szigorú munkafolyamatait követhette végig 2007. március 21-én, a TV2 épületében.

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárban

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárbanZománcozott kádat küldtünk cserébe Coca-Cola koncentrátumért egy időben - árulta el Mészáros Zsuzsanna PR-munkatárs a közismert üdítőitalos cég gyárlátogatásán. Az érdekes információkért Dunaharasztiba kellett utaznia a DUE brigádnak 2006. május 25-én.

Első 1 2 3 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság