Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Retrotáborozók hétvégéje

Retrotáborozók hétvégéjeRádióműsort és emlékcédét készítettek, focimeccset szerveztek és vetélkedőt rendeztek tegnap táborunkban az 1988-as AKAI-tábor egykori lakói. A vetélkedőn a régi tábori csoportok a Fele sem igaz játék szabályai alapján játszottak.

A generációváltás és a vidámság tábora

A generációváltás és a vidámság tábora67 fiatal és 23 újságíró keveset aludt, sokat dolgozott, de eközben mindenki jól érezte magát és sok, színvonalas produktum született. Véget ért a DUE 2008-as, 28. Kommunikációs és Média Szaktábora Balatonfenyvesen. Beke Dániel nagyon részletes tudósítása.

Csoportnevek

CsoportnevekDöntés született a csoportok nevét illetően. A csapatok saját maguk találták ki, miképp fémjelezzék őket a jövőben, majd ehhez Kiss Gábor és Bocz Márton, technikai munkatársak segítségével szignálokat gyártottak. Csoportnevek a folytatásban.

Neovetélkedő

NeovetélkedőÚjabb vetélkedőn vehettünk részt vasárnap este a táborban. A korábban Kruzslicz Dávid és Érsok Zoltán által szervezett program ezúttal lényegében afféle kreatív emlékműsor volt.

Csoportbeosztások

CsoportbeosztásokMegkezdődött a DUE 28. Országos Kommunikációs és Média Szaktábora. Ma délután megérkezett a mintegy 67 táborlakó. A balatonfenyvesi táborban egyből beindult az élet. Részletek és csoportbeosztások.

Lényeg az egyensúly

Lényeg az egyensúlyMozgás ereje címmel tartott ma délelőtt előadást a táborlakóknak Monspart Sarolta, a"sport nagyasszonya".

Indul a móka

Indul a mókaA csapatok máris belevetették magukat a munkába. Műfajelméleti előadás, első csoportfoglalkozások, névválasztás és 20 éves tábortalálkozó, focimeccs és vetélkedő. Az első nap percről percre.

HÍRes ember a táborban!

HÍRes ember a táborban!A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborának vendége lesz július 10-én Siklós András, a közszolgálati televízió Híradójának műsorvezetője, aki Pálffy Istvánt helyettesíti fél éves szabadsága idején. És hogy ki is Siklós, úgy szakmailag? Olvasd el a folytatásban!

A digitális tévé és a bulvár

A digitális tévé és a bulvárA nyári médiatábor nem csak a pihenésé, a Balaton partján megpróbálunk a fejekbe minél több tudást belezsúfolni, már amennyi a lángos mellé befér. A csoportmunka mellett fontosak az előadások, amelyekről többet is megtudhatsz alant.

A tábor tervezett programja

A tábor tervezett programjaA DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

Palira vettek

Palira vettekFergeteges élményben volt része azoknak a táborlakóknak, akik csütörtökön vacsora után részt vettek a Fele sem igaz vetélkedőn. A táborozók haláli nyugalommal tűrték, hogy a csoportvezetők aljas módon átverjék őket.

Örült rekord született

Örült rekord születettÚj rekord született kedd délután Balatonfenyvesen. Vajon hányan férnek el egy kétfős gyermekmedencében? Erre a kérdésre keresték a választ a szervezők, valamint a nézők. Az őrületes rekordról a folytatásban olvashatsz.

Első 1 2 3 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság