Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Neovetélkedő

NeovetélkedőÚjabb vetélkedőn vehettünk részt vasárnap este a táborban. A korábban Kruzslicz Dávid és Érsok Zoltán által szervezett program ezúttal lényegében afféle kreatív emlékműsor volt.

Csoportbeosztások

CsoportbeosztásokMegkezdődött a DUE 28. Országos Kommunikációs és Média Szaktábora. Ma délután megérkezett a mintegy 67 táborlakó. A balatonfenyvesi táborban egyből beindult az élet. Részletek és csoportbeosztások.

Lényeg az egyensúly

Lényeg az egyensúlyMozgás ereje címmel tartott ma délelőtt előadást a táborlakóknak Monspart Sarolta, a"sport nagyasszonya".

Indul a móka

Indul a mókaA csapatok máris belevetették magukat a munkába. Műfajelméleti előadás, első csoportfoglalkozások, névválasztás és 20 éves tábortalálkozó, focimeccs és vetélkedő. Az első nap percről percre.

HÍRes ember a táborban!

HÍRes ember a táborban!A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborának vendége lesz július 10-én Siklós András, a közszolgálati televízió Híradójának műsorvezetője, aki Pálffy Istvánt helyettesíti fél éves szabadsága idején. És hogy ki is Siklós, úgy szakmailag? Olvasd el a folytatásban!

A digitális tévé és a bulvár

A digitális tévé és a bulvárA nyári médiatábor nem csak a pihenésé, a Balaton partján megpróbálunk a fejekbe minél több tudást belezsúfolni, már amennyi a lángos mellé befér. A csoportmunka mellett fontosak az előadások, amelyekről többet is megtudhatsz alant.

A tábor tervezett programja

A tábor tervezett programjaA DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

Palira vettek

Palira vettekFergeteges élményben volt része azoknak a táborlakóknak, akik csütörtökön vacsora után részt vettek a Fele sem igaz vetélkedőn. A táborozók haláli nyugalommal tűrték, hogy a csoportvezetők aljas módon átverjék őket.

Örült rekord született

Örült rekord születettÚj rekord született kedd délután Balatonfenyvesen. Vajon hányan férnek el egy kétfős gyermekmedencében? Erre a kérdésre keresték a választ a szervezők, valamint a nézők. Az őrületes rekordról a folytatásban olvashatsz.

MInd a három

MInd a háromEzzel a gondolattal kezdte előadását Balázs Géza kedden délelőtt, melyet Sors Tamás távolmaradása miatt rendeztek meg ekkor. A gondolat lényegében végigkísérte az előadást. Géza rávilágított a tényre, hogy rengeteg helyen jelenik meg a három, mint mágikus szám, ahol meg nem, ott csinálunk.

A Mészáros Lázát úti derbi

A Mészáros Lázát úti derbiGyőzelmével hároméves átkot tört meg a táborlakók csapata. A csütörtöki sportnap egyik megkoronázásaképp került sor, a hagyományos Táborvezetők - Táborlakók futballmeccsre, mely akárcsak egy esztendeje fordulatos játékot és a rendes játékidő után (el) döntetlen állást hozott.

Híradó a kulisszák mögül

Híradó a kulisszák mögülRendhagyó programot szervezett Váry Gábor szakmai vezető, ugyanis Kruzslicz Dávid, a Beep TV csoportvezetője elhagyta a tábort vasárnap reggel, hogy a fővárosba utazzon és munkahelyi kötelezettségeinek tegyen eleget az RTL Klub Híradóban. Hogy mi is volt ez a program, a folytatásban kiderül.

Első 1 2 3 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság