Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

MInd a három

MInd a háromEzzel a gondolattal kezdte előadását Balázs Géza kedden délelőtt, melyet Sors Tamás távolmaradása miatt rendeztek meg ekkor. A gondolat lényegében végigkísérte az előadást. Géza rávilágított a tényre, hogy rengeteg helyen jelenik meg a három, mint mágikus szám, ahol meg nem, ott csinálunk.

A Mészáros Lázát úti derbi

A Mészáros Lázát úti derbiGyőzelmével hároméves átkot tört meg a táborlakók csapata. A csütörtöki sportnap egyik megkoronázásaképp került sor, a hagyományos Táborvezetők - Táborlakók futballmeccsre, mely akárcsak egy esztendeje fordulatos játékot és a rendes játékidő után (el) döntetlen állást hozott.

Híradó a kulisszák mögül

Híradó a kulisszák mögülRendhagyó programot szervezett Váry Gábor szakmai vezető, ugyanis Kruzslicz Dávid, a Beep TV csoportvezetője elhagyta a tábort vasárnap reggel, hogy a fővárosba utazzon és munkahelyi kötelezettségeinek tegyen eleget az RTL Klub Híradóban. Hogy mi is volt ez a program, a folytatásban kiderül.

Határfotókiállítás közelről

Határfotókiállítás közelről20 év. Ennyi telt el a határnyitás óta. Kedden este Szalay Zoltán, Táncsics- és Pulitzer Emlékdíjas fotóriporter érkezett táborunkba, hogy a húszéves apropó alkalmából rendezett, A Határnyitás 20 éve című kiállítást ismertesse saját képeivel és történeteivel.

Fotó minden áron

Fotó minden áronTüntetés, molotov-koktél és kődobálás, száguldó biciklisek, tomboló tömeg, harcias rendőrök. Ez csak néhány dolog, amivel egy fotósnak meg kell küzdeni a legjobb képekért. Smith János egy balszerencsés véletlen folytán van táborunkban, de ha már beköltözött hozzánk, fejeket is tágított.

Elvetemülten vetélkedtünk

Elvetemülten vetélkedtünkA DUE-táborokban hagyományos Érsok-Kruzslicz emlékvetélkedőn vehettek részt a táborlakók vasárnap este. A program két szervezője, Beke Dániel és Pál Zsombor nem hozott szégyent az alapítók nevére, s a várakozásoknak megfelelően őrültebbnél őrültebb feladatokat zúdítottak táborozókra!

Csúcsra törnek a vezetők

Csúcsra törnek a vezetőkA csúcsra szeretne jutni Herczeg Zsolt, táborvezető-helyettes és Turányi-Vadnay Szabolcs, szakmai vezető. A két jóbarát már régóta a ,,mászás” megszállotja, jópár csúcsot meghódítottak már közösen, most a táborban próbálkoznak.

A TV2 legnézettebb műsorát te készíted

A TV2 legnézettebb műsorát te készítedEz a felirat fogadta egy márciusi napon H. Tóth Hajnalkát munkahelyén. A Sünchannel csoportvezetője és Kruzslicz Dávid, a Beep TV első embere egy közös előadást rendeztek szerda este. Hogy miért kapta Hajni ezt a papírt, a folytatásból kiderül!

A szöveget élni kell hagyni!

A szöveget élni kell hagyni!Az idei DUE-tábor grafikus-tördelője Klebercz Kriszta tartott előadást a táborlakóknak vasárnap délelőtt a tipográfia alapjairól, a ma használt betűkészletekről, a szöveg helyes elrendezéséről, és ismertette a tördelés rövid munkafolyamatát is.

5W+H

5W+HEz a felirat már egyetlen DUE-táborozónak sem okozhat fejtörést, hiszen a többi között ezzel is megismerkedhedtünk a szombati Műfajelmélet előadáson. De mi a köze mindehhez az üvegfalnak és Velencének? A folytatásban kiderül!

Táborzárás

TáborzárásBezárja kaputi az idei Kommunikációs és Média Szaktábor. Búcsút veszünk a balatonfenyvesi táborhelyünktől és persze a régi és új barátoktól... Azért az utolsó nap is tartogat programokat.

Partra magyar!

Partra magyar!Egészen pontosan a Balatonpartra, Balatonfenyvesre, ahol pénteken elkezdődött a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktábora, ahonnan a Rádió7 és a promenad.hu két munkatársa, Blaskovics Dávid és Marton Sándor élőben jelentkezik minden nap.

Első 1 2 3 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság