Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Világrekorder rádiósok a DUE táborban!

Világrekorder rádiósok a DUE táborban!A Radiocafé 98.6 két munkatársa, Tóth Betti és (a tv2 Megasztár című műsorából is ismert) Bella Levente is vendégünk lesz a DUE július 5-én kezdődő balatonfenyvesi médiatáborában.

Minőségi bulvárt nem könnyű csinálni!

Minőségi bulvárt nem könnyű csinálni!Kezeljétek helyén a bulvárt! Ez volt a legfőbb tanulsága H. Tóth Hajnalka, a Parti Képesek, és Varga G. Gábor, a pRiviéra csoportvezetőinek hétfő délelőtti előadásán, amely a "Bulvárújságírás, sztárdömping" címet viselte.

Kopjás Fanni a Tábor Embere

Kopjás Fanni a Tábor EmbereKopjás Fanni, a The Hangemberz tagja (képünkön) lett a Tábor embere 2007-ben a DUE XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában.

Ember-e még az újságíró?

Ember-e még az újságíró?"Ember-e még az újságíró?" címmel a sajtómunkások társadalmi megítéléséről és a szakma erkölcsi dilemmáiról tartott előadást a táborban Herczeg Zsolt.

Ez volt a visszatérések tábora

Ez volt a visszatérések táboraHatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen. Herczeg Zsolt tudósítása.

Megkezdődött a tábor

Megkezdődött a táborJó hangulatban és jó időben kezdődött meg a DUE XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktábora Balatonfenyvesen. Kecskés István táborvezető, a DUE elnöke megnyitójában ismertette a tábor rendjét, valamint bemutatta a tábor húsz fős, gyakorló újságírókból és médiaszakemberekből álló vezetőségét.

Elméleti tűzoltás

Elméleti tűzoltásBalatonboglárra látogatott a DUE-tábor javarésze hétfőn. Katasztrófavédelmi napunk keretében a település köztestületi tűzoltósága látta vendégül a forgatócsoporttal, riporterekkel és fotósokkal érkező csapatot.

Antikrónikával tarolt a The Hangemberz

Antikrónikával tarolt a The HangemberzAntikrónikával tarolt a The Hangemberz Általános derültségre antikrónikát készített csütörtökön a The Hangemberz névre hallgató újságíró és rádiós csoport.

Lezárult a jelentkezés a médiatáborba

Lezárult a jelentkezés a médiatáborbaLezárult a jelenetkezés a DUE idei Médiatáborába. Mind a szervezők, mind a résztvevők lelkesen készülődnek a július 8-án kezdődő eseményre. Hogy pontosan kik lesznek ott, megtalálod a folytatásban.

Az ember

Az ember Újból gazdára talált a Tábor embere kupa. A vándordíjat az előző évekhez hasonlóan egy esti gálaműsor keretében adta át Kopjás Fanni, az előző év tábor embere.

Szépek

Szépek Megválasztották a legszebbeket. Péntek este a tábor embere gála keretében átadták a 2008-as tábor szépe díjakat.

Retrotáborozók hétvégéje

Retrotáborozók hétvégéjeRádióműsort és emlékcédét készítettek, focimeccset szerveztek és vetélkedőt rendeztek tegnap táborunkban az 1988-as AKAI-tábor egykori lakói. A vetélkedőn a régi tábori csoportok a Fele sem igaz játék szabályai alapján játszottak.

Első 1 2 3 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság