Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

De jó, hogy van ez a DUE!

De jó, hogy van ez a DUE!Ezt mondta a budapesti Educatio kiállítás egyik résztvevője, miután végighallgatta a DUE Médiahálóat, a diákújságíró egyesület bemutatkozását a DUE standjánál. 2010. január 22-én és 23-án több tízezer fiatal ismerkedhetett meg a Syma Csarnokban kiemelten közhasznú egyesületünkkel.

Duésok a Magyar Gallup Intézetben

Duésok a Magyar Gallup IntézetbenA rádiók hallgatottságának mérési módszereiről tartott előadást egy maroknyi duésnak 2005. október 27-én délután Varga Ilona főigazgató a Magyar Gallup Intézetben.

Esőben Kamaszfesztiváloztunk

Esőben KamaszfesztiváloztunkA DUE is részt vett 2010. szeptember 11-én az Országos Kamaszfesztiválon a budapesti Zöld Pardonban.

Iszap - megérkezett a DUE-s segély

Iszap - megérkezett a DUE-s segélyMegérkezett a DUE és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segélye Devecserbe, az iszapömlés miatt bajba került Gárdonyi Géza Általános Iskolába. Az intézmény diákrádiója egyesületünk tagja. Helyszíni tudósítás.

A Kempinski V.I.P. vendégei voltunk

A Kempinski V.I.P. vendégei voltunkA Kempinski Hotel Corvinus Budapest hotelben tett látogatást 2011. február 18-án pénteken a DUE Kulissza Gerilla Brigádja. A kíváncsi DUE-sokat Somlyai Zoltán, a hotel marketing- és értékesítési igazgatója vezette körbe a luxusszálodában.

Zsuzsa is megvolt - ráadásul a négyes metróban

Zsuzsa is megvolt - ráadásul a négyes metróbanMúltkor Évába hatoltunk be, ezért most Zsuzsát mászta végig egy tucatnyi DUE-s. 2008 április 3-án délután a 4-es metró építkezésének helyszínén vendégeskedett a DUE Kulissza Gerilla Brigádja a DBR Metró Projekt Igazgatóság és az Eurometro exkluzív vendégeként. (Az Éva egy alagút, a Zsuzsa a másik).

Alagúttörők lettünk Budapest alatt

Alagúttörők lettünk Budapest alattOlyan jó lenne úgy kezdeni, hogy húsz DUE-s kétszer is végigment Éván, de legyünk hivatalosak, mégiscsak egy 486 milliárd forintos beruházás helyszínén járt a DUE Kulissza Gerilla Brigádja. 2007. október 9-én a DBR Metró Projekt Igazgatóságának vendégeként a 4-es metró építkezésén vendégeskedtünk.

A DUE-KGB a McDonald's konyhájában járt

A DUE-KGB a McDonald's konyhájában jártA DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2005. szeptember 25-én délután rohamozta meg a Nyugati pályaudvar melletti McDonald’s-ot – az európai gyorsétkezdék legszebbikét. Hamar védőfelszerelésbe öltöztünk és ellenőrzésük alá vettük Magyarország legnagyobb "Mekijét”, ahol semmi sem maradhatott előttük rejtve.

Az első diákújságírók a bankok bankjában

Az első diákújságírók a bankok bankjábanA Magyar Nemzeti Bank tekintélyt parancsoló épületét, és az Állami Pénzverő Rt. üzemét vette be ezúttal a DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2005. november 18-án. Az épület környékét rengeteg rendőr őrzi, de a csapat a lehetetlent nem ismerve bepillanthatott "a bankok bankjának" színfalai mögé is.

A nagybetűs Rádióban vendégeskedett a DUE

A nagybetűs Rádióban vendégeskedett a DUEA Magyar Rádióban tett látogatást 2005. december 9-éna DUE Kulissza Gerilla Brigádja. A Budapesti Kommunkációs Főiskola néhány érdeklődő hallgatójával kiegészült csapatot Kuti Sándor hangmérnök Kiss Gábor informatikus és Érsok Zoltán hangmester társaságában kalauzolta végig az MR új stúdióin.

Bevetésen a DUE-KGB a Rendőrpalotában

Bevetésen a DUE-KGB a RendőrpalotábanBábjáték, rajzverseny, akadálypályák - most nem egy közművelődési ház programjait sorolom, hanem az Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) küzdelmének módszereit. Palágyi István, az Országos Rendőr-Főkapitányság (ORFK) OBB főtanácsosa vázolta fel nekünk - minden színészi készséget beleadva.

Valakik figyelik a blogodat

Valakik figyelik a blogodatNem csak megvan nekik minden Magyarországon megjelent könyv és újság úgy az elmúlt kétszáz évből, de minden mást is megkapnak, ami nyomtatva van – áruházi szórólapoktól éttermi étlapokig. Ráadásul a nyilvános internetes honlapokat is rendszeresen archiválják.

Első 1 2 3 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság