Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A KGB a színészek nyomában

A KGB a színészek nyomábanMármint a DUE-KGB és a Nemzeti Színház színésznagyságainak nyomában: lelkes kommandónk ugyanis sikeresen átkutatta a magyar színjátszás új központját. Mivel terrorizálják a jegyszedőket a felzaklatott nyugdíjasok? Milyen színű a szokatlan megjelenésű színház belülről és miért éppen kék? Kiderül!

Terror és tanulság pincétől padlásig

Terror és tanulság pincétől padlásigNem mondom, hogy érezzétek jól magatokat." Ezekkel a szavakkal bocsátotta útjára a DUE húszfős delegációját a Terror Háza sajtófőnöke február 10-én. Velencei Renáta indokoltan spórolta meg az udvarias semmitmondást: a múzeum elborzasztotta és elgondolkodtatta mindannyiunkat.

Fél nap diéta

Fél nap diétagyomornak talán. De a szemnek, a fülnek és az agynak már korántsem volt ínséges az a néhány óra, amelyet egy hűvös szerdai délelőttön a Parlamentben tölthettünk, ugyanis a DUE-s Incze Nikinek igen tartalmas programot sikerült összeállítania számunkra.

Legek háza a V.I.P. szektorból

Legek háza a V.I.P. szektorbólKulissza Gerilla Brigádunk január 21-én a Parlamentben járt, aminek olyan helyeire is bejutottunk, ahová egy átlagos látogató nem. Volt ott minden: korona, magán-tévéstúdió, gyufaszál-makett, óriáskönyv, Vilmos herceg.

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről

Szórakoztató politika - Tények a Tényekről„Én egy márka vagyok, a tv2 egy márka, Frei Tamás egy márka” – jelentette ki Bárdos András, a Tények főszerkesztője az adás stúdiójában. A DUE Kulissza Gerilla Brigád ennek a minőséghez ragaszkodó műsornak a szigorú munkafolyamatait követhette végig 2007. március 21-én, a TV2 épületében.

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárban

Vendégségben a piacvezető üdítőitalgyárbanZománcozott kádat küldtünk cserébe Coca-Cola koncentrátumért egy időben - árulta el Mészáros Zsuzsanna PR-munkatárs a közismert üdítőitalos cég gyárlátogatásán. Az érdekes információkért Dunaharasztiba kellett utaznia a DUE brigádnak 2006. május 25-én.

Duésok TCCC titkainak nyomában

Duésok TCCC titkainak nyomábanKulissza Gerilla Brigádunk legújabb hódítása The Coca-Cola Company. Kalandos utazáson vehettünk részt - villamos, HÉV, busz - mire eljutottunk Dunaharasztiba, hogy betekinthessünk a Cola gyár kulisszái mögé.

Eddigi legmagasabb mélypontján a DUE

Eddigi legmagasabb mélypontján a DUEFöldöntúli földalatti élményben volt része azoknak, akik eljöttek a DUE Kulissza Gerilla Brigád legutóbbi, Budavári Labirintus-beli látogatására. Aki nem jött, bánhatja, de a folytatásban megtudhatja, miből maradt ki.

Az állatkert és ami mögötte van

Az állatkert és ami mögötte vanKulissza Gerilla Brigádunk az állatkertben járt 2006. április 8-án, ahol minden állathoz tartozik egy sztori, érdekesség vagy egy furcsán átköltve visszahallott pletyka. Itt is bejutottunk néhány titkos helyre. Láttunk állatokat akcióban, egy 200 év körüli platánfát és a Sóhajok Hídját.

300 milliós díszletek között sétáltunk

300 milliós díszletek között sétáltunkElhagyatott gyártelepre kanyarodott szeptember 7-én a 168-as busz néhány DUE-sal a fedélzetén. A megállóban aztán biztató tábla fogadott: Csillagvirág utca. Ezek szerint – gondoltuk – nem vagyunk már messze a tv2 Csillagvirág klinikán játszódó, Jóban Rosszban című szappanoperájának stúdiójától.

A legkisebb királyfi

A legkisebb királyfiA DUE-KGB legutóbbi akciójának keretében tizenkettő plusz egy dués foglalta el a Magyar Televízió épületében a csatorna ifjúsági híradójának stúdióját. A királyi tévé székháza előtt gyülekező tucatnyi diákújságírót Steinhauser Andrea, a műsor egyik szerkesztője fogadta és vezette végig a stúdióban.

2003-ban is karácsonyoztunk

2003-ban is karácsonyoztunkHagyományainkhoz híven december 12-én ismét megrendeztük Budapesten DUE Karácsonyt, 2003-ban a Magyar Újságírók Országos Szövetségének székházában. A karácsonyi hangulat megteremtéséhez rövid műsorral kedveskedtünk a vendégeknek.

Első 1 2 3 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság