Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A harmadik az első

A harmadik az elsőÚjításokat vezettek be a tábor szervezői az első "dolgos" napon megrendezett versenyben. Az ősduésok kíváncsian vártak, hogy lesz-e olyan feladat, amelyben használhatatlan tárgyat kell eladni. Az verseny megkezdése előtt táborvezetőségi tagokra lehetett licitálni.

Vízirendőrök horgonyoztak le a táborban

Vízirendőrök horgonyoztak le a táborbanÉrdekes előadást tartottak a vízirendőrök csütörtökön kettőtől. Először a főfeladataikról beszéltek, mint pédául a vízi mentés, az igazoltatás és rendfenntartás, télen pedig a hajók karbantartása, a jég felügyelése és a körzetben lévő rendőrőrsök segítése.

A nyugalom és profizmus tábora

A nyugalom és profizmus tábora"Tíz éve nem születtek olyan színvonalas produkciók, mint az idei táborban" - Kecskés István értékelte ezekkel a szavakkal a DUE huszonhatodik médiatáborát július 9-én Balatonfenyvesen.

Túl a műfajokon

Túl a műfajokonAz elmúlt évekkel ellentétben ezúttal nem egy előadótól, hanem a táborvezetőség több tagjától hallgathattuk meg a műfajelméleti előadást. Ez így változatosabb és izgalmasabb is volt.

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2010. május 11-én 17 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagság fele nem jelent meg a DUE-irodában. A pótközgyűlés időpontja: 2010. május 14. péntek, 18.00 óra, a DUE XVII. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja után.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége rendkívüli közgyűlést hív össze. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2010. július 13. 14.00 óra, DUE iroda (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

A Sajtófesztivál sztárvendége: Schell Judit!

A Sajtófesztivál sztárvendége: Schell Judit!A filmben mindent megadott volna azért, hogy végre gyermeket szülhessen, s már az is mindegy volt, hogy kitől, a valóságban viszont már húszévesen, harmadéves főiskolásként sikerült megoldania ezt a „feladatot”.

Ezer diákújságíró bulizott a DUE Sajtófesztiválján

Ezer diákújságíró bulizott a DUE SajtófesztiváljánEzer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban. A Sajtófeszt vendége volt többek között Gundel Takács Gábor, Szily Nóra, Sváby András-és még sokan mások! Kattints!

10 Sulirádiót díjaztunk

10 Sulirádiót díjaztunkA DUE XIV. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján tartottuk a DUE Országos Iskolarádió Hálózatának éves jutalomsorsolását. Ebben az évben a kisorsolt 10 iskola (4 általános és 6 közép) mindegyike 15.000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalványt nyert!

A legjobbak Sajtófesztje

A legjobbak SajtófesztjeMinden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban.

A legjobbak Sajtófesztje

A legjobbak SajtófesztjeMinden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban.

DUE Rádió sorsolás győztesei

DUE Rádió sorsolás győztesei15. alkalommal tartottunk jutalomsorsolást az Országos Iskolarádió Hálózat tagjai között a Sajtófesztiválon! 150 ezer forint értékű Média Markt vásárlási utalványt sorsoltunk ki azok között az iskolarádiók között, melyek a tanév folyamán rendszeresen lejátszották sulirádiójukban a DUE Rádió mûsorait

Első 1 2 3 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság