Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Cikkíró versenyt hirdet a Hogyankell.hu

Cikkíró versenyt hirdet a Hogyankell.huCikkíró versenyt hirdet a felsőoktatási intézmények kommunikáció szakot vagy szakirányt végző hallgatói számára a Hogyankell.hu közösség által szerkesztett enciklopédia. A pályázattal nem csak tapasztalatot, hanem kétszemélyes wellnesshétvégét és gyakornoki pozíciót nyer a legjobb szerző.

DUE pótközgyűlés a Sajtófesztivál után

DUE pótközgyűlés a Sajtófesztivál utánA DUE Elnöksége 2019. május 27-ére hívta össze az egyesület évi rendes közgyűlését. Mivel ezen a tagság legalább fele nem jelent meg, pótközgyűlést kell tartani.

Kovács András Péter is velünk lesz a Sajtófesztiválon!

Kovács András Péter is velünk lesz a Sajtófesztiválon!A DUE 26. Országos ifjúsági Sajtófesztiválján ismét kiváló pódium beszélgetésekre számíthattok, ismerjétek meg Kovács András Pétert!

Filmteszt döntő - április 29!

Filmteszt döntő - április 29!Közel 600-an jutottak be és jelezték részvételi szándékukat a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. országos játékunk döntőjébe. A Magyar Film Napja előestéjén, április 29-én, hétfőn mérik össze tudásukat a filmtudorok az Akvárium klubban. GYIK

Mi is az a Pénz7?

Mi is az a Pénz7?Magyarország 2015-ben csatlakozott az Európa szerte közel 30 országban egy időben zajló European Money Week kezdeményezéshez. A program célja, hogy már fiatal kortól segítse a pénzügyek iránt érdeklődő diákokat ismereteik bővítésében, és felhívja a figyelmüket a mindennapi pénzügyi tudatosságra.

Lezárult a Filmteszt online fordulója

Lezárult a Filmteszt online fordulójaRekord számú kitöltéssel zárult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2 című országos játékunk online fordulója. Több mint 18 ezren mérették meg a tudásukat a magyar filmek világában. A legjobb 1.000 tesztkitöltő április 29-én folytatja a középdöntőben.

Lépj ki a sorból és ments életet!

Lépj ki a sorból és ments életet!Tíz magyarból mindössze egy mer vészhelyzetben cselekedni és elkezdeni az újraélesztést! A többi kilenc meg sem próbálja - vagy bátortalanságból vagy pedig arra vár, hogy majd másvalaki megteszi. Tippeket, a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt kitöltésével is kaphattok!

Tudós Csajok beszámoló: A kutatók háborúja, avagy az antibiotikum-rezisztencia kutatása

Tudós Csajok beszámoló: A kutatók háborúja, avagy az antibiotikum-rezisztencia kutatásaTudós Csajok legutóbb Czikkely Mártonnal ismerkedhettek meg, aki a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán tanul és emellett a MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpontjában dolgozik. Előadásában az antibiotikum-rezisztenciával kapcsolatos kutatásokról beszélt. Menich Kriszti beszámolója.

A giccses cuccokat ne hagyd otthon!

A giccses cuccokat ne hagyd otthon!A szervezők bejelentése szerint az állandóan megújuló fesztivál -1. és 0. napja olyan bulikkal várja a látogatókat, amelyekre korábban még nem volt példa.

Kultúrákon át- beszélgetés S.Takács Andrással

Kultúrákon át- beszélgetés S.Takács AndrássalTöbb országot jártak végig és a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon ezekről az utazásokról kultúrákról és az újságírás mesterfogásairól beszélgetett S. Takács András az On The Spot riportere, Hegyi Viviennel.

Rókusfalvy Pál is velünk lesz a Sajtófesztiválon!

Rókusfalvy Pál is velünk lesz a Sajtófesztiválon!a DUE 26. Országos ifjúsági Sajtófesztiválján ismét kiváló pódium beszélgetésekre számíthattok, ismerjétek meg Rókusfalvy Pált!

Alakul a Sajtófesztivál programja

Alakul a Sajtófesztivál programjaEgyre bővül az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programkavalkádja. Az eseménynek a főváros szívében található Akvárium Klub ad otthont. Közismert Vendégekkel, médiaszemélyiségekkel, színészekkel és sportolókkal, valamint díjátadókkal, a népszerű tesztjeink döntőivel, és rengeteg meglepetéssel.

Első 1 2 3 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság