Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Pénzügyes Help Desk: Diákmunka 1.

Pénzügyes Help Desk: Diákmunka 1.Munkát akkor vállalhatsz, ha elmúltál legalább 15 éves. Ha ez megvan, akkor is csak olyan munkát végezhetsz, ami tanszünetre esik, valamint előtte a szülővel alá kell íratni az ehhez szükséges papírokat.

Ifjúsági Sajtódíj 2019 MEGHOSSZABBÍTVA!

Ifjúsági Sajtódíj 2019 MEGHOSSZABBÍTVA!A DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József 1997-ben Ifjúsági Sajtódíjat alapított, amelyet évente egy fiatal tehetséges újságíró kaphat meg.

Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai

 Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai Ebben az évben is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett be a pályázatra. A legnépszerűbb az idén a diákfotós kategória volt. Díjátadó május 28-án, a DUE Sajtófesztiválon lesz.

Lezárult a Filmteszt online fordulója

Lezárult a Filmteszt online fordulójaRekord számú kitöltéssel zárult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2 című országos játékunk online fordulója. Több mint 18 ezren mérették meg a tudásukat a magyar filmek világában. A legjobb 1.000 tesztkitöltő április 29-én folytatja a középdöntőben.

Már csak a hétvégén töltheted ki a Filmtesztet!

Már csak a hétvégén töltheted ki a Filmtesztet!Az idő szorít! Már csak ezen a hétvégén van lehetőségetek, hogy kitöltsétek a Filmtesztet!

Filmteszt Helpdesk: Félvilág

Filmteszt Helpdesk: FélvilágEz a héten is segítünk, ogy minél jobban ki tudd tölteni a Nagy Magyar Filmteszt 2. kvízt! Bemutatjuk a Félvilgág c. filmet.

Ragadj mikrofont te is! – zene és irodalom Budapesten

Ragadj mikrofont te is! – zene és irodalom BudapestenSok tehetség, egy galéria, közösség és jó hangulat. Ezt ígéri a Crossover Budapest, a Négyszoba Galériában kezdő művészeknek, vagy műkedvelőknek most szombaton. Kemény Gabriella a rendezvény főszervezője mesél.

Pénzügyes Helpdesk: Bankkártya

Pénzügyes Helpdesk: BankkártyaA bakkártya a felnőttek játékszere? Ugyan, dehogy! Ez az egyik legjobb és biztonságosabb módja, hogy kezelni tudd a pénzed!

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?Kire bízzuk a megspórolt zsebpénzt? Hát a tesónkra tuti ne! Bemutatunk pár pénzkezelési ötletet.

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi verseny

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi versenyA verseny mindannyiunk életében jelen van. Az élet folyamatosan versenyhelyzetek elé állít minket, még ha az adott pillanatban nem is tekintünk a szóban forgó eseményre megmérettetésként.

Érdekel a filmes szakma. De hogyan tovább?

Érdekel a filmes szakma. De hogyan tovább?Jövőhét hétfőn déltől várja az érdeklődőket a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál a Toldi moziban, ahol számos szakember, és képzési intézmény lesz jelen.

Ne dőlj be! a márciusi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a márciusi DUE RádióbanVan olyan, aki nem hagy békén a neten? Hiába írod neki, hogy ne keressen többet, akkor is naponta többször villan fel a telefonod a nevével? A Ne dőlj be! e havi adásában fókuszban az online zaklatás egy speciális formája, a szexuális zaklatás.

Első 1 2 3 4 5 6 7 174 175 176 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság