Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Kreatív újrahasznosítás

Kreatív újrahasznosításKönyezetszennyezés, klímaváltozás, erdőírtás, szavak, melyekkel gyakran találkozhatunk, de nem tulajdonítunk nekik különösebb jelentőséget. Hiszen az életemet nem befolyásolja a dél amerikai esőerdők eltűnése. Vagy mégis? Tehetnék én valamit a világ megmentéséért?

Filmteszt Helpdesk: Üvegtigris

Filmteszt Helpdesk: ÜvegtigrisRobog a segítség a Filmteszt kitöltéséhez! Ki ne tudná, hogy melyik filmről van szó, ha azt olvassa:„Az egybubis az egy kicsit drágább, mert hát abból ki kellett vennem a többi bubit.” Üvegtigris dióhéjban.

Kreatív vagy és még vlogot is készítesz? Téged keresünk!

Kreatív vagy és még  vlogot is készítesz? Téged keresünk!A DUE Médiahálózat 2019-ben Junior Vlogger pályázatot hirdet a 14-24 év közötti diákok számára. Ahhoz, hogy pályázz nincs más dolgod, mint megmutatni, hogy te vagy a legelszántabb, legkreatívabb feltörekvő vlogger. A munkádat kedvenceid fogják díjazni!

Te már kitöltötted?

Te már kitöltötted?Frissítsük fel a szabályokat. Nézzük át tételesen, hogyan lehet tied egy robogó vagy egy ingyen jogsi :)

Légy mestere a pénznek!

Légy mestere a pénznek!Ha kilencedikes, tizedikes vagy tizenegyedikes vagy, feltétlenül jelentkezz a jövődről szóló játékra!

Van pár dalod? Akkor pályázz!

Van pár dalod? Akkor pályázz!A DUE Médiahálózat 2019-ben dalíró pályázatot hirdet 14 és 24 év közötti fiatalok számára. A feladat, hogy a dal a biztonságos közlekedés témájához kapcsolódjon. Figyeljünk jobban magunkra és egymásra, amikor akár gyalog, akár biciklivel vagy motorral közlekedünk.

Sikeres nyelvvizsga? Segítünk!

Sikeres nyelvvizsga? Segítünk!Folytatjuk beszélgetésünket Pásztiné Fritz Adriennel, a LanguageCert Vizsgaközpont vezetőjével, aki hasznos és érdekes dolgokat mesélt nekünk a LanguageCert nyelvvizsgáról és a sikeres vizsgázást elősegítő felkészülésről.

Nem csak tanítják, csinálják is!

Nem csak tanítják, csinálják is! Idén is kihirdették az év Magyar Sajtófotó díjazottjait, és nem kis örömünkre két DUE-s is köztük van. Ladjánszki Máté II. helyezést ért el, Sóki Tamás képét a zsűri dicséretben részesítette.

Ne dőlj be! a decemberi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a decemberi DUE Rádióban"Nagyon csúnya ez a pulcsi, olyan mintha a kukából szedted volna ki" - ez még azon mondat volt, amit ha egy zaklató leír az áldozat könnyen megemészt, ugyanakkor ennél sokkal durvább mondatok is elhangzhatnak.

Ne dőlj be! az októberi DUE Rádióban

Ne dőlj be! az októberi DUE RádióbanAz internet az elmúlt 20 évben meghatározó szerepet kapott az ember életében, de ahogy a jelentősége, úgy az interneten keresztül ránk leselkedő veszélyek is növekednek.

Ne dőlj be! a novemberi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a novemberi DUE RádióbanA cyberbullying, vagyis az online megfélemlítés és zaklatás a közösségi felületek térnyerésével egyre több fiatalt veszélyeztet. A leginkább kitett korosztályt a fiatal tinédzserek, a 12-16 év közti korosztály adja.

Ne dőlj be! a szeptemberi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a szeptemberi DUE RádióbanDwayne Johnson és Bill Gates a pénzüket osztogatják a Facebookon? Feltalálták az elhízás ellenszerét, és csak egy kattintásra vagy az elixír megrendelésétől? Hibás magyarságú e-mailben szólít fel fizetésre a bank? Vigyázz, mire klikkelsz rá!

Első 1 2 3 4 5 6 7 167 168 169 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság