Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megrázó valóság

Megrázó valóságVan Szolnokon egy különleges lánycsoport, akik 2016-ban hatalmas feltűnést Keltettek a tv2 „kismenők” című műsorában. A 22 tehetséges tizenéves lány azóta sem Pihen, műsoraik pedig fontos tartalmat hordoznak.

A bankok is védenek a pénzmosás ellen

A bankok is védenek a pénzmosás ellenFölöslegesnek tartod a banki adminisztrációt? Pedig érted van!

Közös együttműködés

Közös együttműködésFolytatjuk az Okosan a pénzzel rovatunkat és nemzetközi vizekre evezünk, mégis úgy, hogy a pénzmosás témakörében.

Mi is az a pénzmosás?

Mi is az a pénzmosás?Honnan ered a pénzmosás? Ki volt az első ember, aki ezt "nyíltan" felvállalta? Egyáltalán ez csak a filmekben van? Hát nem. Az Okosan a pénzzel rovat, novemberi témája következik!

Az iskolai büfében is lehet már kártyával fizetni!

Az iskolai büfében is lehet már kártyával fizetni!Nagyon kínos, ha egy hideg, esős délelőtt megkívánsz a sulibüfében Egy forrócsokit, de nincs készpénz nálad. Ugyanakkor a bankkártyádon van fedezet. Milyen jó csak Hozzáérinteni a kártyádat a terminálhoz, Mintsem lemondani a lélekmelegítő nedűről, ugye?

Új Fintelligence központ nyílt

Új Fintelligence központ nyílt2017-től a kormány egy igazán sokrétű programot dolgozott ki a pénzügyi tudatosság növelésére. Hogy miért? Azért, hogy a diákok ne ijedjenek meg, ha a kamatos kamatról hallanak, és be tudják osztani a zsebpénzüket, megtanuljanak a pénzzel okosan bánni.

A jövő generációja

A jövő generációjaMintegy 10 év előkészítő munka után – 1989. november 20-án fogadta el a Gyermekjogi egyezményt Ez azóta a Gyermekjogok Világnapja. Az egyezmény összefoglalja azoknak a jogoknak a minimumát, amelyeket minden államnak biztosítania kell a gyermekek számára.

Csak a hungarikumok az igazi értékek?

Csak a hungarikumok az igazi értékek?Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Így van ez büszkeségeinknél is. Minden hungarikum nemzeti érték, de nem lehet minden nemzeti érték hungarikum. Fontos tudni, hogy a hungarikum mozgalom alulról felfelé építkező rendszer.

Szerdán startol a Tudós csajok

Szerdán startol a Tudós csajokLezárult a jelentkezés! Megvannak a szerencsés diákok, akik részt vehetnek a tudós csajok exkluzív tehetséggondozó programban, amelyet a DUE Médiahálózat szervez olyan diákoknak, akik érdeklődnek a természettudományok iránt, és igazi tudós palánták már most.

DUE-KGB: X-faktor stúdiólátogatás

DUE-KGB: X-faktor stúdiólátogatásEgyütt keressük meg az X-et! A DUE KGB decemberben az X-faktor stúdiójába merészkedik be! A részvétel jelentkezéshez kötött a férőhelyek korlátozottak.

Vékony a határ

Vékony a határAz az érzésed, hogy ha csak kikapcsolod a telefonodat, akkor megoldod a helyzeted. Hát nem, ugyanis sokszor más trükkökhöz is.

Hogyan rázzam le zaklatót?

Hogyan rázzam le zaklatót?Mindig határozottan nemet kell mondani. Letiltani, jelenteni, újra és újra. Ezt tette Nagy Enikő is.

Első 1 2 3 4 5 6 7 162 163 164 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság