Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Bankkártya, hitelkártya, PIN kód

Bankkártya, hitelkártya, PIN kódNapjaink fontos kelléke a bankkártya, hiszen kényelmes a használata, és a ha lapul egy a zsebünkben, az nagyban segíti a hétköznapokat, mindennapi életünket, mentesít a készpénz használata alól, nem kell bajlódnunk a fémpénzekkel sem.

Dj Groovelyne és Saxoman! – Fergeteges zenés nyitány a Sajtófesztiválon

Dj Groovelyne és Saxoman! – Fergeteges zenés nyitány a SajtófesztiválonAz idei a DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja, melynek alkalmából egy igazán különleges és egyedi produkciót hozunk el nektek május 11-én a TESLA nagyszínpadára!

Farkas Franciska is vendégünk lesz a 25. Sajtófesztiválon

Farkas Franciska is vendégünk lesz a 25. Sajtófesztiválon A szegénységből kitörni vágyás módozatait járja be a filmvásznon, sokszor szélsőséges élethelyzetekben mutatja a kamera. Játszott az Aranyéletben, a Brazilokban és A vér és méz földjében.

Okosan bánj a pénzzel!

Okosan bánj a pénzzel!THM, kamatos kamat, hitel, kereslet-kínálat görbe… Mindegyik szó nagyon felnőttesen és komolyan hangzik, amit magunktól távol állónak érzünk. De muszáj hozzá értenünk, ha boldogulni akarunk a világban.

Ember Márk is ott lesz a 25. sajtófesztiválon

Ember Márk is ott lesz a 25. sajtófesztiválonEmber Márk, a Füvészkert hűséges pásztora, A padlás fantasztikus Rádiósa, Maugli dzsungelének félelmetes tigrise, a Szentivánéji álom Lysandere, és egyben az Oltári csajok szívtipró Herczeg Kornélja is. De vajon mi érdekli őt igazán?

„Lássuk van-e még morál a világon?” – KOLDUSOPERA a TRIP bázisán

„Lássuk van-e még morál a világon?” – KOLDUSOPERA a TRIP bázisánTolvajok, csalók, kurvák, piti bűnözők világába vezet ez a XVIII. századi szatirikus népopera. Egy olyan világba, ahol csak azok maradnak a felszínen, akik ügyesen halásznak a zavarosban, és akiknek nincsenek erkölcsi skrupulusai.

Hallgatni Aranyt! - MMA

Hallgatni Aranyt! - MMARátóti Zoltán Jászai Mari- és Magyarország Érdemes Művésze díjakkal kitüntetett színművész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja az Arany János Emlékév kapcsán rendhagyó ötlettel állt elő.

Ha csúszol, még fontosabb a biztonság!

Ha csúszol, még fontosabb a biztonság!A síelés szerelmesei naponta lesik a hójelentéseket és már számolják a napokat, hogy mielőbb kedvenc téli sportjuknak hódolhassanak valamelyik környező ország pályáján. A síelés veszélyes, még a legbiztonságosabb pályán, a legjobb síelőt is érheti baleset.

Arany szókincse után csak vágyakozunk

Arany szókincse után csak vágyakozunkKubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész két verset szavalt el a Hallgatni Aranyt programban. Szerinte Aranyt költészete mellett jelleme is kiemelte a költőink közül, így nem csak a páratlan szókincse miatt érdemes az ifjúsággal megszerettetni.

A készpénz ideje lejárt

A készpénz ideje lejártPénzügyes rovatunkban minden hónapban közelebb hozunk hozzád egy elsőre bonyolultnak tűnő, de nagyon fontos pénzügyi területet, hogy bebizonyítsuk: ez nem csak a felnőttek terepe.

Téged is vár a Trip Hajó legénysége

Téged is vár a Trip Hajó legénységeA TRIP HAJÓ várja a kultúra kedvelőit tavasszal is. Csokorba gyűjtöttük a legizgalmasabb koncerteket. Olyan külföldi előadókkal is találkozhatsz, akiket eddig csak a youtube-ról ismertél.

Nem mindennapi, különleges szaxofonos nyitány a Sajtófesztiválon

Nem mindennapi, különleges szaxofonos nyitány a SajtófesztiválonA DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját egy tehetséges, méltán népszerű szaxofonos, fergeteges zenés produkciója fogja megnyitni. Megtisztelő számunkra, hogy fellépőink között üdvözölhetjük a Best Event DJ szaxofonosát, Kovács Szilárdot, azaz „Saxomant”!

Első 1 2 3 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság