Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Töltsd ki a Nagy Magyar Filmtesztet, és nyerj egy vadiúj iPhone-t!

Töltsd ki a Nagy Magyar Filmtesztet, és nyerj egy vadiúj iPhone-t!Szereted a filmeket és a magyar filmekről úgy gondolod, hogy mindent tudsz? Majd meglátjuk! Tedd próbára magad és nyerd meg a FŐDÍJAT, egy vadiúj iPhone-t!

„A mobil várhat!” pályázat lezárult

„A mobil várhat!” pályázat lezárultA DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázatára rengetegen jelentkeztek és nemcsak szelfiből, de pályázatból is kaptunk bőséggel.

Egyedülálló nyári tábor az USA-ban

Egyedülálló nyári tábor az USA-banA Camp Rising Sun egy több mint 80 éve működő 4 hetes nyári tábor, melynek célja a jövő vezetőinek nevelése. A táborban több mint 25 országból vesz részt 60 fiú és lány, ahol is részesei lesznek életük élményének.

Kinyílt a világ a 17. DUE Médiatalálkozón, Fehérgyarmaton

Kinyílt a világ a 17. DUE Médiatalálkozón, FehérgyarmatonAki nincs fent valamelyik közösségi oldalon, az tulajdonképpen nem is létezik – szokták mondogatni. Tényleg lemarad, aki kimarad? Ma már elképzelhetetlen az élet internet és közösségi oldalak nélkül. De mekkora a közösségi portálok társadalomformáló és befolyásoló hatása?

Engedj be! – Vámpírdráma a tinédzsermagányról

Engedj be! – Vámpírdráma a tinédzsermagányrólNE DŐLJ BE! programunk keretében ajánljuk figyelmetekbe az ENGEDJ BE! történetét. Az iskolai bántalmazással és tinédzsermagánnyal sokkoló sztorit Magács László teátruma, a Trip dolgozta fel.

Elindult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak!

Elindult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak!Ki a magyar filmek leghíresebb gátőre? Honnan ered a „bubis” kifejezés? Kapásból tudod a válaszokat az ilyen kérdésekre? Akkor a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak bizony neked szól! Január végéig próbára teheted, mennyit tudsz a magyar filmekről, és ha elég sokat, akkor a fődíjra is esélyes vagy!

Megjött a Sziget aftermovie – indul a Love Revolution

Megjött a Sziget aftermovie – indul a Love RevolutionItt az alkalom, hogy ismét átéljük a 25. Sziget legjobb pillanatait a most elkészült filmet nézegetve. Jövőre pedig elkezdődik egy újabb 25 év, a “Szeretet Forradalma” jegyében.

A tizedes meg a gyerekek

A tizedes meg a gyerekekKi a magyar filmek leghíresebb gátőre? Hol is volt a vörösingesek bázisa? Kapásból tudod a válaszokat az ilyen kérdésekre? Akkor a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak bizony neked szól! Tedd magad próbára, mennyit tudsz a magyar filmekről!

Évzáró DUE-klub: Ugródeszka, vagy álommeló?

Évzáró DUE-klub: Ugródeszka, vagy álommeló?Te mit választanál? Vidéken maradni, a városodhoz szólni, egy kisebb, családias közösségbe tartozni és biztos munkahelyen dolgozni? Vagy inkább a szerencsére mernéd bízni a sorsod, hogy aztán bekerülhess egy országos rádió, TV, vagy újság stábjába, és megvalósítsd az álmaidat?

Igazi DUE-s vagy? Akkor tegyél jót!

Igazi DUE-s vagy? Akkor tegyél jót!A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

Tudós csajok pályázat – A kiválasztottak nagy napja

Tudós csajok pályázat – A kiválasztottak nagy napjaElérkezett a várva várt nap a Tudós csajok pályázatra jelentkező és kiválasztott diákok számára! Sokat izgultak a kis tudósok, de mára már nagy lelkesedéssel várják az első alkalmat.

Ingyenes filmvetítés és közönségtalálkozó

Ingyenes filmvetítés és közönségtalálkozóNézd meg velünk a Budapest Noir-t és beszélgess a főszereplőkkel. Bújj bele Te is a bűnügyi újságíró szerepébe, nézzük meg együtt milyen volt az oknyomozás a 30-as években, Budapesten.

Első 1 2 3 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 176 177 178 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság