Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ne dőlj be! a 48 órás kihívásnak

Ne dőlj be! a 48 órás kihívásnakA „48 órás kihívás" egy igen labilis korosztályt céloz meg, a 14 évnél fiatalabbakat. A kihívás lényege, hogy a lehető leghosszabb időre, de minimum 2 napra vesszen nyomuk a fiataloknak.

Utazás a Cern-be - Tudós csajok beszámoló

Utazás a Cern-be - Tudós csajok beszámolóA Tudós csajok csoportjában van két tudós srác is, akik az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont Részecske- és Magfizikai Intézetében eltöltött élményeikről mesélnek. Bence és Tamás szerencsések, mert 26 csodás és okos lány társukkal együtt látogathatták meg a központot.

NETbiztosnak érzed magad?

NETbiztosnak érzed magad? Hallottál már a Telenor és a DUE közös pályázatáról? Két témában várunk, maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Legyél NETbiztos! Hívd fel a figyelmet egy általad készített videóban az internetes zaklatás veszélyeire és a személyes adatok védelmére az interneten.

Egyik kutya, másik etológus - Tudós csajok beszámoló

Egyik kutya, másik etológus - Tudós csajok beszámolóLáng Laura egy ifjú "Tudós csaj", aki beszámolójában mesél egy kicsit nekünk az Etológiáról és az élmény alapú helyszínlátogatásról amin részt vett. Kutyák a laborokban, jutifalat a tarsolyban!

Mi a rohamivás és az „Italmérték” program?

Mi a rohamivás és az „Italmérték” program?A drog mellett az alkohol veszélyeivel mintha kevesebbet foglalkoznánk. Pedig egyre nagyobb divattá válik a fiatalok körében az ún. rohamivás (binge drinking), amely mögött a szándékos, gyors berúgás vágya áll.

Lápba fagyott jégkorszakok nyomában - Tudós csajok

Lápba fagyott jégkorszakok nyomában - Tudós csajokTudós csajok ismét bevetésen! Ezúttal Erdősi Bogi, a program legtehetségesebb tagja mesél nekünk. Pollenek- apró zavaró allergének a szénanáthások számára. A kutatók viszont lehetőséget látnak bennük, nem is olyan kicsit, mint amilyen méretűek, hiszen többségük csupán mikrométeres tartományba esik.

Hogyan derül ki, hogy valaki grooming áldozata?

Hogyan derül ki, hogy valaki grooming áldozata?Sajnos sokszor túl későn derül ki, hogy valakit ilyen módon félrevezetnek. Előfordulhat, hogy csak akkor lesz ez nyilvánvaló, amikor valamilyen szexuális ajánlatot kap a másiktól. 2019. január, DUE Online.

Exkluzív látogatás a Sztárban sztár +1 kicsi stúdiójában

Exkluzív  látogatás a Sztárban sztár +1 kicsi stúdiójábanPáratlan lehetőséget kaptak a DUE Médiahálózat újságírópalántái: 2017.január 26-án a SuperTV2 ismert és közkedvelt műsorának, a Sztárban sztár + 1 kicsinek nézői és részesei lehettünk, és egy exkluzív szombat délutánt tölthettünk a Róna utcában.

Színes programmal várunk a Filmteszt döntőjén

Színes programmal várunk a Filmteszt döntőjénRADICS PETI, CULTUREGEEKS, UNGDANI, BROADTEST, SZABÓ SIMON már biztos, hogy ott lesz a Nagy Magyar Diák Filmteszt döntőjén. Gyere el Te is!

NE DŐLJ BE! Nincsenapám, seanyám

NE DŐLJ BE! Nincsenapám, seanyámA DUE Ne dőlj be! programsorozata keretében ezúttal a Kolibri Színházba látogathatunk el. Szabó Borbála Nincsenapám, seanyám előadását ajánljuk figyelmetekbe. Az előadást követően drámafoglalkozáson is részt veszünk.

Ott lehetünk A Dal elődöntőjének főpróbáin

Ott lehetünk A Dal elődöntőjének főpróbáinA legaktívabb duésok ott lehetnek A Dal elődöntőjének főpróbáin. Lement a harmadik válogatóadás, volt gyors és lassú nóta, modern pop és autentikus cigányzene, mexikói sombrero, kedveskedés és persze kemény kritika.

Tudatosan használja? Nethasználati önteszt a Telenortól a Biztonságos Internet Napra

Tudatosan használja? Nethasználati önteszt a Telenortól a Biztonságos Internet NapraA Biztonságos Internet Nap alkalmából bárki letesztelheti a Telenor kérdőívével, hogy mennyire használja tudatosan az internetet. A mobiltársaság fontos célkitűzése annak tudatosítása, hogyan lehet az online tér a lehető legjobb célokat szolgáló, hasznos és biztonságos közeg mindenkinek.

Első 1 2 3 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság