Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Az ókori Egyiptom és Amerika felfedezése

Az ókori Egyiptom és Amerika felfedezéseA DUE és a Nézőképző bemutatja AZ ÓKORI EGYIPTOM – VIZUÁLIS MŰVÉSZETEK és AMERIKA FELFEDEZÉSE - FILMMŰVÉSZET előadást.

Taxidermia - Filmajánló

Taxidermia - FilmajánlóA film címe magyarul annyit jelent: halott állatok kipreparálása, ám a tulajdonképpen szkeccsfilmnek, vagyis összeillesztett rövidfilmekből, egymásra ható rövidfilmekből álló filmnek is tekinthető Pálfi György műnek csak az utolsó epizódja szól valóban egy preparátorról.

NE DŐLJ BE! - Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

NE DŐLJ BE! - Elindult a Nagy Diák Bűnmegelőzési TesztCyberbullying, happy slapping, dizájner drogok – ezek a legújabb veszélyek, de emellett ugyanúgy jelen vannak a lopások, verekedések, erőszakos cselekmények a fiatalok körében is. A diákok szereplői lehetnek akár elkövetőként, akár áldozatként ezeknek a bűneseteknek.

Oscar-jelölt a Testről és lélekről!

Oscar-jelölt a Testről és lélekről!Kihirdették a 2018-as Oscar-díj hivatalos jelöltjeit, köztük a Legjobb idegennyelvű film díjáért versenyző filmeket is. Legnagyobb örömünkre Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása is a jelöltek közt szerepel, a film négy másik alkotással száll versenybe március 4-én.

Mobilnet videós képzés a Telenor székházában

Mobilnet videós képzés a Telenor székházábanKivételes lehetőség az okostelefonok és a videózás iránt érdeklődő diákújságíróknak! A Telenor Magyarország törökbálinti székházában, az ország egyik legmodernebb épületében tartunk mobilnetes videós workshopot, melynek témája a mobilnet és a közösségi hálózatok okos hálózata!

A nyomozó - Filmajánló

A nyomozó - FilmajánlóBár volt magyar krimi, voltak remek magyar bűnügyi filmek, azokon a Kádár-kor erősen rajta hagyta a nyomát: a bűnelkövető többnyire csak külföldi vagy külföldiek által megtévesztett magyar lehetett, és a bűn feltárása után a rend maradt.

Múzeumtól a dzsungelekig - Tudós csajok beszámoló

Múzeumtól a dzsungelekig - Tudós csajok beszámolóMarton Réka a Tudós csajok tehetséggondozó projekt résztvevője, aki egyébként tengerbiológus szeretne lenni és a mélytengerek élővilágának szerelmese, különösen a polipoké, most egy kicsit másabb vizekre evezett és Vörös Judit hüllőkutató előadásának köszönhetően már a kétéltűeket is szívébe zárta.

Brazilok - Filmajánló

Brazilok - FilmajánlóA film elején az Egerhez közeli Noszvaj barlanglakásait látjuk. Itt, elég nagy nyomorban, még ma is élnek romák, földpadlós kunyhókban. Bár a barlanglakások többsége ma már látványosság.

DUE-klub: "Háttéremberek" előtérben

DUE-klub: Amikor bekapcsolod a rádiót, neked természetes a jó hangzás. Amikor TV-t nézel, természetes a jó látvány. Amikor olvasol egy cikket, természetes, hogy profi fotóval illusztrálják. Amikor elmész egy koncertre, természetes a minőségi hangzás és az izgalmas látvány.

Testről és lélekről - Filmajánló

Testről és lélekről - FilmajánlóAz utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar szerzői filmjében egy nő és egy férfi ugyanazt álmodja. A húsüzemben, ahol dolgoznak, egy pszichológus előtt kell beszélniük az álmaikról, és ekkor derül ki, hogy mélyen, tudat alatt, közük van egymáshoz: jobban, mint gondolták.

Csak a szél - Filmajánló

Csak a szél - FilmajánlóA 2008-ban és 2009-ben elkövetett úgynevezett cigány-gyilkosságok előtt rasszista indíttatásból csak a második világháborúban öltek meg embert Magyarországon. Csupán azért, mert más a bőrszíne.

Coming out - filmajánló

Coming out - filmajánlóA film címe magyarul annyit jelent: előbújás, önfelvállalás, és általában arra a helyzetre használjuk, amikor valaki felvállalja, hogy a saját neméhez vonzódik.

Első 1 2 3 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság