Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Kampányok a bullying és a cyberbullying ellen

Kampányok a bullying és a cyberbullying ellenAz iskolában, a munkahelyen, akár még a családban is – vagyis szinte minden közösségben – előforduló, szomorú jelenség a kiközösítés. A nagyjából egymilliárd iskolába járó gyermek egynegyedét érte már valamilyen zaklatás!

Kiskarácsony, nagykarácsony

Kiskarácsony, nagykarácsonyKellemes karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag új esztendőt!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. - 03.31-ig meghosszabbítva!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. - 03.31-ig meghosszabbítva!A DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni.

Sok-sok kedvesség egy cipősdobozban

Sok-sok kedvesség egy cipősdobozbanA DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciójához. Az ajándékokkal megtöltött dobozokat a segélyszervezet még karácsonyig eljuttatja a rászoruló gyerekeknek.

Két félidő a pokolban - Filmajánló

Két félidő a pokolban - Filmajánló1944-ben egy ukrán táborban egy csapat munkaszolgálatos barátságos futballmérkőzést játszhat a német katonák válogatottjával Hitler születésnapjának tiszteletére.

Mozigépész nagypapa előny!

Mozigépész nagypapa előny!Új telefon, részvétel egy exkluzív filmvetítésen és bepillantás akár a kulisszák mögé? Most egy mindössze pár perces teszt kitöltésével mindezt megkaphatja az a diák, aki igazán otthon van a magyar filmek világában.

NETbiztos pályázat – Segítünk ötletelni

NETbiztos pályázat – Segítünk ötletelniSzeretnénk megosztani veletek néhány információt és tippet, melyik kategóriában, milyen témákat is dolgozhattok fel. Természetesen szabadon dönthetitek el, hogy miről szeretnétek videót, kisfilmet készíteni, mi csak a kezdő löketet szeretnénk megadni számotokra.

Hukkle - Filmajánló

Hukkle - FilmajánlóA film jeleneteit Ozorán, a helyiekkel úgy vették fel, hogy a szereplők nem tudták, a film valójában egy gyilkosságsorozatról, arról szól, hogy az asszonyok megmérgezik, kiiktatják, leszedálják a teherré vált férfiakat.

2017 utolsó DUE klubja: Ugródeszka vagy álommeló

2017 utolsó DUE klubja: Ugródeszka vagy álommelóMinden évet le kell zárni valahogy. Valahol valaki éppen halálra tanulja magát a vizsgaidőszakban, esetleg éppen, hogy élvezi az év végi lazaságot. Valakik éppen könnyes búcsút vesznek egymástól, máshol pedig új barátságok alakulnak.

Nem a Föld körül forog a világ? - Tudós csajok beszámoló

Nem a Föld körül forog a világ? - Tudós csajok beszámolóLétezhet a Földön kívül élet? Milyen lehet? Hol van? Hogyan kerüljünk vele kapcsolatba? Sok kérdés van megválaszolatlanul a világűrrel kapcsolatban. Az biztos, hogy bolygónk nincs egyedül. Számtalan égitest veszi körül.

Középpontban a megelőzés

Középpontban a megelőzés Ismeretterjesztő verseny középiskolásoknak a magas koleszterinszint veszélyeiről. Debrecen, 2017. 12. 15. – Lezajlott a Koleszterin Suli keretében a debreceni középiskolások számára szervezett „IgenX" verseny döntője 2017. december 15-én a debreceni Kölcsey Művelődési Központban.

Ernelláék Farkaséknál - Filmajánló

Ernelláék Farkaséknál - FilmajánlóA színdarabként sikerrel futó művet nagyon kevés pénzből a szerző, Hajdu Szabolcs a családjával adaptálta: a családi dilemmákról, feszültségekről szóló filmben a gyerekeket a saját gyerekei játsszák, a feleséget a felesége.

Első 1 2 3 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság