Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE Rádió – Okosan a pénzzel

DUE Rádió – Okosan a pénzzelPénzügyek kreatívan? Miért is ne?! Irány Miskolc, irány a Fintelligence! Becslések szerint 200 ezer diák bevonásával zajlott le március elején az idei Pénz7, vagyis a Pénzügyi és Vállalkozói Témahét.

Lezárult a NE DŐLJ BE! teszt online fordulója

Lezárult a NE DŐLJ BE! teszt online fordulójaKimagasló érdeklődés mellett zárult a NE DŐLJ BE! Bűnmegelőzési Teszt 2018. január 22. – 2018. április 15. online szakasza.

Időjárás? Ne a békát kérdezzük! - Tudós csajok beszámoló

Időjárás? Ne a békát kérdezzük! - Tudós csajok beszámolóPáli Emese Kincső a Tudós csajok Koplex Tehetséggondozó Program egyik résztvevője az Országos Meteorológiai Szolgálatnál tett látogatásról mesél. A tudóskák a MET falait döngették információkra, érdekességekre kiéhezve. FIGYELEM! Kincset érő beszámoló következik!

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. március

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. márciusBankkártya, paypass, mobilfizetés. Mindössze néhány olyan kifejezés, amely szinte észrevétlenül épül be hétköznapi beszédünkbe, hiszen a pénzügy világa is halad a korral.

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. február

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. februárFényképező: pipa! Fogkefe: pipa! Papucs: pipa! Indulásra készen! Vagy mégsem?! Hosszabb utazásra való felkészüléskor gyakorta kifelejtünk a poggyászból ezt-azt, van azonban egy olyan kellék, melynek meglétéről síelés vagy nyaralás előtt mindenképpen célszerű megbizonyosodnunk.

Még a héten kitöltheted a Kresz-tesztet

Még a héten kitöltheted a Kresz-tesztetÁprilis 22-én zárul a Generali Nagy Diák Kresz-teszt – regisztrálj, tölts és nyerj! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy komplex jogosítvány vagy egy robogó.

FELHÍVÁS! - Legyen április 30-a a Magyar Film Napja!

FELHÍVÁS! - Legyen április 30-a a Magyar Film Napja!A magyar filmművészet megszületése óta eltelt közel 120 év minden időszakában nagy számmal voltak jelen olyan kiemelkedő tehetségű filmalkotók, akik hazai vagy külföldi pályájuk során világhírűvé tették a magyar filmet.

Még 5 napig kitöltheted a NE DŐLJ BE! tesztet

Még 5 napig kitöltheted a NE DŐLJ BE! tesztetMár mintegy 13 ezren kitöltötték a NE DŐLJ BE! tesztet. Ne maradj le a nyereményekről Te sem. Még van öt napod, hogy válaszolj a 20 eldöntendő kérdésre. Középdöntő és döntő élőben a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. Látogass el a nedoljbeteszt.hu oldalra.

Az emberiség vagy a gépek fejlődése? - Mesterséges intelligencia

Az emberiség vagy a gépek fejlődése? - Mesterséges intelligenciaA tudós csajok az MTA TTK Agyi Képalkotó Központjában jártak. Erdősi Boglárka, akinek ez már nem az első és nem is az utolsó tudósítása, részletezi nekünk a központban hallottakat, mit is érdemes tudnunk a mesterséges intelligenciáról. Stephen Hawking sötét jóslata valóban beteljesül a jövőben?

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Szavazz Te is Európa legjobb ifjúsági filmjéről

Szavazz Te is Európa legjobb ifjúsági filmjérőlMozizzunk együtt május 6-án a budapesti Tabán moziban. Szavazz Te is Európa legjobb ifjúsági filmjéről! A programban 1500 fiatal, 42 város, 3 film vesz részt.

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. SajtófesztiválonAz Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

Első 1 2 3 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság