Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A kortalan polihisztor – Lisa Stansfield a Veszprémfest Nagyszínpadán

A kortalan polihisztor – Lisa Stansfield a Veszprémfest NagyszínpadánA 80-as évek végén és a 90-es években Lisa Stansfieldet a világ egyik legnépszerűbb popsztárjaként tartották számon. Érzelmes, magával ragadó hangjának és kortalan popdalainak köszönhetően a slágerlisták élére jutott az Atlanti-óceán mindkét partján. Július 15-én a Veszprémfesten lép színpadra.

Agytorna is lesz a Sajtófesztiválon

Agytorna is lesz a SajtófesztiválonA Mensa HungarIQa és a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete gondoskodik róla, hogy az agytorna se maradjon le a május 27-i Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programrepertoárjáról.

Védekezz az internetes zaklatás ellen - a Sajtófesztiválon

Védekezz az internetes zaklatás ellen - a SajtófesztiválonA korábbi évekhez hasonlóan idén is izgalmas programokkal vár benneteket standjánál a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Színpadon az elektronikus zene fenegyerekei

Színpadon az elektronikus zene fenegyerekeiGondoltátok volna, hogy a Scooter már 23 éve alakult? A kilencvenes évek egyik legfelkapottabb zenekara számtalan stílusban zenél: talán ezért is olyan népszerűek, mert újra és újra megújulnak, és mindenkit más korszakuk ragad meg igazán.

A "Híradó sztárjai" a Sajtófesztiválon

A Az RTL Híradó jól ismert műsorvezető párosa, Erős Antónia és Szellő István is részt vesz a május 27-i Sajtófesztiválon, hogy személyesen is találkozhassanak veletek, feltehessétek nekik kérdéseiteket.

Semmi Konferencia az Erkel Színházban

Semmi Konferencia az Erkel SzínházbanA Kiscsillag és neves vendégelőadók fellépésével debütál a Semmi Konferencia április 26-án, a budapesti Erkel Színházban.

Színház az egész világ - a Sajtófesztivál is

Színház az egész világ - a Sajtófesztivál isA DUE 23. Sajtófesztiváljának egyik közönségtalálkozója során a Vígszínház négy kiváló művészével találkozhattok és beszélgethettek: Hegyi Barbarával, Járó Zsuzsával, Szilágyi Csengével és Kerekes Józseffel.

Bloggerek és youtuberek a Sajtófesztiválon!

Bloggerek és youtuberek a Sajtófesztiválon!Előzetes kérdőívünk alapján megtudtuk, mely bloggerket és youtubereket látnátok szívesen a 23. Sajtófesztiválon, és mi meghívtuk őket, hogy személyesen is feltehessétek kérdéseiteket azoknak, akiknek videóit, bejegyzéseit naponta követitek az interneten.

Kiterjesztett valóság a Sajtófesztiválon a Telenorral

Kiterjesztett valóság a Sajtófesztiválon a TelenorralA Hipersuli pályázat és a Sajtófesztivál egyik állandó résztvevőjeként is jól ismerhetitek már Magyarország egyik legnagyobb mobilszolgáltatóját, a Telenort. A május 27-i Sajtófesztiválra is sok érdekességgel készül.

A Gilda Max is támogatja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyerteseit

A Gilda Max is támogatja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyerteseitA DUE Médiahálózat által meghirdetett, 2016-os Országos Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának egyik fő támogatója a Gilda Max fitnesz hálózat. Ennek fényében beszélgettünk Turós György tulajdonosi tanácsadóval.

A DUE csatlakozott az Élet Úton Programhoz

A DUE csatlakozott az Élet Úton ProgramhozAz Élet Úton egy partneri szövetség, mely a közlekedésbiztonság növelése érdekében jött létre közös akciók megvalósítására. A programhoz a DUE Médiahálózat is csatlakozott.

A Brains nyitja meg az idei fesztiválszezont!

A Brains nyitja meg az idei fesztiválszezont!A Budapest Park április utolsó hétvégéjén kezdi a 2016-os fesztiválszezont. A legelső nagy durranás a Brains fergeteges nagykoncertje lesz.

Első 1 2 3 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság