Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Hasznos az újrahasznosítás

Hasznos az újrahasznosításKörnyezetszennyezés, klímaváltozás, erdőírtás… Szavak, melyekkel gyakran találkozhatunk, de nem tulajdonítunk nekik különösebb jelentőséget. Hiszen az életemet nem befolyásolja a dél-amerikai esőerdők eltűnése. Vagy mégis? Tehetek én is valamit a világ megmentéséért?

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál aftermovie

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál aftermovie Ütős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat idén 26. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra TesztAz életünk fontos része a verseny! Szállj Te is ringbe, és tedd próbára magad a Nagy Diák Versenykultúra teszten. A tét nem kicsi: egy Samsung Galaxy S9 mobil.

Megvan a Nagy Diák Pénzügyes Teszt nyertese

Megvan a Nagy Diák Pénzügyes Teszt nyerteseEgy 18 éves debreceni gimnazista, Csahóczi Máté Benedek nyerte 11.500 indulóból a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet. A játékot a DUE Médiahálózat a Pénzügyminisztérium és a Pénziránytű Alapítvány támogatásával azzal a céllal indította, hogy a részvevők magabiztosabban mozogjanak a pénz világában.

Gazdára talált egy robogó, és egy ingyen jogosítvány- KRESZ- teszt eredményhirdetés 2019

Gazdára talált egy robogó, és egy ingyen jogosítvány- KRESZ- teszt eredményhirdetés 2019A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kiderül, hogy ki a legnagyobb KRESZ tudor, ugyanis egy élő döntőn mérethették meg magukat a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt 3. versenyzői.

Kreatív újrahasznosítás

Kreatív újrahasznosításKönyezetszennyezés, klímaváltozás, erdőírtás, szavak, melyekkel gyakran találkozhatunk, de nem tulajdonítunk nekik különösebb jelentőséget. Hiszen az életemet nem befolyásolja a dél amerikai esőerdők eltűnése. Vagy mégis? Tehetnék én valamit a világ megmentéséért?

Az idei sajtófesztiválon Rubik-kockásokkal is versenybe szállhatsz!

Az idei sajtófesztiválon Rubik-kockásokkal is versenybe szállhatsz!Szeretnénk egy kicsit kedveskedni azoknak, akik odavannak a Rubik-kockáért és jeles képviselőikért! Ezért elhívtuk nektek 3 nemzetközi Rubik-kocka versenyzőt: Bózsing Hunort, Vermes Kornélt és Berecz Mátét. A fesztiválon nagyon ütős kockázást ígérnek nektek a srácok!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredmények 2019

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredmények 2019A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2019. május 28-án tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt és a képgalériát megtalálod a folytatásban.

Jelentkezz Te is a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre!

Jelentkezz Te is a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre!Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás.

Újrahasznosított művészet

Újrahasznosított művészet„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hatalmas nagy szeméttelep…” Valahogy így kezdődhetne a történetünk, melyben elrepülünk a re-világba. Csupán egy teherautóra és egy kincseket meglátó csodaszemüvegre lesz szükségünk.

Díjeső hullt az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Díjeső hullt az Országos Ifjúsági SajtófesztiválonHárom nagyszabású online verseny, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Nagy Diák KRESZ-teszt, és a Nagy Diák Versenykultúra Teszt döntője is tegnap zajlott a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A játékon résztvevők mellett több mint 2000 fiatal vett részt a rendezvényen.

Közgyűlés 2019

Közgyűlés 2019Az idén 30 éves DUE Elnöksége ebben az évben is összehívja tagjait az éves rendes közgyűlésre. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2018. május 27. 15.00 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.).

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság