Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A médiatábor résztvevői

A médiatábor résztvevői2016. július 8. és 17. között ők lesznek ott Egerben, a DUE 36. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában. A névsor folyamatosan bővül, és azokat a táborvezetőségi tagokat is tartalmazza, akik csak néhány napra látogatnak el a táborba. Rajta lennél? Rajta!

Ismét világsztároktól hangos Veszprém

Ismét világsztároktól hangos VeszprémA világzene, a jazz és a pop világsztárjai, Grammy és Golden Globe-díjas művészek érkeznek az idei VeszprémFestre. 2016-ban Omara Portuondo és Diego el Cigala, Gregory Porter, Lisa Stansfield, Jamie Cullum valamint a Thievery Corporation lép színpadra a Veszprémi Várban.

Anastacia az Arénában

Anastacia az ArénábanAnastacia első koncertje 2005-ben volt Budapesten és most újra visszatér, hogy 2016-ban is elkápráztassa a budapesti közönséget június 22-én.

Szédületes időutazás Cabrióban

Szédületes időutazás CabrióbanA Total Dance Festival szervezői és a Budapest Park ismét kitettek magukért: káprázatos és felejthetetlen élményben részesültek a '90-es évek zenéinek rajongói.

A DUE Médiatáborról diákoknak

A DUE Médiatáborról diákoknakAkarsz egy felejthetetlen nyarat? Érdekel az újságírás, rádiózás, televíziózás, vagyis a média? Tanulnál is minderről valamit? Kipróbálnád magad, hogy tehetséges vagy-e? Találkoznál régi barátaiddal vagy szeretnél újakat? Akkor nálunk a helyed!

A DUE Médiatáborról szülőknek

A DUE Médiatáborról szülőknekMinden szülő szeretné, ha a gyermeke sikeres lenne. Ehhez ma elengedhetetlen, hogy jól tudjon kommunikálni, „el tudja adni magát”. A mai diákoknak már kitűnő kommunikációs képességekkel kellene rendelkezniük, hogy a megszerzett elméleti tudásukat meggyőzően tudják előadni az iskolában.

Tegyél virtuális sétát a 36. nyári tábor helyszínén!

Tegyél virtuális sétát a 36. nyári tábor helyszínén!A DUE 36. Médiatáborát július 8–17. között rendezzük meg az Egri Botax Motelben. Itt a lehetőség, hogy virtuális sétát tegyél a helyszínen.

Bihari Nyári Egyetem 2016 – pályázati felhívás

Bihari Nyári Egyetem 2016 – pályázati felhívásA Magyar Nyelv és Kultúra Nemzetközi Társasága és a Partiumi Keresztény Egyetem Tanárképző Központja közösen rendezi meg az I. Bihari Nyári Egyetem Határtalanul: helyi és nemzetközi kulturális hatások c. képzéssorozatot 2016. július 25–29. között Berettyóújfaluban és Félixfürdőn.

Bolyai Önképző Műhely – Pályázat államilag támogatott önképző-tehetségfejlesztő programban való részvételre

Bolyai Önképző Műhely – Pályázat államilag támogatott önképző-tehetségfejlesztő programban való részvételreBolyai Önképző Műhely, az egyetemközi szakkollégium 18–33 évesek számára írt ki pályázatot államilag támogatott önképző-tehetségfejlesztő programban való részvételre. Jelentkezni a 2016-tól kezdődő hároméves (havi egy szombati alkalmat jelentő) képzésre lehet.

Kémiaoktatásért díj 2016 – pályázati kiírás

Kémiaoktatásért díj 2016 – pályázati kiírásA Richter Gedeon Nyrt. általános, közép- és szakközépiskolai tanárok részére 1999-ben díjat alapított, hogy támogassa és erősítse a kémia színvonalas iskolai oktatását. Kuratórium ítéli oda a rangos elismerést, a személyenként 400 ezer forintos díjat.

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 23. Sajtófesztiválon

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 23. SajtófesztiválonA DUE Rádió idén ismét 10 iskolarádió, 4 általános iskolai és 6 középiskolai felszereléséhez járul hozzá technikai eszközök vásárlására felhasználható utalványok formájában.

Fülelj és írj!

Fülelj és írj!Szereted a zenét és jól is írsz? Jelentkezz a Fülesbagoly bloghoz! A portál olyan fiatalokat keres, akik szívesen megírják zenei élményeiket, legyen szó egy dalról, lemezről, klipről, koncertről, fesztiválról. Ha a kedvenc zenészedet, együttesedet is meginterjúvolod, mi azt is szívesen leközöljük.

Első 1 2 3 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság