Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Tabletet nyerhetsz a paralimpiai pályázatunkon!

Tabletet nyerhetsz a paralimpiai pályázatunkon!Az idei Paralimpiai Játékokról szóló diákújságíró pályázatunk beadási határidejét meghosszabbítottuk október 16-ig! Ha még nincs kész a pályamunkád, nyertél két hetet, hogy nyerhess egy tabletet!

Hatalmas sikerrel és Balkan Fanatik koncerttel ért véget a 23. Sajtófesztivál

Hatalmas sikerrel és Balkan Fanatik koncerttel ért véget a 23. SajtófesztiválIdén is nagy népszerűségnek örvendett a DUE Médiahálózat Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. A rendezvényre pénteken közel kétezer diákmédiás érkezett szerte az országból, hogy találkozhassanak kedvenc médiaszemélyiségeikkel, sokan pedig azért, hogy átvegyék győztes pályázatuk díjait.

Sajtófesztivál 2016 – A PROGRAM

Sajtófesztivál 2016 – A PROGRAMAlábbi összeállításunkból tájékozódhatsz a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részletes programjáról, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Főzőtanfolyamon vehetnek részt a legjobb diákmédiások

Főzőtanfolyamon vehetnek részt a legjobb diákmédiásokA Kuktaparty főzőiskola tanfolyammal jutalmazza a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat legjobbjait. Nem csak a különféle nemzetek ízeivel, de kultúrájukkal is megismerkedhetnek a résztvevők.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 – eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 – eredmények A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását pénteken tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A díjazottak nevét megtalálod a folytatásban.

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUEÉves rendes közgyűlését a DUE május 27-én tartotta Budapesten, a Várkert Bazár Multi termében. Kecskés István elnök megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2016. május 12-re kitűzött közgyűlés pótközgyűlése.

Orvostanhallgató a DUE 2016-os Ifjúsági Sajtódíjasa

Orvostanhallgató a DUE 2016-os Ifjúsági SajtódíjasaHagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2016 Ifjúsági Sajtódíjasa Szabó Diána Lili lett.

Hipersuli, a jövő sulija pályázat eredményei

Hipersuli, a jövő sulija pályázat eredményei A DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján hirdettük ki egyesületünk és a Telenor Hipersuli, a jövő sulija! pályázatának eredményeit.

Már javában dübörög az idei Sajtófesztivál

Már javában dübörög az idei SajtófesztiválVadiúj, exkluzív helyszínen vette kezdetét a DUE Médiahálózat 2016-os Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Elindult az egész napos programkavalkád és díjzápor.

Kezedben a jövő, válaszd a magyar terméket!

Kezedben a jövő, válaszd a magyar terméket!Elgondolkodtál már azon, hogy amikor hétvégenként, kezedben bevásárlólistát szorongatva bóklászol a hiperben vagy épp ruhanemű, esetleg műszaki cikk után kutatsz a plázában, azzal nemcsak saját igényeidről gondoskodsz, de egyúttal hatással vagy kis országunk gazdaságára is?

Nem nehéz vigyázni a Földre – erről szól a Médiaunió idei kampánya

Nem nehéz vigyázni a Földre – erről szól a Médiaunió idei kampánya„Nem nehéz…” ez a Médiaunió idei, környezetvédelmi témájú kampányának fősora. A zöld civil szervezetekkel együttműködésben kialakított kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a tudatos fogyasztásra.

Állomásos játék is vár a Várkert Bazárban

Állomásos játék is vár a Várkert BazárbanUgye te is emlékszel a régi sulis, kolis és tábori állomásos játékokra, amikor mókás és érdekes feladatokat kellett megoldani? Minden állomás egy új feladatot és új kihívást takar, a megoldások pedig csak rajtad múlnak.

Első 1 2 3 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság