Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Az RTL Klubban járt a DUE KGB csapata

Az RTL Klubban járt a DUE KGB csapataA DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2015-ben utoljára az RTL Klub székházában tett látogatást. A másfél órás programon a fiatal diákmédiások bepillanthattak hazánk legnépszerűbb kereskedelmi csatornájának életébe és az ott zajló munkába.

Idejött Európa, hogy nagyítóval vizsgálja Magyarországot

Idejött Európa, hogy nagyítóval vizsgálja MagyarországotÉletem legnagyobb internacionális élményét éltem át, a bőrömön éreztem a globalizációt. Nagyítóval vizsgálták az országomat, a társadalmat, amiben élek, és tőlem vártak választ a kérdéseikre, hiszen rajtam kívül nem sok magyarral találkoztak.

DUE karácsony after a Café Factoryban

DUE karácsony after a Café FactorybanA DUE karácsonyi rendezvénye csak a Vígszínházban ér véget december 12-én fél hatkor. Folytatjuk az ott elkezdett beszélgetéseket egy kávé vagy koktél mellett a Café Factoryban.

A mélység titkai az ország tetején

A mélység titkai az ország tetejénA világ egyik legjobb búvárfotósa, Dombovári Tibor tart fotóvetítéses előadást 2016. január 9-én, szombaton kora este a DUE téli túráján résztvevőknek a Galyatető Turistacentrumban.

Készülj az ünnepekre a decemberi DUE Tallózóval!

Készülj az ünnepekre a decemberi DUE Tallózóval!Megjelent a DUE Tallózó legfrissebb száma. A decemberi lapból többet megtudhatsz az adventről, olvashatsz újévi szokásokról és babonákról is. Czippán Anett televíziós műsorvezető azt is elárulta, hogyan érdemes bánni a "bajos" interjúalanyokkal.

Felhívás a téli túra résztvevőihez

Felhívás a téli túra résztvevőihezLezárultak a DUE Médiahálózat január 9-10-i, mátrai outdoor hétvégéjének előkészületei. A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy utalják el egyesületünk számlaszámára a részvételi díjat.

Hipersuli, a jövő sulija – a pályázatok beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk!

Hipersuli, a jövő sulija – a pályázatok beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk!Zsebedben az okosteló, táskádban a tablet, a suliban mégsem veheted elő? A Hipersuliban még tanulhatsz is vele! A pályázatok beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016. – március 31-ig meghosszabbított beadási határidő!

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016. – március 31-ig meghosszabbított beadási határidő!A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályamunkák beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk!

Ők Magyarország legintelligensebb diákjai

Ők Magyarország legintelligensebb diákjaiPéterfia Judit, a Budapesti Corvinus Egyetem kereskedelem-marketing szakos hallgatója és Bán Róbert, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) informatikus hallgatója nyerte meg a Nagy Diák IQ-teszt döntőjét november 25-én a Várkert Bazárban.

Bemutatjuk a látható nagyikat a DUE karácsonyon

Bemutatjuk a látható nagyikat a DUE karácsonyonA DUE idei karácsonyi ünnepségén mutatjuk be az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett Tedd láthatóvá a nagyit! pályázat legjobb alkotásait. A díjazott diákok Neuzer kerékpárral, Decathlon vásárlási utalvánnyal és gokart bérlettel térhetnek haza.

Látogass a DUE-val az RTL Klubba!

Látogass a DUE-val az RTL Klubba!Érdekel, milyen egy virtuális stúdió, a vezérlő, ahonnan a legnépszerűbb TV-műsorokat adják? Ráadásként még a híradó műsorvezetőivel is találkozhatsz, akiket a kulisszatitkokról kérdezheted. December 11-én az RTL Klub kulisszái mögé lesünk be.

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseit

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseitMagyarország legnépszerűbb IQ-tesztjének 2. fordulójában összesen 804 fiatal tette próbára szürkeállományát. Közülük sorsoltuk ki azokat, akik megnyerték a következő ajándékokat: 5 db Diákhitel ajándékcsomagot, 4 db iPod Shuffle zenelejátszót és 1 db iPod Nanot.

Első 1 2 3 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság