Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ismerd meg a Magyar LEO Egyesületet a Sajtófesztiválon!

Ismerd meg a Magyar LEO Egyesületet a Sajtófesztiválon!A LEO olyan fiatalok világszintű szervezete, akik a szabadidejük egy részében közösségük számára jótékony tevékenységet végeznek. A Magyar LEO Egyesület ennek a világmozgalomnak képezi részét hazánkban, erősítve ezzel a nemzetközi értékek országos szinten történő megvalósítását.

Közlekedj okosan a Sajtófesztiválon is az OBB-vel!

Közlekedj okosan a Sajtófesztiválon is az OBB-vel!Az Országos Balesetmegelőzési Bizottságot (OBB) az Országos Rendőr-főkapitányság alapította 1992. november 24-én. Azóta működnek szervezett keretek között a közúti balesetek, halálozások és személyi sérülések megelőzésére irányuló tevékenységek.

Könyvrajongók, kalandra fel!

Könyvrajongók, kalandra fel!„Hozz egy könyvet, vigyél egy könyvet” kezdeményezés a 23. Sajtófesztiválon, melynek keretében új kincsekre tehetsz szert, olvasgathatsz és kikapcsolódhatsz a DUE Stand Könyvkuckójában.

Újra Magyarországon a Billy Talent!

Újra Magyarországon a Billy Talent!Idén 13 éve alakult az azóta is egyik legsikeresebb és legjobb kanadai punk rock együttes, a Billy Talent. A hazánkban is népes rajongótábort maga mögött tudható zenekar június 7-én visszatér Magyarországra, hogy a Budapest Parkban egy fergeteges koncerttel fogadjon bennünket.

Pimasz úr kicuccol

Pimasz úr kicuccolHazánk egyik legismertebb riporter-műsorvezetője, Pimasz úr is a DUE Sajtófesztiválját választja május 27-én. Hogyan lett Papp Gergőből Pimasz úr? Ki ő valójában? Hogyan kapcsolódik össze a neve Csernus Imréével? Járj utána a Sajtófeszten!

A Suttogó workshopján jártunk

A Suttogó workshopján jártunkMonty Roberts nevére csak a ló-fanatikusok kapják fel a nevüket, bár erőszakmentes kommunikációs módszerei nem csak a lovaknál működnek.

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2016. május 12-én 18 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagok fele nem jelent meg a meghirdetett időben és helyszínen.

Totál nyár, totál retro – csak a Budapest Parkban

Totál nyár, totál retro – csak a Budapest ParkbanFergeteges retro hangulat, fantasztikus látvány, csodás koreográfiák és nosztalgikus hangulat. Tömören ez jellemezi a Total Dance Fesztiválokat. Június 4-én a Budapest Parkban tombolhatod végig a 90-es évek legjobb számait.

Készülj a nyárra a DUE Tallózóval!

Készülj a nyárra a DUE Tallózóval!Vakációs ötletek, tuti tippek nyárra, egészséges életmód, az antikváriumok titkai és tehetséges fiatalok várnak a május-júniusi DUE Tallózóban. Címlapon Gönczi Gábor, a Tények egyik új műsorvezetője. A 23. Sajtófesztivál vendége mesél a médiában eltöltött közel két évtizedéről is.

A Scooter magasra tette a lécet

A Scooter magasra tette a lécetFergeteges, telt házas koncertet adott a Scooter. A hazánkban a legkedveltebb külföldi együttesek között számon tartott német csapat ismét nagyot villantott a Budapest Parkban.

Táborpályázat 2016 – Ingyenes táborozási és gyakornoki lehetőség

Táborpályázat 2016 – Ingyenes táborozási és gyakornoki lehetőségJól jönne egy ingyenes médiatábor a nyárra? Szívesen látnál el gyakornoki feladatokat a következő tanévben a megyeszékhelyeden, hogy ezzel is a legjobb diákújságírók közé tartozz a nyári táborban megszerzett tudással? Neked találtuk ki a Táborpályázat 2016-ot, melyet június 12-ig adhatsz be.

Hazánk egyik legsokoldalúbb showmanje a Sajtófesztiválon

Hazánk egyik legsokoldalúbb showmanje a SajtófesztiválonSebestyén Balázs napjaink egyik legnépszerűbb televíziós és rádiós műsorvezetője. Azt tudtad, hogy a diákévei alatt nem a médiában képzelte el a jövőjét? Hogyan vezetett az útja a képernyő és a mikrofon felé? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a május 27-i Sajtófesztiválon.

Első 1 2 3 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság