Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Hatalmas sikerrel debütált a Semmi Konferencia az Erkel Színházban

Hatalmas sikerrel debütált a Semmi Konferencia az Erkel SzínházbanA Kiscsillag zenekar koncertszínháza április 26-án debütált az Erkelben. A teltházas előadáson már mindenki kíváncsian várta, hogy mi is fog történni a színpadon.

Fergeteges nagykoncerttel nyitotta meg a nyarat a Brains a Budapest Parkban

Fergeteges nagykoncerttel nyitotta meg a nyarat a Brains a Budapest ParkbanA Brains is megnyitotta a fesztiválszezont a Budapest Parkban egy fergeteges hangulatú pénteki koncerttel. Az eseményre hatalmas tömeg gyűlt össze, akik már alig várták, hogy újra hallhassák kedvenc zenekaruk jól ismert és újabb dalait.

A Tények új műsorvezetője is a DUE-val sajtófesztiválozik

A Tények új műsorvezetője is a DUE-val sajtófesztiválozikHazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője, Gönczi Gábor is a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz a Várkert Bazárban. Tudod, hogyan került kapcsolatba a médiával? És azt, hogy zenekara is van?

A tudomány egy végtelen lépcsősor – Interjú Balázs Géza professzorral

A tudomány egy végtelen lépcsősor – Interjú Balázs Géza professzorralAz Irányzék című társadalomértő rádióműsor első adásának vendége Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató, és az ELTE Mai Magyar Nyelvi Tanszékének vezetője, akivel a tudománykommunikáció lényegéről és lehetőségeiről beszélgettünk. A beszélgetést szerkesztett leirat formájában is közöljük.

Újdonságok és hagyományok az idei Médiatáborban

Újdonságok és hagyományok az idei MédiatáborbanMinden, ami DUE és még annál is több! Régi hagyományainkat újdonságokkal fűszerezzük a július 8–17. között megrendezendő egri nyári táborunkban.

DUE Sajtófesztivál – Három az egyben!

DUE Sajtófesztivál – Három az egyben!Találkozás a média nagyágyúival, bepillantás a média kulisszatitkaiba, exkluzív Várlátogatás a Várkert Bazárból idegenvezetéssel, fergeteges Balkan Fanatik koncert. Mindez early bird kedvezménnyel május 1-jéig hihetetlen áron!

Sajtófesztivál-belépő 3 az 1-ben – májusban is kedvező áron!

Sajtófesztivál-belépő 3 az 1-ben – májusban is kedvező áron!1 belépővel 3 különböző programkavalkádban vehetsz részt május 27-én: találkozhatsz a média nagyágyúival, bepillanthatsz a média kulisszái mögé, exkluzív Várlátogatáson vehetsz részt, és akár az első sorból tombolhatsz végig két koncertet is. Mindez májusban is kedvezményes áron!

Média a Társadalomért díjat kapott Berei Dániel, a DUE tagja

Média a Társadalomért díjat kapott Berei Dániel, a DUE tagjaA Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) Média a Társadalomért-díját 2016. április 21-én adták át. A díjazottak között van Berei Dániel, a DUE tagja is. Az elismerést a Végre valakik tesznek egy jobb Budapestért! című cikkével érdemelte ki.

A DUE Médiatábora visszatér Egerbe!

A DUE Médiatábora visszatér Egerbe!Magyarország legjobb médiatábora 2016. július 8. és 17. között, ismét Egerben. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

Sulirádiók jutalomsorsolása

Sulirádiók jutalomsorsolásaA DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

A Jazz zseni először Magyarországon!

A Jazz zseni először Magyarországon!Először jár Magyarországon a Veszprémfest idei Jazz sztárja Gregori Porter. Már első albuma, a 2010-es Water is, Grammy-jelölést kapott, 2014-ben pedig harmadik, Liquid Spirit című albuma a Legjobb énekes jazzalbum kategóriában el is nyerte a Grammy-díjat.

A kortalan polihisztor – Lisa Stansfield a Veszprémfest Nagyszínpadán

A kortalan polihisztor – Lisa Stansfield a Veszprémfest NagyszínpadánA 80-as évek végén és a 90-es években Lisa Stansfieldet a világ egyik legnépszerűbb popsztárjaként tartották számon. Érzelmes, magával ragadó hangjának és kortalan popdalainak köszönhetően a slágerlisták élére jutott az Atlanti-óceán mindkét partján. Július 15-én a Veszprémfesten lép színpadra.

Első 1 2 3 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság