Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Pályázati felhívás középiskolásoknak

Pályázati felhívás középiskolásoknakKettétört sorsok, befejezetlen életutak - A magyar holokauszt tudományos és kulturális veszteségei címmel pályázatot hirdet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.

Friss Sajtófesztivál program

Friss Sajtófesztivál programA DUE Médiahálózat idén is megszervezi a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves találkozóját, amelynek főtámogatója a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált május 10-én tartjuk a Millenáris D csarnokában. Itt megtalálod, mi mindennel várunk!

Életrevaló kvíz középiskolásoknak a Facebookon

Életrevaló kvíz középiskolásoknak a FacebookonÉletrevaló vagy? Akkor épp neked találták az OTP Bank új pénzügyi játékát! Április 8-tól a Facebookon is bizonyíthatod életrevalóságod, mindössze napi néhány kérdés megválaszolásával. És persze szuper ajándékokat nyerhetsz magadnak és a sulidnak is!

DUE-s fotókiállítás Hódmezővásárhelyen

DUE-s fotókiállítás HódmezővásárhelyenAz ország legjobb diákfotósainak alkotásaiból nyílik vándorkiállítás április 26-án, pénteken este Hódmezővásárhelyen a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. A "Kilövés" című tárlatot a DUE Médiahálózat rendezi a II. Vásárhelyi DUE-napok programsorozatának részeként.

A vásárhelyi DUE-hétvége programja

A vásárhelyi DUE-hétvége programjaHódmezővásárhely városa látja vendégül április utolsó hétvégéjén a DUE-t. A II. Vásárhelyi DUE-napok programjának vezérmotívuma a vidéki élet, a népi kultúra, a mezőgazdaság és a gasztronómia.

A szinkron világa

A szinkron világaA DUE Kulissza Gerilla Brigádja 2013. március 27-én a budapesti Yellow szinkronstúdióban járt, ahol az érdeklődők bepillantást nyertek a szinkronizálás kulisszatitkaiba.

HelyiTipp - Pályázz és mutasd meg, hogy vidéken a fű is zöldebb!

HelyiTipp - Pályázz és mutasd meg, hogy vidéken a fű is zöldebb!Ismersz olyan fiatalokat, akik nem vágynak a városi életre? Akik tettek valamit azért, hogy még jobb legyen vidéken élni? Lehet, hogy te is épp egy ilyen fiatal vagy? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy megmutasd, hadd lássa ország-világ, milyen jó dolgokat csináltok!

Pál Dénes is jön Sajtófesztiválra

Pál Dénes is jön SajtófesztiválraPál Dénes, az egyik tehetségkutató győztese is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon - és természetesen énekelni fog, méghozzá Agárdi Szilvivel együtt!

Vujity Tvrtko a Sajtófesztivál vendége

Vujity Tvrtko a Sajtófesztivál vendégeSzámos pokoli történetet írt meg az elmúlt években, és megannyi pokoli helyen járt. A Sajtófesztiválon kifaggathatod őt minderről!

Weisz Fanni a Sajtófesztivál vendége

Weisz Fanni a Sajtófesztivál vendégeA 20. Sajtófesztivál vendége lesz Weisz Fanni, a gyönyörű, 20 éves hallássérült modell. Jeltolmácsa segítségével ti is kérdezhetitek a közönségtalálkozón.

Pataki Zita a Sajtófesztivál egyik házigazdája

Pataki Zita a Sajtófesztivál egyik házigazdájaRendszeresen megállítják az utcán, és arról kérdezgetik, milyen lesz az idő. Ő mindig türelmesen válaszol, elmondja, hogy nem meteorológus, ő csak tolmácsolja a híreket az időjárásról. Az RTL Klub műsorvezetője is a DUE-ban kezdte, ezért is vállalta szívesen a házigazda szerepét a Sajtófesztiválon.

Sajtófesztivál-belépő a DUE-shopban!

Sajtófesztivál-belépő a DUE-shopban!A hónap végéig 2000 Ft-ért rendelheted meg belépődet a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. Már a DUE-shopban is rendelhetsz jegyet néhány kattintással!

Első 1 2 3 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 167 168 169 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság