Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Itt van a következő tanév napra pontos menetrendje

Itt van a következő tanév napra pontos menetrendjeMegjelent a 2015/2016-os tanév rendjét szabályozó miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben. A következő tanév szeptember 1-én, kedden kezdődik és 2016. június 15-én, szerdán ér véget.

Jelentkezz június 15-ig kedvezményesen a 35. Médiatáborba!

Jelentkezz június 15-ig kedvezményesen a 35. Médiatáborba!A nyár legjobb 10 napját jelentő DUE Médiatáborba a tanév végéig, azaz június 15-ig jelentkezhetsz kedvezményesen. Eddig vehető ugyanis igénybe a jelentős DUE-tag kedvezmény.

1 százalékos jelentés

1 százalékos jelentésA 2012. évi személyi jövedelemadó-bevallásokból 2013-ban a DUE Médiahálózatnak felajánlott 34 442 Ft-ot működésre, és a 2014. évi DUE tábor lebonyolítására fordította a DUE.

Mindennek ára van

Mindennek ára vanEgyes amerikai egyetemeken létezik olyan tantárgy, ami a szerelem közgazdaságtanával foglalkozik. Hiszen a legtöbb ember szeretné megtalálni a párját, ezért igyekszik tetszetős lenni mások számára, elsősorban a kiszemeltje számára.

Fejben dől el?

Fejben dől el?Első, második, harmadik helyezett. Arany-, ezüst-, bronzérem. A legtöbb verseny ezekkel az eredményekkel, díjakkal zárul.

Megmérettetések kereszttüzében

Megmérettetések kereszttüzébenA verseny szó hallatára számtalan dolog eszünkbe juthat: az iskolai sportversenyektől egy munkahelyre bekerülésen át az önmagunkkal vívott harcokig.

Megmérettetések kereszttüzében

Megmérettetések kereszttüzébenA verseny szó hallatára számtalan dolog eszünkbe juthat: az iskolai sportversenyektől egy munkahelyre bekerülésen át az önmagunkkal vívott harcokig.

Bringaútvonal ajánló

Bringaútvonal ajánlóHa nyár, akkor bringa! Rengeteg túraútvonal várja a bicósokat szerte az országban: például a Tisza-tó!

Vigyázat, hullámpermet!

Vigyázat, hullámpermet!A hullámpermet akkor jön létre, amikor az erős szél leszakítja a víz felszínéről a permetet, és azt a víz fölött sodorja.

Közlekedjünk közösen!

Közlekedjünk közösen!Szezonnyitót tartott a Hungaroringen az ORFK-OBB is a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal és a házigazdával együtt 2015. március 27-én, Mogyoródon.

SAFETY-KÁR

SAFETY-KÁRPuskás Peti: "Tizenöt éve bringázom a városban, szerintem ez az egész egy életérzés. Nem szabad ugyanakkor elfelejteni, hogy bicósként nekünk is oda kell figyelni másokra.

Balatoni Bringa Körút

Balatoni Bringa KörútAhogy megjön a jó idő, végre ki lehet vinni nagyobb távokra is a cangát. Ha valaki igazán izgalmas programot akar, akkor a válasz szinte adja magát: tekerje körbe a Balcsit!

Első 1 2 3 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 176 177 178 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság