Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Milyen jelekbôl veheted észre, hogy valaki drogozik?

Milyen jelekbôl veheted észre, hogy valaki drogozik?Milyen jelekbôl veheted észre, hogy valaki drogozik?

Alattomos mű-anyagok

Alattomos mű-anyagokA diszkódrogok, azaz a különböző amfetaminszármazékok a fűvel, alkohollal vagy kávéval ellentétben nem a természet, hanem laboratóriumok szülöttei: olyan szerek, amelyeket hosszas kísérletezéssel fejlesztettek ki arra a célra, hogy az éhség- és fáradságérzetet blokkolják.

DUE az EFOTT-on

DUE az EFOTT-onIdén először a DUE is ott lesz az EFOTT-on. Ha te is ott leszel Velencén július 3. és 8. között, látogass meg minket is!

Mint a filmekben

Mint a filmekbenTipikus filmes téma az élet egyes területein kudarcot valló főhős, aki alkohollal próbálja megoldani problémáit vagy droghasználatba menekül a valóság elől. Emberi kapcsolatai megromlanak, rögeszméjévé válik a szer. Az életben azonban nem minden történetnek lesz boldog a vége.

Biztonságban bulizni

Biztonságban bulizniA legmenőbb zenék, villogó fények, italakciók, hatalmas baráti társaság, hajnali hazaindulás. Ezek az igazán jó buli legfőbb ismérvei. Azonban még a leglazább parti is számos veszélyt rejthet magában. Ennek megelőzését tűzték ki célul a bulisegély munkatársai.

Nyáron még hasznosabb a sajtóigazolvány

Nyáron még hasznosabb a sajtóigazolványSzeretnél egy hasznos és élményekben gazdag nyarat eltölteni? Az elkövetkezendő hónapokban az ország minden pontján programok, fesztiválok várnak. Újságíróként mindez nem csak szórakozás lehet számodra, hiszen rengeteg témát kínálnak munkádhoz, amihez mindenképp jól jön a DUE sajtóigazolványa.

Mi történik veled a médiatáborban? 4. rész

Mi történik veled a médiatáborban? 4. részMiközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett médiatábori szabály betartására is.

Kérdőív a fiatalok műszaki tudományokhoz való viszonyáról

Kérdőív a fiatalok műszaki tudományokhoz való viszonyárólGyakran halljuk, hogy az újságírás inkább bölcsész foglalkozás, most szeretnénk megtudni, hogyan álltok a műszaki tudományokkal.

Meghosszabbítottuk a médiatábor jelentkezési határidejét

Meghosszabbítottuk a médiatábor jelentkezési határidejétMeghosszabbítottuk a határidőt, így május 31-ig jelentkezhetsz kedvezményes áron a DUE idei médiatáborába. A 10 napos szuperintenzív képzés ára most teljes ellátással 52 500 Ft, de aki lekési a határidőt, az már csak 69 000 forintért táborozhat.

Május 20-ig kedvezménnyel a Médiatáborba

Május 20-ig kedvezménnyel a MédiatáborbaA DUE idei médiatáborába május 20-ig lehet kedvezményesen jelentkezni. A 10 napos szuperintenzív képzés ára teljes ellátással 52.500 Ft, de aki lekési a határidőt, az már csak 69 ezer forintért táborozhat.

A tudatmódosító szerek veszélyei

A tudatmódosító szerek veszélyeiVona Lilla DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012 Az év diákújságírója, általános iskola 1. helyezett

Közvetlen tudósítás Angliából

Közvetlen tudósítás AngliábólCsicsics Anna DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012 Az év diákújságírója, középiskola 2. helyezett

Első 1 2 3 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 162 163 164 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság