Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Stadiontúra nem csak focirajongóknak

Stadiontúra nem csak focirajongóknakJártál már hazánk egyik legmodernebb futballstadionjában? A DUE következő kulisszajárását a Ferencvárosi Torna Clubnak is otthont adó Groupama Arénában tartjuk október 19-én.

Itt a tagsághosszabbítás ideje!

Itt a tagsághosszabbítás ideje!A sajtóigazolványok érvényesítő matricái október 31-én lejártak. A 2016-os DUE-év november 1-jén kezdődött. Hosszabbítsd meg DUE-tagságod érvényességét, hogy ebben a DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain és használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket!

Magasan ez lesz a legjobb januárban

Magasan ez lesz a legjobb januárbanMagyarország legmagasabban fekvő és legújabb turistaházában, az impozáns, összkomfortos Galyatető Turistacentrumban szállnak meg a "Zergék az Őzikék ellen – az ötödik elem" elnevezésű DUE-s túra résztvevői 2016 januárjának második hétvégéjén.

Megelevenedik a múlt

Megelevenedik a múltA szezon első kulisszajárását az MTVA Rádió- és TV-történeti kiállítóhelyén tettük szeptember 24-én a budapesti Pollack Mihály téren. Rengeteg muzeális tárgyat láttunk, kipróbáltuk a szinkronizálást és virtuálisan még a TV Macival is találkoztunk.

Nemzetközi EYP tréning szervezésében vesz részt a DUE

Nemzetközi EYP tréning szervezésében vesz részt a DUEBudapesten szervezi következő tréningjét a European Youth Press, a kisebbségek médiában való ábrázolásával foglalkozó World Perspectives: Diversity Voices című egyhetes programot, melyen közel 75 fiatal újságíró vesz részt Európa számos országából november 23. és 29. között.

Punnany Massif: Egy újabb szezon zárása

Punnany Massif: Egy újabb szezon zárásaA nyári fesztiválszezon egyik utolsó nagy durranása készül szeptember 26-án szombaton a Budapest Parkban. A főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye a Punnany Massiffal búcsúzik a nyártól.

A nyári nap utolsó sugarai

A nyári nap utolsó sugaraiAz idei fesztiválszezon utolsó koncertjeinek egyikét az Irie Maffia adja a Budapest Parkban szeptember 24-én. Egy szóval: kihagyhatatlan!

Parov Stelar: az avantgard dj

Parov Stelar: az avantgard djAz electroswing koronázatlan királya szeptember 18-án bűvöli el magyar közönségét a Budapest Parkban. Ugye te sem maradsz ki a jóból?

The Carbonfools: Egy utolsó buli a szünet előtt

The Carbonfools: Egy utolsó buli a szünet előttHazánk egyik népszerű együttese, a The Carbonfools az alkotószabadság előtt utoljára a Budapest Parkban koncertezik szeptember 16-án.

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunk

Egy este, amikor legalább 15 évet fiatalodtunkFergeteges koncertet adott Dj Bobo szeptember 12-én a Budapest Parkban. A svájci előadó és csapata nem hazudtolta meg önmagát, a lehető legjobb élményben részesítették a budapesti közönséget.

Rádió- és TV-történeti DUE KGB

Rádió- és TV-történeti DUE KGBHa érdekel a rádiózás és a televíziózás, akkor mindenképpen csatlakozz a DUE szeptemberi Kulissza Gerilla Brigádjához! A tanév első KGB-látogatását az MTVA Rádió- és TV-történeti Kiállítóhelyén tesszük.

Utazz Rómába a szeptemberi DUE Tallózóval!

Utazz Rómába a szeptemberi DUE Tallózóval!Friss és ropogós a 2015/2016-os tanév első DUE Tallózója, melyben ismét rengeteg cikk vár arra, hogy elolvasd. Az Új Nemzedék Médiatábor legjobb írásaiból is válogattunk.

Első 1 2 3 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság