Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

„Diákmédia az internetkorszakban” konferencia megközelíthetőség

„Diákmédia az internetkorszakban” konferencia megközelíthetőségHa nem járatos Pesten, különösen az Örs vezér tere és a DUE iroda környékén, akkor most gyorsan elmondjuk, hogy a legnagyobb pályaudvaroktól hogyan juthat el a Váci Mihály Kollégiumba, majd másnap a Magyar Rádió Márványtermébe!

Új arc a DUE irodában: Manhalt Ági az irodavezetőnk

Új arc a DUE irodában: Manhalt Ági az irodavezetőnkSzeptember közepe óta új irodavezetője van a DUE-nak Manhalt Ági személyében. Mostantól hozzá fordulhattok ügyes-bajos dolgaitokkal, tagsági, sajtóigazolványos és programügyekben egyaránt.

Buda Marci idén is a DUE Rádió műsorvezetője

Buda Marci idén is a DUE Rádió műsorvezetője  Tavalyi népszerűsége után idén is Buda Márton a DUE Rádió egyik műsorvezetője. Az MR2 – Petőfi rádióból is ismert Marcit a mi rádiónkról kérdeztük.

Olvasd online a DUE Tallózót!

Olvasd online a DUE Tallózót!A digitális élet szerelmeseinek kedveskedünk az új, interaktív DUE Tallózóval. Ugyanúgy lapozgathatod és elolvashatod, mint a nyomtatott változatát – csak a számítógépeden.

Mádai Vivien a DUE Rádió új műsorvezetője

Mádai Vivien a DUE Rádió új műsorvezetőjeAz új tanévben Buda Marci mellett Mádai Vivien köszönti a DUE Rádió hallgatóit. Az RTL Klub méltán népszerű műsorvezetője lelkesen vett részt az első felvételen, sőt, a DUE Tallózónak interjút is adott.

Mit olvas egy újságíró? 2. rész - a hírek szerelmesei

Mit olvas egy újságíró? 2. rész - a hírek szerelmesei„Olvassatok! Bármit és mindent, hogy gyarapodjon a szókincsetek, és hogy megismerjétek mások írásstílusát is” – hallhattuk már oly sokszor a médiatáborokban. Na jó, de mégis mit érdemes az újságosnál megvenni? Mire ne sajnáljuk a pénzt?

Lájkolnivaló program hétvégére: LikeFest 2012

Lájkolnivaló program hétvégére: LikeFest 2012Szeretnél a hosszú hétvégén még fesztiválozni egyet? Akkor ott a helyed Pusztaottlakán, az év egyik legnagyobb buliján, a LikeFesten!

Törökország: egyszerre Európában és Ázsiában

Törökország: egyszerre Európában és ÁzsiábanNyári sorozatunkban úti célokat ajánlunk a szünet hátralévő részére. Ezúttal Törökországba kalauzolunk el.

Press teszt a médiatáborban

Press teszt a médiatáborbanCsütörtök este Herczeg Zsolt szervezésében a szakmai vezetők press teszt alá vetették a táborlakókat. Tegnap újra a DUE médiatábor legrégebbi és legnagyobb szakmai versenyétől, a Nagy Rádiós Vetélkedőtől zengett a tábor.

Partilap, Rém, Krónika – tábor harmadik nap

Partilap, Rém, Krónika – tábor harmadik napA tábor harmadik napjára beindult a munka. Megjelent az első Partilap, a videós csoport megállás nélkül forgatott, a rádióstúdióban is egész nap pörgés volt.

Nyüzsgés a tábor második napján!

Nyüzsgés a tábor második napján!Szorgos munkával telt a második tábori nap. A Hírfelmetszők csapata készített déli krónikát, este pedig ők dolgoztak a másnap reggel megjelenő Partilap hasábjain. Megérkezett Varga G. Gábor szakmai vezető, Tóth Zoltán és Vadnay Szabolcs pedig elhagyta a tábort.

Első nap a Médiatáborban

Első nap a MédiatáborbanSzombaton a Médiatábor első napján a csoportok ismerkedtek, nevet választottak, szignálokat gyártottak. Este pedig egy mini stáb elkísérte fellépésére Mavrák Kata csoportvezetőt.

Első 1 2 3 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 165 166 167 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság