Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ők Magyarország legintelligensebb diákjai

Ők Magyarország legintelligensebb diákjaiPéterfia Judit, a Budapesti Corvinus Egyetem kereskedelem-marketing szakos hallgatója és Bán Róbert, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) informatikus hallgatója nyerte meg a Nagy Diák IQ-teszt döntőjét november 25-én a Várkert Bazárban.

Bemutatjuk a látható nagyikat a DUE karácsonyon

Bemutatjuk a látható nagyikat a DUE karácsonyonA DUE idei karácsonyi ünnepségén mutatjuk be az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdetett Tedd láthatóvá a nagyit! pályázat legjobb alkotásait. A díjazott diákok Neuzer kerékpárral, Decathlon vásárlási utalvánnyal és gokart bérlettel térhetnek haza.

Látogass a DUE-val az RTL Klubba!

Látogass a DUE-val az RTL Klubba!Érdekel, milyen egy virtuális stúdió, a vezérlő, ahonnan a legnépszerűbb TV-műsorokat adják? Ráadásként még a híradó műsorvezetőivel is találkozhatsz, akiket a kulisszatitkokról kérdezheted. December 11-én az RTL Klub kulisszái mögé lesünk be.

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseit

Kisorsoltuk a Nagy Diák IQ-teszt 2. fordulójának nyerteseitMagyarország legnépszerűbb IQ-tesztjének 2. fordulójában összesen 804 fiatal tette próbára szürkeállományát. Közülük sorsoltuk ki azokat, akik megnyerték a következő ajándékokat: 5 db Diákhitel ajándékcsomagot, 4 db iPod Shuffle zenelejátszót és 1 db iPod Nanot.

Modern folklór és nyelv pályázat

Modern folklór és nyelv pályázatA Néprajzi Társaság Önkéntes Gyűjtő Szakosztálya pályázatot hirdet Tradíció címen hagyományos értékeink és jelenlegi kulturális jelenségek rögzítésére. Január 15-ig várják például napjaink igaztörténeteit, az iskolai és munkahelyi élet új jelenségeit, a közösségi oldalak, az email és sms folklórját.

Lezártult a Nagy Diák IQ-teszt második fordulója

Lezártult a Nagy Diák IQ-teszt második fordulójaVéget ért a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt második fordulója is. November 8-án és 14-én 10 órától írták a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét az első fordulóban legjobb eredményt elérő fiatalok. A részvételi arány még a tavalyit is felülmúlta.

Mennyi DUE-s szeretet fér el egy cipősdobozban?

Mennyi DUE-s szeretet fér el egy cipősdobozban?A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

Karácsonyozz DUE-s barátaiddal a Vígben!

Karácsonyozz DUE-s barátaiddal a Vígben!A DUE Médiahálózat hagyományos karácsonyi összejövetelét december 12-én tartjuk a budapesti Vígszínházban. Nagy beszélgetések, ünnepi készülődés, elismerések, jutalmak és pályázati díjak átadása, valamint különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

80 lap alatt a Föld körül a novemberi DUE Tallózóval

80 lap alatt a Föld körül a novemberi DUE TallózóvalŐszutón is rengeteg olvasnivalóval készültünk. Fiatal tehetségek, balesetmentes közlekedés, hasznos tippek az internethasználathoz, New York, valamint rengeteg sport és kultúra vár rád a friss DUE Tallózóban.

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulójaLezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója. Minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés, az online tesztet több mint 21 ezer 17 és 24 év közötti fiatal töltötte ki. A második fordulót november 8-án és 14-én rendezzük a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumban.

14. DUE Médiatalálkozó a Várkert Bazárban

14. DUE Médiatalálkozó a Várkert BazárbanOldott hangulatban telt a DUE 2015. évi Médiatalálkozója a Várkert Bazár „Csillagos Égbolt” termében október 30-án. A résztvevők személyes beszámolókon keresztül kerültek testközelbe a migráció és a menekültválság témaköréhez.

Médiatalálkozó after a belvárosban

Médiatalálkozó after a belvárosbanAz október 30-i Médiatalálkozót követően afterpartyra várunk Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére, a Morrison's 2-be.

Első 1 2 3 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság