Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megfelelő felszerelés

Megfelelő felszerelésA kerékpárra egy csomó mindent fel kell szerelni, ha biztonságosan akarunk közlekedni.

Itt a tavasz, elő a bringákkal!

Itt a tavasz, elő a bringákkal!Bringázni egyszerűen szuper. A bicaj csöndes, gyors, nem szennyezi a környezetet és benzin helyett a rajtunk lévő felesleggel táplálkozik.

Tedd láthatóvá a nagyit! – A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata

Tedd láthatóvá a nagyit! – A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázataPályázatunkra olyan fotókat és videókat várunk, amelyek szüleink, nagyszüleink biztonságos gyalogos- és kerékpáros-közlekedését mutatják be. Vedd rá a családod, hogy biztonságosan közlekedjen, fotózd vagy videózd le, és küldd be pályázatunkra!

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzik

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzik20 év után a Budapest Parkban adja utolsó koncertjét a Heaven Street Seven augusztus 1-jén. Két évtized egy koncertbe csomagolva.

New York szövegládái a Parkban diktálják az ütemet

New York szövegládái a Parkban diktálják az ütemetHip-hop őrület, lazaság, egy csipetnyi Amerika és a Wo-Tang Clan uralja július 7-én, kedden este a Budapest Park színpadát. Szókimondó frázisokban és rapperekben biztosan nem lesz hiány.

Nyár előesti Quimby-koncert a Budapest Parkban

Nyár előesti Quimby-koncert a Budapest ParkbanHazánk elsőszámú koncertzenekara zárja a Budapest Park tavaszi koncertsorozatát. Fergeteges hangulat és a már megszokott dallamok várnak május 31-én Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.

Hangulatjelentés a 22. Sajtófesztiválról - VIDEO

Hangulatjelentés a 22. Sajtófesztiválról - VIDEOElkészült kisfilmünk a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljáról. Sztárparádé, díjzápor, szakmai és tematikus programok. Idézzük fel újra a május 8-i egész napos programot.

Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUEA 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál után a DUE megtartotta évi rendes közgyűlését a Millenáris D csarnokában.

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 22. Sajtófesztiválon

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 22. SajtófesztiválonA DUE Médihálózat ismét jutalomban részesítette az Országos Iskolarádió Hálózat legaktívabb tagjait. A sorsolásra a 22. Sajtófesztivál keretén belül került sor.

Adj 1%-ot a DUE-nak!

Adj 1%-ot a DUE-nak!Magyarországon az adófizetők adójuk 1 százalékával támogathatják azokat a civil szervezeteket, melyeknek céljaival, tevékenységével egyetértenek és amelyeket támogatásra méltónak találnak.

2015-ben is lesz Nagy Diák IQ-teszt!

2015-ben is lesz Nagy Diák IQ-teszt!Ez az év sem telik el Nagy Diák IQ-teszt nélkül, a Diákhitel Központ idén is keresi Magyarország legintelligensebb diákjait – jelentették be partnereink a DUE május 8-i Sajtófesztiválján.

Több mint kétezren vettek részt a Sajtófesztiválon

Több mint kétezren vettek részt a SajtófesztiválonHatalmas sikere volt a DUE Médiahálózat 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának. A rendezvényen több mint kétezer diák, tanár, szülő és megannyi médiaszemélyiség vett részt, s hagyományainkhoz híven rengeteg díj és nyeremény talált gazdára.

Első 1 2 3 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 176 177 178 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság