Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Diák vagy? Ingyen jár a legújabb Microsoft Office!

Diák vagy? Ingyen jár a legújabb Microsoft Office!A hír igaz: a Microsoft és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően a csomagot totál ingyen és bérmentve az összes magyar diák letöltheti. A cucc egy csomó mindenben segíthet a suliban, és néhány kattintással te is telepítheted.

Környezetvédelem és kommunikáció

Környezetvédelem és kommunikációMit jelent, ha valami túllépi a határértéket? Mi a különbség a természetvédelem és a környezetvédelem között? Mit lehet tudományos áttörésnek nevezni? Látogass el április 14-én a DUE Klubba, és derítsük ki együtt!

Tavasz. DUE. Tallózó. Sajtófesztivál

Tavasz. DUE. Tallózó. SajtófesztiválFrissebb és ropogósabb a DUE Tallózó, mint eddig bármikor! Környezettudatosság, hasznos tippek és praktikák a sulihoz, tavaszi zsongás, Berlin és számos tehetséges fiatal vár az áprilisi lapszámban. Címlapon a 23. Sajtófesztivál sztárfellépője, a Balkan Fanatik.

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia PályázatNagy sikerrel, több mint 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2016. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat, a Hipersuli – a jövő sulija, a Versenytársak és az Ifjúsági Sajtódíj pályázat, melyekre március 31-én éjfélig küldhettek be pályaműveket az ifjú diákmédiások.

Kint voltunk a Conon. A MondoConon

Kint voltunk a Conon. A MondoConon„MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!” – írja magáról a MondoCon a hivatalos oldalán.

Négylábú kedvencek is a DUE-val Sajtófesztiváloznak

Négylábú kedvencek is a DUE-val SajtófesztiváloznakIdén a nagyszínpadi programok sorozatában bemutatkozik a kecskeméti Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány is a 23. Sajtófesztiválon. 10 perces, játékos bemutatójuk során a színpadon megismerhetitek a kutyákat és a szakembereket, majd utána a standjuknál is találkozhattok velük!

Fényzsonglőrök a Várkert Bazárban

Fényzsonglőrök a Várkert BazárbanA DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja a szakmai programokon túl zenés-táncos fellépésekben is bővelkedik. Idén a méltán népszerű és elismert Tűszfészek Társulat is igazán látványos zsonglőrprodukciókkal készül.

Itt nyomják a DUE Tallózót – DUE KGB a Pauker Nyomdában

Itt nyomják a DUE Tallózót – DUE KGB a Pauker NyomdábanÉrdekel, hogy hol és hogyan készül a DUE Tallózó? Szívesen végigkövetnéd, hogyan zajlik a munka profi nyomdai körülmények között? A DUE KGB április 1-jén a Pauker Nyomdába invitál benneteket, ahol szakmai vezetéssel nézhettek körbe.

Jelentkezz kedvezményes áron a nyári médiatáborba!

Jelentkezz kedvezményes áron a nyári médiatáborba!Ha május 20-ig jelentkezel és befizeted az előleget, valamint tagja leszel a DUE-nak, kedvezményes áron vehetsz részt a DUE 36. Médiatáborában, melyet július 8–17. között tartunk Egerben. Idén is válaszd a legjobbak táborát!

Már az oviban is visszaélünk az erőfölényünkkel

Már az oviban is visszaélünk az erőfölényünkkelTegye fel a kezét, aki fel tud eleveníteni legalább egy olyan esetet az óvodás korából, amikor nagycsoportosként elvette a focilabdát a kisebbektől, a kiscsoportost elzavarta a hintából, vagy éppen finoman kitépte a kedvenc babáját egyik alacsonyabb csoporttársa kezéből!

Babakorunktól versengenek értünk

Babakorunktól versengenek értünkElőfordult már veled is olyan, hogy a tévében, a neten vagy egyéb hirdetési felületen találkoztál olyan reklámmal, ami kimagaslóan jó tulajdonságokkal rendelkező terméket népszerűsítettek?

Nyerni fogsz, mert nyerned kell!

Nyerni fogsz, mert nyerned kell!Akkor is versenyzel, ha nem akarsz. Nem hiszed? Bebizonyítjuk! Amikor versenyről van szó, a legtöbben rajtvonalnál remegő sportolókra gondolnak. Pedig a versenyhelyzetek – ha nem is ilyen intenzív formában, mint egy bajnokságon – átszövik a mindennapjainkat.

Első 1 2 3 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság