Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Fergeteges első nap a 33. médiatáborban

Fergeteges első nap a 33. médiatáborbanMinden eddiginél izgalmasabban telt a DUE 33. Médiatáborának első napja. Megalakultak a csoportok, a nap végén megtartották az elmaradhatatlan Érsok‒Kruzslicz vetélkedőt.

Csak szabadon: EFOTT 2013

Csak szabadon: EFOTT 2013Idén Zánkán gyűlik össze a felsőoktatás apraja-nagyja, ott lesz ugyanis június 25-30. között az EFOTT. A legjobb hangulatú fesztivált mindig vízparton rendezik, így az sem kérdés, mit csinálj a koncertek kezdetéig. Idén is rengeteg hazai előadóval, programokkal vár a nyár legsportosabb fesztiválja!

Velük és tőlük tanulhatsz a DUE Médiatáborban

Velük és tőlük tanulhatsz a DUE MédiatáborbanA DUE zánkai médiatáborában a magyarországi kommunikációs szakmai legjobb fiataljai tanítanak. Július 12-től tíz napon át velük próbálhatod ki magad újságíróként, rádiósként, tévésként, vagy fotográfusként. Úgy mint a nagyok, csak kicsiben.

Mi az a laska? Gondolod, hogy egy gomba? Gyere velünk Ceglédre, főzz, képviseld a DUÉ-t és derítsd ki!

Mi az a laska? Gondolod, hogy egy gomba? Gyere velünk Ceglédre, főzz, képviseld a DUÉ-t és derítsd ki!2013. június 21-22-én hatodik alkalommal rendezik meg Cegléden a Bor- és Laskafesztivált. Kísérőrendezvény lesz a IV. Furfangos Járművek Találkozója és a Nemzeti Vágta előfutama. Esti koncerteken fellép többek közt a Carbonfools és Majka & Curtis. Kell még ennél több az első szabad nyári hétvégén?

Mezőgazdaság

MezőgazdaságV4 = mezőgazdasági politika

Közlekedésbiztonság

KözlekedésbiztonságV4 = közlekedésbiztonság

Környezetvédelem

KörnyezetvédelemV4 = zöld megoldások

Bővítés

BővítésV4 = nyitottság

Katonai

KatonaiV4 = katonai együttműködés

Célok most

Célok mostV4 = az európai integrációt kiegészítő szervezet

Célok anno

Célok annoV4 = az európai integráció első lépcsőfoka

Hamisítatlan rock buli a Harley-Davidson Open Road Fest-en

Hamisítatlan rock buli a Harley-Davidson Open Road Fest-enEgy motoros és zenei fesztiválon elég nyilvánvalóan a rockzene van a középpontban. Hogy kik lesznek a fellépők és milyen programokkal várnak a szervezők az Open Road Festen július 5. és 9. között Alsóörsön, alább megnézheted. Tankcsapda, Magna Cum Laude kötelező, de ott lesz a Ten Years After is!

Első 1 2 3 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 173 174 175 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság