Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége összehívta a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) 2016. évi rendes közgyűlését, melyet május 12-én tartanak a DUE irodában.

Feljött a nap! – Balkan Fanatik koncert a DUE 23. Sajtófesztiválján

Feljött a nap! – Balkan Fanatik koncert a DUE 23. SajtófesztiváljánHazánk egyik legnépszerűbb együttese, a Balkan Fanatik ad másfél órás nagykoncertet a DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján május 27-én a budapesti Várkert Bazárban. A zenekar jól ismert számai mellett az új album dallamai is felcsendülnek.

DUE-ból a T-Systemshez és az egyetemi katedrára

DUE-ból a T-Systemshez és az egyetemi katedráraA második DUE Klubba Habók Lillát és Pölcz Ádámot hívtuk meg a belvárosi Ahoyba. Sokat megtudtunk mindkét vendégünk munkájáról, és az azon kívüli életéről is. Szó esett még az oktatás helyzetéről és arról, hogy doktori dolgozatot írni egyáltalán nem egyszerű feladat.

Pályázataink beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk

Pályázataink beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottukTavaszi diákmédia pályázatainkat a nagy érdeklődésre való tekintettel március végéig adhatod be. Pályázhatsz cikkel, fotóval, videóval, online diákmédiummal, diáklappal, rádióműsorral, sőt még a diákszerkesztőséget patronáló pedagógust is díjra jelölheted.

Működj! – pályázat középiskolásoknak

Működj! – pályázat középiskolásoknakVérbeli műszaki középiskolás vagy? Akkor ezt imádni fogod! Ha működő dolgot hozol létre, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület elindíthat a siker felé!

Filmpályázat a környezettudatos gondolkodás jegyében

Filmpályázat a környezettudatos gondolkodás jegyébenAz OKTF NHI filmpályázata arra szeretne rávilágítani, mit is takar a környezettudatos gondolkodás, a hulladékokkal való felelős bánásmód. A május 1-jéig beküldhető 30-90 másodperces kisfilmek fő üzenete: Hozz ki többet kevesebből!

A Dal 2016 sztárja is a DUE-val Sajtófesztiválozik

A Dal 2016 sztárja is a DUE-val SajtófesztiválozikA DUE 23. Sajtófesztiválján ad koncertet az elbűvölő fiatal tehetség, Agárdi Szilvi, aki az elmúlt években több tehetségkutató műsorban is részt vett. A koncert után rendezett ifjúsági sajtótájékoztató keretén belül személyesen is felteheted kérdéseidet Szilvinek.

Exkluzív Várlátogatás a Sajtófesztiválról idegenvezetéssel

Exkluzív Várlátogatás a Sajtófesztiválról idegenvezetésselExkluzív programon vehetsz részt a május 27-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon: a Buda szívében megrendezendő egész napos program keretében egy nem mindennapi vártúrára invitálunk. A program célja, hogy képzett vezetőinktől mindent megtudj a világörökség részét képező Budai Várnegyedről.

Gateway To Space – a Nemzetközi űrkiállításon jártunk

Gateway To Space – a Nemzetközi űrkiállításon jártunkA Millenáris B csarnokába belépve még nem sok minden látunk abból, ami ránk vár, hiszen a kiállításra egy – a belső térben felépített – folyosón juthatunk be. Pedig az egyszeri látogató már izgatottan várja, hogy holdkövet tapizhasson, és hogy megnézze, milyen űrruhában szálltak le a Holdra.

Kedvezményes árú belépők a 23. Sajtófesztiválra

Kedvezményes árú belépők a 23. SajtófesztiválraA 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra egészen a rendezvény napjáig vásárolhatók kedvezményes árú belépők. Egész nap változatos szakmai és tematikus programokon vehetsz részt, valamint Agárdi Szilvi és a Balkan Fanatik is koncertet ad!

Az Operaház titkai

Az Operaház titkaiJártál már a budapesti Operaházban? És a színfalak mögött? A DUE KGB programsorozat áprilisi állomásaként az 1884. szeptemberében megnyitott intézmény kulisszáival ismerkedünk meg. Nem csak operarajongóknak!

Készülj te is a DUE Tallózóval a húsvétra!

Készülj te is a DUE Tallózóval a húsvétra!Ismét változatos tartalommal, számos aktualitással és hasznos tanácsokkal megtöltve jelent meg a legfrissebb DUE Tallózó. Segítünk a tanulásban, a húsvéti készülődésben és a balesetmegelőzésben is.

Első 1 2 3 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság