Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Class-legendák a Sajtófeszten

Class-legendák a SajtófesztenA Class FM népszerű műsorvezetői, Vágó Piros és Abaházi Csaba is ott lesznek május 8-án, a Millenárison megrendezendő 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Gyere el te is, és tedd fel kérdéseidet!

Nem tűntem el – vetítés és kerekasztal beszélgetés az alkotókkal a Sajtófesztiválon

Nem tűntem el – vetítés és kerekasztal beszélgetés az alkotókkal a SajtófesztiválonTörténet egy emberről, aki mert álmodni és soha nem adta fel. Történet valakiről, aki nem mindig cselekedett úgy, ahogy azt a többiek várták. Egy név, egy cég, amit mindenki ismer, de keveset tud róla. A 22. Sajtófesztiválon te is megnézheted a Richter Gedeon életét bemutató dokumentumjátékfilmet.

Még kaphatók belépők a 22. Sajtófesztiválra

Még kaphatók belépők a 22. SajtófesztiválraA 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra május 1-től és a helyszínen 2500 forintért vehető belépőjegy. Jegyigénylést fogadunk e-mailen, faxon és a DUE-shopon keresztül is. A rendezvényen rengeteg vendéggel és programmal várjuk a résztvevőket.

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultak

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultakNagy sikerrel, több mint 1000 pályamű beérkezésével zárult a 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Ha mobilnet van, minden van? című pályázat, melyekre március 20-án éjfélig lehetett nevezni. Eredményhirdetés május 8-án, a Sajtófesztiválon.

„Mi jut eszetekbe arról, ha azt mondjuk: jóembert keresünk?”

„Mi jut eszetekbe arról, ha azt mondjuk: jóembert keresünk?”Interaktív drámapedagógiai foglalkozáson vett részt húsz fiatal a Vígszínházban március 19-én, a DUE szervezésében. A másfél órás programban szituációs gyakorlatok, asszociációs feladatok és színházi kulisszabejárás is várta a diákokat.

„Egy magyar vagyok Európából, egy európai Magyarországról”

„Egy magyar vagyok Európából, egy európai Magyarországról”Lezárult az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága által kiírt, „Annyira hasonló, annyira különböző, annyira európai” című esszépályázat.

Versenytársak – pályázati felhívás diákoknak

Versenytársak – pályázati felhívás diákoknakMi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Április 24-ig pályázhatsz fotóval, kollázzsal, illetve videóval, melyek a verseny mindennapiságát mutatják be. A legjobb munkákat a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon díjazzuk.

Ha mobilnet van, minden van? – Meghosszabbítottuk videós pályázatunk beadási határidejét

Ha mobilnet van, minden van? – Meghosszabbítottuk videós pályázatunk beadási határidejétHogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? Mutasd meg 3 perces videódban! Március 20-án éjfélig hosszabbítottuk meg a pályázatok beadási határidejét a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Meghosszabbítottuk Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk beadási határidejét

Meghosszabbítottuk Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk beadási határidejétA nagy érdeklődésre való tekintettel március 20-án éjfélig hosszabbítottuk meg a 2015. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beküldési határidejét. A pályázaton bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak.

Április elejéig first minute kedvezménnyel jelentkezhetsz a nyári Médiatáborba

Április elejéig first minute kedvezménnyel jelentkezhetsz a nyári MédiatáborbaHa április 5-ig jelentkezel és befizeted az előleget a DUE idei médiatáborába, a legnagyobb kedvezményt veheted igénybe. A 20 ezer forintos first minute kedvezmény április elejéig él. A médiatábor Mezőberényben lesz július 10–19. között.

Lezárult a Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia

Lezárult a Nemzeti Civil Kommunikációs AkadémiaA DUE Médiahálózat szervezésében, közel 50 magyarországi civil szervezet részvételével március 1-jén ért véget a 2014 szeptembere óta tartó rendezvénysorozat. A februári képzéseken megjelent civil szervezetek képviselői szakszerű segítséget kaptak kommunikációjuk hatékonyságának növelésében.

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a Vígben

Interaktív drámapedagógiai foglalkozás a VígbenA DUE Kulissza Gerilla Brigádja március 19-én a Vígszínházba látogat, ahol a résztvevők egy exkluzív drámapedagógia foglalkozáson vesznek részt a Jóembert keresünk című darabhoz kapcsolódóan.

Első 1 2 3 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 174 175 176 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság