Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Helyi érték tábor - kisfilm az egri várról

Helyi érték tábor - kisfilm az egri várrólA júniusi, Egerben megrendezett Helyi érték tábor résztvevői mintaértékű kisfilmet készítettek a hétvége során.

Bevettük az egri várat - Helyi érték tábor Egerben

Bevettük az egri várat - Helyi érték tábor EgerbenJúnius első hétvégéjén hagyományőrző-tehetséggondozó tábort tartottunk Egerben. A programon a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán induló tehetséges fiatalok vehettek részt meghívással.

Írópályázat mentorok és fiatal tehetségek számára

Írópályázat mentorok és fiatal tehetségek számáraA Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. meghirdette az Előretolt Helyőrség Íróakadémia projektjének első pályázatait mentorok és pályakezdő tehetségek képzése, tehetséggondozása és továbbképzése céljából.

Nemes Jeles László: Minden kamasznak látnia kellene a Saul fiát

Nemes Jeles László: Minden kamasznak látnia kellene a Saul fiátMár tavaly nyáron elkezdődött az a diadalmenet, melyen a Saul fia című magyar film megállíthatatlanul halad előre. Először a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon hozta el a zsűri nagydíját. A februári DUE Tallózó cikkével tisztelgünk az Oscar-díjas alkotók előtt.

A DUE-t is magával ragadta a flipperek világa

A DUE-t is magával ragadta a flipperek világaA DUE idei második KGB látogatása a több mint 130 játszható flippergéppel rendelkező Pbal Gallery-be vezetett február 24-én, Magyarországon az első, Európában pedig a legnagyobb folyamatosan működő, interaktív flipperkiállításra.

A DUE-ban kezdték, másfelé folytatták

A DUE-ban kezdték, másfelé folytattákA márciusi DUE Klubban olyan duésokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődök, akik aktívan részt vesznek vagy vettek az egyesület életében, de nem a média területén sikeresek. Megtudhatjátok tőlük, mit tanultak az egyesületben eltöltött idő alatt.

Kalandozz az űrben! – Budapesti Űrkiállítás a Millenárison

Kalandozz az űrben! – Budapesti Űrkiállítás a MillenárisonMindig is érdekelt, milyen lehet az űrben? A Millenárison március 15-ig 3000 négyzetméternyi területen merülhetsz el az űrutazás lélegzetelállító történetében, miközben saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy milyen érzés asztronautának lenni.

Olvasd a neved a ledfalon! – Új helyszínen a 23. Sajtófesztivál

Olvasd a neved a ledfalon! – Új helyszínen a 23. SajtófesztiválNyolc év után új helyszínre, a budapesti Várkert Bazárba költözik a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 27-én.

Ők is voltak gyakornokok

Ők is voltak gyakornokokRégi-új programsorozatunk, a DUE Klub első rendezvényét február 4-én tartottuk. Három fiatal szerkesztő élményein, tapasztalatain és tanácsain keresztül jártuk körbe a gyakornokság és pályakezdés témakörét.

A fémesen csillogó masinák nyomában – időutazás 2.0

A fémesen csillogó masinák nyomában – időutazás 2.0A DUE KGB programsorozat februári állomásaként a budapesti Flippermúzeumba látogatunk el, mely Európa legnagyobb ilyen jellegű interaktív intézménye. Csatlakozz te is, és fedezzük fel együtt február 24-én a flippergépek varázslatos világát!

Első 1 2 3 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság