Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mindennek ára van

Mindennek ára vanEgyes amerikai egyetemeken létezik olyan tantárgy, ami a szerelem közgazdaságtanával foglalkozik. Hiszen a legtöbb ember szeretné megtalálni a párját, ezért igyekszik tetszetős lenni mások számára, elsősorban a kiszemeltje számára.

Fejben dől el?

Fejben dől el?Első, második, harmadik helyezett. Arany-, ezüst-, bronzérem. A legtöbb verseny ezekkel az eredményekkel, díjakkal zárul.

Megmérettetések kereszttüzében

Megmérettetések kereszttüzébenA verseny szó hallatára számtalan dolog eszünkbe juthat: az iskolai sportversenyektől egy munkahelyre bekerülésen át az önmagunkkal vívott harcokig.

Megmérettetések kereszttüzében

Megmérettetések kereszttüzébenA verseny szó hallatára számtalan dolog eszünkbe juthat: az iskolai sportversenyektől egy munkahelyre bekerülésen át az önmagunkkal vívott harcokig.

Bringaútvonal ajánló

Bringaútvonal ajánlóHa nyár, akkor bringa! Rengeteg túraútvonal várja a bicósokat szerte az országban: például a Tisza-tó!

Vigyázat, hullámpermet!

Vigyázat, hullámpermet!A hullámpermet akkor jön létre, amikor az erős szél leszakítja a víz felszínéről a permetet, és azt a víz fölött sodorja.

Közlekedjünk közösen!

Közlekedjünk közösen!Szezonnyitót tartott a Hungaroringen az ORFK-OBB is a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal és a házigazdával együtt 2015. március 27-én, Mogyoródon.

SAFETY-KÁR

SAFETY-KÁRPuskás Peti: "Tizenöt éve bringázom a városban, szerintem ez az egész egy életérzés. Nem szabad ugyanakkor elfelejteni, hogy bicósként nekünk is oda kell figyelni másokra.

Balatoni Bringa Körút

Balatoni Bringa KörútAhogy megjön a jó idő, végre ki lehet vinni nagyobb távokra is a cangát. Ha valaki igazán izgalmas programot akar, akkor a válasz szinte adja magát: tekerje körbe a Balcsit!

Megfelelő felszerelés

Megfelelő felszerelésA kerékpárra egy csomó mindent fel kell szerelni, ha biztonságosan akarunk közlekedni.

Itt a tavasz, elő a bringákkal!

Itt a tavasz, elő a bringákkal!Bringázni egyszerűen szuper. A bicaj csöndes, gyors, nem szennyezi a környezetet és benzin helyett a rajtunk lévő felesleggel táplálkozik.

Tedd láthatóvá a nagyit! – A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata

Tedd láthatóvá a nagyit! – A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázataPályázatunkra olyan fotókat és videókat várunk, amelyek szüleink, nagyszüleink biztonságos gyalogos- és kerékpáros-közlekedését mutatják be. Vedd rá a családod, hogy biztonságosan közlekedjen, fotózd vagy videózd le, és küldd be pályázatunkra!

Első 1 2 3 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 179 180 181 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság