Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Nyári munkák – Függetlenedj a vakáció alatt!

Nyári munkák – Függetlenedj a vakáció alatt!„Anyuuu, öhm… mennénk nyaralni páran és hát... le vagyok égve... kéne egy kis pénz…” Ez az a mondat, ami sosem hagyja el szívesen az ember száját, pedig a diákok nagy részének muszáj, ha szeretne pár napot átbulizni valahol a haverokkal.

Neked is ez lesz az első? – Munkavállalás diákként

Neked is ez lesz az első? – Munkavállalás diákkéntA küszöbön toporog a nyári szünet. Az időjárás nemrég úgy döntött, hogy a tavaszt kihagyhatjuk, így mindenkinek azon forog az agya, hogy hová is mehetne lazítani suli után.

Bajos melók – A kasszás, árufeltöltő, raktáros diákmunkák buktatói

Bajos melók – A kasszás, árufeltöltő, raktáros diákmunkák buktatóiHa diákmunkára jelentkezel egy iskolaszövetkezetnél, akkor valószínűleg többféle munkát is kipróbálhatsz. A DUE Tallózó korábbi számaiban már kiveséztünk párat, a mostani számban az igen népszerűnek számító árufeltöltéshez illetve anyagmozgatáshoz találhattok hasznos tippeket és információkat.

Drágán add az életed! – Felkészültél a diákmunkára?

Drágán add az életed! – Felkészültél a diákmunkára?Ha suli mellett vállalsz munkát, az nem csak a szüleid pénztárcájának tesz jót, de sok tapasztalatra és barátra tehetsz szert.

„Hervad már a lombnak…” – A jó magyar tradíciók

„Hervad már a lombnak…” – A jó magyar tradíciókMa már nehezen elképzelhető, de voltak olyan idők, amikor az emberek tudtak élni a modern technika vívmányai nélkül. Nem volt mobiltelefon, internet, Facebook, mégis hatalmas közösségi életet tudhattak magukénak.

Érik a szőlő… – Nagygombos, a magyar Toscana

Érik a szőlő… – Nagygombos, a magyar ToscanaVégy pár szőlőtövet, rakd egy olyan különleges klímájú vidékre, mint a Hatvan felett található nagygombosi domb, s lőn finom bor. Persze ezt a különleges receptet száz éven átívelő történelmi múltidézés után tudjuk ily könnyen leírni.

Új irányok a vidékfejlesztésben

Új irányok a vidékfejlesztésbenA vidéki életről és a vidékfejlesztés kihívásairól is fog beszélni előadásában dr. Eperjesi Tamás, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) vidékfejlesztési igazgatója.

Az igazság odaát van? – Tényfeltáró újságírás

Az igazság odaát van? – Tényfeltáró újságírásAz újságírás egyik legizgalmasabb, egyben talán legkockázatosabb válfaja az oknyomozó újságírás. A műfaj lényege, hogy a zsurnaliszta „szimatolni kezd” egy birtokába került információ alapján, és saját maga próbálja kideríteni azokat a részleteket, amelyek nehezen hozzáférhetők.

A széphalmi Anyanyelvi Juniálishoz csatlakozik a DUE

A széphalmi Anyanyelvi Juniálishoz csatlakozik a DUEÉlő "Tetten ért szavak", árnyképkészítés, kosztümös tárlatvezetés, anyanyelvi licitjáték, bátorságpróba az éjszakában - ez csak ízelítő az Anyanyelvi Juniális számtalan színes programjából, melyet Széphalmon rendeznek 2013. június 21-23. között.

Látogatás az ország egyik legnagyobb nyomdájában – DUE KGB

Látogatás az ország egyik legnagyobb nyomdájában – DUE KGBA DUE Kulissza Gerilla Brigádja ezúttal szakmai vezetéssel nézhet körül Magyarország egyik legnagyobb gyártási kapacitással rendelkező magántulajdonban lévő nyomdájában 2013. június 5-én.

Mi történik a DUE-táborban? 5. rész

Mi történik a DUE-táborban? 5. részMiközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett szabály betartására is.

Mi történik a DUE-táborban? 3. rész

Mi történik a DUE-táborban? 3. részA médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Első 1 2 3 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 172 173 174 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság