Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Színház az egész világ - a Sajtófesztivál is

Színház az egész világ - a Sajtófesztivál isA DUE 23. Sajtófesztiváljának egyik közönségtalálkozója során a Vígszínház négy kiváló művészével találkozhattok és beszélgethettek: Hegyi Barbarával, Járó Zsuzsával, Szilágyi Csengével és Kerekes Józseffel.

Bloggerek és youtuberek a Sajtófesztiválon!

Bloggerek és youtuberek a Sajtófesztiválon!Előzetes kérdőívünk alapján megtudtuk, mely bloggerket és youtubereket látnátok szívesen a 23. Sajtófesztiválon, és mi meghívtuk őket, hogy személyesen is feltehessétek kérdéseiteket azoknak, akiknek videóit, bejegyzéseit naponta követitek az interneten.

Kiterjesztett valóság a Sajtófesztiválon a Telenorral

Kiterjesztett valóság a Sajtófesztiválon a TelenorralA Hipersuli pályázat és a Sajtófesztivál egyik állandó résztvevőjeként is jól ismerhetitek már Magyarország egyik legnagyobb mobilszolgáltatóját, a Telenort. A május 27-i Sajtófesztiválra is sok érdekességgel készül.

A Gilda Max is támogatja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyerteseit

A Gilda Max is támogatja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyerteseitA DUE Médiahálózat által meghirdetett, 2016-os Országos Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának egyik fő támogatója a Gilda Max fitnesz hálózat. Ennek fényében beszélgettünk Turós György tulajdonosi tanácsadóval.

A DUE csatlakozott az Élet Úton Programhoz

A DUE csatlakozott az Élet Úton ProgramhozAz Élet Úton egy partneri szövetség, mely a közlekedésbiztonság növelése érdekében jött létre közös akciók megvalósítására. A programhoz a DUE Médiahálózat is csatlakozott.

A Brains nyitja meg az idei fesztiválszezont!

A Brains nyitja meg az idei fesztiválszezont!A Budapest Park április utolsó hétvégéjén kezdi a 2016-os fesztiválszezont. A legelső nagy durranás a Brains fergeteges nagykoncertje lesz.

Neked nyolc, hogy mennyi az annyi?

Neked nyolc, hogy mennyi az annyi?Öreg hiba! Itt az adatbázis a telefonos előfizetésekről. Fizess azért, amiért szeretnél, ne fordítva! Három nagy mobilszolgáltató és három vezetékes szolgáltató különböző ajánlatait gyűjti össze és aktualizálja az NMHH, hogy megkönnyítse a választást, ha tarifát keresgélsz magadnak.

Diák vagy? Ingyen jár a legújabb Microsoft Office!

Diák vagy? Ingyen jár a legújabb Microsoft Office!A hír igaz: a Microsoft és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően a csomagot totál ingyen és bérmentve az összes magyar diák letöltheti. A cucc egy csomó mindenben segíthet a suliban, és néhány kattintással te is telepítheted.

Környezetvédelem és kommunikáció

Környezetvédelem és kommunikációMit jelent, ha valami túllépi a határértéket? Mi a különbség a természetvédelem és a környezetvédelem között? Mit lehet tudományos áttörésnek nevezni? Látogass el április 14-én a DUE Klubba, és derítsük ki együtt!

Tavasz. DUE. Tallózó. Sajtófesztivál

Tavasz. DUE. Tallózó. SajtófesztiválFrissebb és ropogósabb a DUE Tallózó, mint eddig bármikor! Környezettudatosság, hasznos tippek és praktikák a sulihoz, tavaszi zsongás, Berlin és számos tehetséges fiatal vár az áprilisi lapszámban. Címlapon a 23. Sajtófesztivál sztárfellépője, a Balkan Fanatik.

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia PályázatNagy sikerrel, több mint 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2016. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat, a Hipersuli – a jövő sulija, a Versenytársak és az Ifjúsági Sajtódíj pályázat, melyekre március 31-én éjfélig küldhettek be pályaműveket az ifjú diákmédiások.

Kint voltunk a Conon. A MondoConon

Kint voltunk a Conon. A MondoConon„MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!” – írja magáról a MondoCon a hivatalos oldalán.

Első 1 2 3 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság