Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

2015-ben is lesz Nagy Diák IQ-teszt!

2015-ben is lesz Nagy Diák IQ-teszt!Ez az év sem telik el Nagy Diák IQ-teszt nélkül, a Diákhitel Központ idén is keresi Magyarország legintelligensebb diákjait – jelentették be partnereink a DUE május 8-i Sajtófesztiválján.

Több mint kétezren vettek részt a Sajtófesztiválon

Több mint kétezren vettek részt a SajtófesztiválonHatalmas sikere volt a DUE Médiahálózat 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának. A rendezvényen több mint kétezer diák, tanár, szülő és megannyi médiaszemélyiség vett részt, s hagyományainkhoz híven rengeteg díj és nyeremény talált gazdára.

Elrajtolt az idei Sajtófesztivál

Elrajtolt az idei SajtófesztiválNincsen tavasz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál nélkül! Elkezdődött a magyar diákmédiások legnagyobb országos seregszemléje Budapesten, a Millenáris D csarnokában.

Sóki Tamás lett 2015 Ifjúsági Sajtódíjasa

Sóki Tamás lett 2015 Ifjúsági SajtódíjasaSóki Tamás fotóriportert tüntette ki az Ifjúsági Sajtódíjjal a DUE Médiahálózat 2015-ben. A díjat 1997 óta évente egy fiatal újságíró, egy ígéretes tehetség kaphatja meg.

Médiatábor 2015 – Eger

Médiatábor 2015 – EgerÚj helyszínen, de a korábban meghirdetett időpontban tartjuk a DUE idei Médiatáborát.

A "Ha mobilnet van, minden van?" pályázat eredménye 2015

A Hogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? Ezt mutathatta meg 3 perces videódban bármely kreatív, vállalkozó kedvű 18-22 év közötti diák. A pályázat eredményét a 22. Sajtófesztiválon hirdettük ki.

Etikus újságírókat díjaztak a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Etikus újságírókat díjaztak a 22. Országos Ifjúsági SajtófesztiválonIdén is pályázhattak a Tények nyomában kategóriában a Tehetségkutató Diákmédia Pályázaton a fiatal újságírók. A Telenor támogatásával létrehozott Etikus Újságírói Különdíj helyezettjei a május 8-i Sajtófesztiválon vehették át díjukat.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015 – az eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015 – az eredményekA DUE Médiahálózat 25. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2015. május 8-án tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

22. Sajtófesztivál – részletesen a programról

22. Sajtófesztivál – részletesen a programrólAlábbi összeállításunkból tájékozódhatsz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részletes programjáról, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Te tudod, mi az IQ? Kerülj képbe róla a Sajtófesztiválon!

Te tudod, mi az IQ? Kerülj képbe róla a Sajtófesztiválon!Nagy Lantos Balázs, a Mensa HungarIQa elnöke is az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz május 8-án. Ha többet szeretnél megtudni az IQ-ról, és magáról az intelligenciaszint-mérésről, mindenképpen látogass el a Millenáris D csarnokába!

Rátonyi Krisztina a 22. Sajtófesztivál házigazdája

Rátonyi Krisztina a 22. Sajtófesztivál házigazdájaA DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál műsorvezetői teendőit Rátonyi Krisztina, a Petőfi TV műsorvezetője, a 2013. évi Nagy Diák IQ teszt arca látja el. Az ifjú televíziós szakembernek egy közönségtalálkozó keretében személyesen is felteheted kérdéseidet.

Átlátszó labirintussal érkezik a Telenor a Sajtófesztiválra

Átlátszó labirintussal érkezik a Telenor a SajtófesztiválraKépes vagy ellenállni a kísértésnek? Hogyan reagálsz, ha egy egyszerűbb, de kevésbé etikus megoldást kínálnak fel neked? A Telenor Labirintusban tesztelheted, milyen döntéseket hoznál ehhez hasonló helyzetekben.

Első 1 2 3 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság