Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megjelent a Médiatábor első lapja!

Megjelent a Médiatábor első lapja!Megjelent a Kis Hasznos, a DUE szakmai koncepciója alapján megrendezett Új Nemzedék Médiatábor első lapja.

Ha Funky arc vagy, a Veszprémfeszten a helyed!

Ha Funky arc vagy, a Veszprémfeszten a helyed!A nyári fesztiválszezon egyik legnépszerűbb programján, a júliusi Veszprémfeszten ad koncertet a Kool & the Gang.

Alicia Keys, Rihanna és Cheryl Cole dalszerzője a Veszprémfeszten

Alicia Keys, Rihanna és Cheryl Cole dalszerzője a VeszprémfesztenIdén sem telhet el a nyár egy igazán pörgős Veszprémfeszt nélkül. Július 18-án Emeli Sandé lép fel a nagyszínpadon.

Tegyél virtuális sétát a 35. nyári tábor helyszínén!

Tegyél virtuális sétát a 35. nyári tábor helyszínén!A DUE 35. Médiatáborát július 10-19. között rendezzük meg az Egri Botax Motelben. Itt a lehetőség, hogy virtuális sétát tegyél a helyszínen.

Ők már biztosan a DUE-val táboroznak Egerben

Ők már biztosan a DUE-val táboroznak EgerbenHa táborozol azért, ha pedig nem, akkor azért olvasd figyelmesen azt a névsort, melyből kiderül, ki lesz ott a DUE nyári táborában.

Velük és tőlük tanulhatsz a DUE Médiatáborban

Velük és tőlük tanulhatsz a DUE MédiatáborbanA DUE egri médiatáborában a magyarországi kommunikációs szakmai legjobb fiataljai tanítanak. Július 10-től tíz napon át velük próbálhatod ki magad újságíróként, rádiósként, tévésként, fotográfusként, hangmérnökként, vagy bloggerként. Úgy mint a nagyok, csak kicsiben.

Itt van a következő tanév napra pontos menetrendje

Itt van a következő tanév napra pontos menetrendjeMegjelent a 2015/2016-os tanév rendjét szabályozó miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben. A következő tanév szeptember 1-én, kedden kezdődik és 2016. június 15-én, szerdán ér véget.

Jelentkezz június 15-ig kedvezményesen a 35. Médiatáborba!

Jelentkezz június 15-ig kedvezményesen a 35. Médiatáborba!A nyár legjobb 10 napját jelentő DUE Médiatáborba a tanév végéig, azaz június 15-ig jelentkezhetsz kedvezményesen. Eddig vehető ugyanis igénybe a jelentős DUE-tag kedvezmény.

1 százalékos jelentés

1 százalékos jelentésA 2012. évi személyi jövedelemadó-bevallásokból 2013-ban a DUE Médiahálózatnak felajánlott 34 442 Ft-ot működésre, és a 2014. évi DUE tábor lebonyolítására fordította a DUE.

Mindennek ára van

Mindennek ára vanEgyes amerikai egyetemeken létezik olyan tantárgy, ami a szerelem közgazdaságtanával foglalkozik. Hiszen a legtöbb ember szeretné megtalálni a párját, ezért igyekszik tetszetős lenni mások számára, elsősorban a kiszemeltje számára.

Fejben dől el?

Fejben dől el?Első, második, harmadik helyezett. Arany-, ezüst-, bronzérem. A legtöbb verseny ezekkel az eredményekkel, díjakkal zárul.

Megmérettetések kereszttüzében

Megmérettetések kereszttüzébenA verseny szó hallatára számtalan dolog eszünkbe juthat: az iskolai sportversenyektől egy munkahelyre bekerülésen át az önmagunkkal vívott harcokig.

Első 1 2 3 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság