Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Négylábú kedvencek is a DUE-val Sajtófesztiváloznak

Négylábú kedvencek is a DUE-val SajtófesztiváloznakIdén a nagyszínpadi programok sorozatában bemutatkozik a kecskeméti Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány is a 23. Sajtófesztiválon. 10 perces, játékos bemutatójuk során a színpadon megismerhetitek a kutyákat és a szakembereket, majd utána a standjuknál is találkozhattok velük!

Fényzsonglőrök a Várkert Bazárban

Fényzsonglőrök a Várkert BazárbanA DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja a szakmai programokon túl zenés-táncos fellépésekben is bővelkedik. Idén a méltán népszerű és elismert Tűszfészek Társulat is igazán látványos zsonglőrprodukciókkal készül.

Itt nyomják a DUE Tallózót – DUE KGB a Pauker Nyomdában

Itt nyomják a DUE Tallózót – DUE KGB a Pauker NyomdábanÉrdekel, hogy hol és hogyan készül a DUE Tallózó? Szívesen végigkövetnéd, hogyan zajlik a munka profi nyomdai körülmények között? A DUE KGB április 1-jén a Pauker Nyomdába invitál benneteket, ahol szakmai vezetéssel nézhettek körbe.

Jelentkezz kedvezményes áron a nyári médiatáborba!

Jelentkezz kedvezményes áron a nyári médiatáborba!Ha május 20-ig jelentkezel és befizeted az előleget, valamint tagja leszel a DUE-nak, kedvezményes áron vehetsz részt a DUE 36. Médiatáborában, melyet július 8–17. között tartunk Egerben. Idén is válaszd a legjobbak táborát!

Már az oviban is visszaélünk az erőfölényünkkel

Már az oviban is visszaélünk az erőfölényünkkelTegye fel a kezét, aki fel tud eleveníteni legalább egy olyan esetet az óvodás korából, amikor nagycsoportosként elvette a focilabdát a kisebbektől, a kiscsoportost elzavarta a hintából, vagy éppen finoman kitépte a kedvenc babáját egyik alacsonyabb csoporttársa kezéből!

Babakorunktól versengenek értünk

Babakorunktól versengenek értünkElőfordult már veled is olyan, hogy a tévében, a neten vagy egyéb hirdetési felületen találkoztál olyan reklámmal, ami kimagaslóan jó tulajdonságokkal rendelkező terméket népszerűsítettek?

Nyerni fogsz, mert nyerned kell!

Nyerni fogsz, mert nyerned kell!Akkor is versenyzel, ha nem akarsz. Nem hiszed? Bebizonyítjuk! Amikor versenyről van szó, a legtöbben rajtvonalnál remegő sportolókra gondolnak. Pedig a versenyhelyzetek – ha nem is ilyen intenzív formában, mint egy bajnokságon – átszövik a mindennapjainkat.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége összehívta a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) 2016. évi rendes közgyűlését, melyet május 12-én tartanak a DUE irodában.

Feljött a nap! – Balkan Fanatik koncert a DUE 23. Sajtófesztiválján

Feljött a nap! – Balkan Fanatik koncert a DUE 23. SajtófesztiváljánHazánk egyik legnépszerűbb együttese, a Balkan Fanatik ad másfél órás nagykoncertet a DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján május 27-én a budapesti Várkert Bazárban. A zenekar jól ismert számai mellett az új album dallamai is felcsendülnek.

DUE-ból a T-Systemshez és az egyetemi katedrára

DUE-ból a T-Systemshez és az egyetemi katedráraA második DUE Klubba Habók Lillát és Pölcz Ádámot hívtuk meg a belvárosi Ahoyba. Sokat megtudtunk mindkét vendégünk munkájáról, és az azon kívüli életéről is. Szó esett még az oktatás helyzetéről és arról, hogy doktori dolgozatot írni egyáltalán nem egyszerű feladat.

Pályázataink beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk

Pályázataink beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottukTavaszi diákmédia pályázatainkat a nagy érdeklődésre való tekintettel március végéig adhatod be. Pályázhatsz cikkel, fotóval, videóval, online diákmédiummal, diáklappal, rádióműsorral, sőt még a diákszerkesztőséget patronáló pedagógust is díjra jelölheted.

Működj! – pályázat középiskolásoknak

Működj! – pályázat középiskolásoknakVérbeli műszaki középiskolás vagy? Akkor ezt imádni fogod! Ha működő dolgot hozol létre, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület elindíthat a siker felé!

Első 1 2 3 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság