Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Meghívó a DUE pótközgyűlésére

Meghívó a DUE pótközgyűléséreA DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2015. április 30-án 18 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagok fele nem jelent meg a meghirdetett időben és helyszínen.

Tóth Andi, az X-Faktor idei győztese is fellép a Millenárison

Tóth Andi, az X-Faktor idei győztese is fellép a Millenárison„Embertelen vagy, bébi!” – kiáltotta Szikora Robi Tóth Andi egyik produkciója után, miközben a közönség szűnni nem akaró tapssal éljenezte az ifjú sztárjelöltet. Tóth Andi is koncertezik a Sajtófesztiválon.

Feke Pál, az Operettszínház sztárja a Sajtófesztiválon

Feke Pál, az Operettszínház sztárja a SajtófesztiválonA Rising Star zsűritagja és a Budapesti Operettszínház tagja, Feke Pál is a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége. Te tudod már, mit kérdezel tőle?

Az X-Faktor legfiatalabb zsűritagja is a májusi sajtófesztivál vendége

Az X-Faktor legfiatalabb zsűritagja is a májusi sajtófesztivál vendégeA DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának vendége lesz Tóth Gabi énekesnő, az X-Faktor tehetségkutató műsor legfiatalabb zsűritagjai is, aki 16 évesen a Megasztárban vált ismertté. Találkozz kedvenceddel, és tedd fel neki kérdéseidet május 8-án!

Harsányi Levente is a DUE-val Sajtófesztiválozik

Harsányi Levente is a DUE-val SajtófesztiválozikMagyarország egyik legismertebb műsorvezetője, Harsányi Levente is ott lesz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, ahol te is felteheted neki kérdéseidet.

Szárnyas Ízvadász a Millenárison

Szárnyas Ízvadász a MillenárisonA népszerű videós gasztroblogger és a Konyhafőnök című televíziós főzőverseny zsűritagja, Fördős Zé is a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz május 8-án a Millenárison. Találkozz kedvenceddel, és tudj meg mindent a videoblogolásról, főzésről és repülésről.

Baleset megelőzési pavilon a Sajtófesztiválon

Baleset megelőzési pavilon a SajtófesztiválonRészeg-szemüveggel, segédmotoros kerékpár és biztonsági öv szimulátorral várja az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) a fiatalokat a Sajtófesztiválon.

Sulirádiók jutalomsorsolása

Sulirádiók jutalomsorsolásaA DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége összehívta a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) 2015. évi rendes közgyűlését.

Idén is Dj Smash a Sajtófesztivál hangulatfelelőse

Idén is Dj Smash a Sajtófesztivál hangulatfelelőseAmikor Dj Smash először a DUE médiatáborában járt, zenei megszállottságával hívta föl magára a figyelmet. Azóta rádiósként, diszkósként és rendezvényszervezőként épített karriert. Évek óta az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál hangulatfelelőse, mely idén sem lesz másképp.

Így közelítsd meg a Millenárist május 8-án!

Így közelítsd meg a Millenárist május 8-án!Összegyűjtöttük a legegyszerűbb útvonalakat, melyeken könnyen eljuthatsz a nagyobb vasútállomásoktól és buszpályaudvaroktól a Millenáris Parkba, ahol május 8-án rendezzük meg a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Pikáns Sajtófeszt

Pikáns SajtófesztHogy lesz valaki diplomatából gasztroblogger? Hazánk egyik legnépszerűbb gasztroblogjának szerzőjével is találkozhatsz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Első 1 2 3 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 178 179 180 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság